Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer opnieuw betegelen:

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil graag de vloer en wand van de badkamer laten betegelen, De badkamer is 2,8x2,8 H2,4 tegel zijn al gekocht allemaal zijn van formaat 30x60. Graag z.s.m.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Tegelwerk voor in de badkamer

Wij zouden graag de douchewand laten betegelen. Het gaat om +/- 6m2 en het zijn drie korte muurtjes. De ondergrond is nieuw stucwerk. Onze voorkeur gaat uit naar antraciet tegels met de afmetingen 20 cm bij 25 cm. U mag met een aantal opties voor tegels komen in de aanvraag, ik kan ze ook zelf kopen.

Badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen

Graag laat ik mijn nieuwe badkamer verbouwen. Gedetailleerde omschrijving: Badkamer van ongeveer 3,7 m x 2,4 m x 2,6 m (bxlxh) die aan vernieuwing toe is. Bevat douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De kluspunten: - Muren zijn betegeld. Strippen en tot circa 1.40 opnieuw betegelen. 1 muur van 3.70 m x 2.60 m en dat 2 keer en 1 muur van 2.40 m bij 2.60 m en dat 1 keer. Graag de tegels afvoeren. - Leidingwerk: in de badkamervloer moet een sleuf worden ingefreesd voor de aansluiting van een staande kraan voor een losstaand bad. Dit gaat om een sleuf van ongeveer 1.20 m. - Vloer: Strippen en opnieuw betegelen. Deze is 3,7 m x 2,4 m. - Radiator: vervangen door designradiator. - Installeren losstaand bad met vrijstaande kraan en aanleggen afvoer. Er is geen huidig bad die eerst gesloopt moet worden. - Installeren van badkamermeubel/wastafel/spiegel/kraan. Er zijn nu 2 wastafels, deze verwijderen en afvoeren. Bij de wastafels zit een een extra muurtje, dit extra muurtje mag weg. Graag een prijsopgave.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen, bij voorkeur in de 3e of 4e week van januari. Het gaat om de vloer en de wanden. Betreft een badkamer met een inloopdouche. Badkamer is 1800 x 2400 mm. Ik haal de huidige tegels er zelf uit, en heb inmiddels de nieuwe tegels klaar liggen.

Badkamer/toilet betegelen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter zsm. Het gaat om een kleine badkamer en twee toiletten. Ongeveer 25 m2. Tegels 25 x 33 cm en 30 x 60 cm.

Badkamer stucen en tegelen

Badkamer en gang 6+5 vierkante meter plafond stucen zitten stucplaten gemonteerd. Verder 18 m. wanden stucen Badkamer betegelen vloer 6 m. wanden 18 m. vloertegels 60x60 cm Wanden 60x30 en gedeeltelijk kleinere tegels

Badkamer en wc vernieuwen

Ik wil nissen in de badkamer laten maken en het laten betegelen. Verder wil ik een spiegel en en een wastafel laten plaatsen. Ik wil ook de wc laten vernieuwen. Er moeten nieuwe tegels in geplaatst worden.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Maat van de badkamer is 2,20 bij 2,75 meter. De bedoeling is dat de oude badkamer wordt afgebroken, douche met deur geplaatst, bad, inbouwtoilet, nieuw meubel, kranen en vloer en wand opnieuw betegelen. De plaatsing van de onderdelen vinden grotendeels plaats op dezelfde plek als nu. Al het materiaal gaan wij zelf voorzien, wij zijn echt opzoek naar een uitvoerende partij.

Badkamer renoveren

Badkamer: lengte 3.38 x breedte 2.37, hoogte 2.36. Plaatsing, bad, douchecabine, wastafel en onderkast, badkamermeubel en ophanging verwarming. Stucwerk ( halfhoog), rest betegelen, vloer leggen, schilderen, plaatsen verlichting ( (in plafond).

Badkamer opnieuw betegelen en pvc wandpanelen plaatsen

Wij willen onze badkamer van bijna 7 m2, opnieuw betegelen. Het liefst over de bestaande vloer en wandtegels heen. De badkamer heeft een douchehoek, betegeld, en een wc. De vloer loopt voor een deel aflopend naar de doucheput. Op de vloer willen wij tegels plaatsen en aan de wanden pvc wandpanelen. Kunt u mij vertellen of de pvc panelen te gebruiken zijn voor de vloer? De muren zijn circa 2,66 m 66 lang. De pvc panelen variëren van 2,60 m tot 1,20 m in lengte. Goede verhouding prijs-kwaliteit is belangrijk nu wij huurders zijn. Ook is van belang de verwachte benodigde tijd.

Badkamer verbouwen

De afmetingen van de badkamer zijn 170 x 2.10 m De wanden en vloer betegelen met 60 x 60 tegels. de wand van de douchecel betegelen met mozaïektegels. De bestaande badkamerkastje en douchevoorziening verwijderen en vervangen door een douchecabine en nieuwe badkamerkast. Nieuwe toiletpot plaatsen en aansluiten. Alle nodige materialen, badkamerkast, toiletpot en douchecabine zijn aanwezig. De toegangsdeur gaat nu open naar binnen, deze deur moet naar buiten open gezet worden. Het gaat hier om de badkamer in de onderste tekening van de toegezonden bijlage.

Partners

Partners van Casius