Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plavuizenvloer in de serre leggen:

Plavuizenvloer in de serre leggen

Graag willen wij een plavuizen vloer laten leggen in de serre van 6 meter breed en 3 meter lang met tegels van 60 bij 60 cm. In de woonkamer, keuken en gang ligt al een plavuizenvloer met daarom vloerverwarming. Mits mogelijk zou ik over deze vloer dezelfde vloer willen laten leggen al in de serre. De oppervlakte hiervan is 8.50 meter breed en 7 meter lang en een stuk bij de open keuken van 2 bij 2 meter.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizenvloer in de serre leggen uit heel Nederland:

Serre bouwen aan een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd die naar verwachting vóór de bouwvak zal worden opgeleverd. Wij overwegen om aan de achterzijde een serre van 150 cm diep en 550 cm breed te laten maken. Onze buren hebben een uitgebouwde woning, dus de zijmuren staan er al. We willen een glazen achterpui met deur en een schuin glazen dak. We krijgen een plavuizenvloer in de woonkamer, het is misschien wel mooi om dat door te laten lopen. Wij laten ons graag adviseren over de materiaalkeuze en kosten. We willen de serre na de bouwvak laten plaatsen.

Plavuizen vloer herstellen

Wij hebben bijna drie jaar geleden ten gevolge van een wolkbreuk een enorme waterschade in onze woning gehad. We ondervinden hier momenteel nog een gevolgschade van, want onze plavuizenvloer vertoont scheuren en barsten. We hebben door een verzekeringsmaatschappij al een vochtmeting laten doen en daarbij bleek dat er nog vocht onder de vloer aanwezig is. We willen graag laten beoordelen hoe dit vocht verwijderd kan worden en hoe daarna de vloer hersteld kan worden. Op de hele begane grondvloer liggen in totaal 70 m² plavuizen. Het kapotte gedeelte ligt in de aangebouwde serre. Wij zijn verzekerd voor deze gevolgschade. We nodigen bedrijven graag uit om dit voor ons te onderzoeken en een plan van aanpak voor te stellen met de daarbij behorende begroting.

Woonhuis uit 1994 opgetrokken uit beton ...

Woonhuis uit 1994 opgetrokken uit beton zijmuren en vloeren. Achterzijde binnen is Gips. Alle muren hebben een rodebaksteen voorzet muur. Breedte huis is 5,60 meter. Woonkamer aan achterzijde v/h huis met ca. 1,5 tot 2 meter uitbreiden met een serre. Achterzijde v/h huis staat op het noorden. Met deze serre komt meer licht i/d woonkamer. Gewapend glas als dak. Serrezijmuren ook rode baksteen. "Achtermuur" schuifdeuren of normale deuren met veel glas. Huis op veengrond, fundering moet geheid worden. De vloer in de huiskamer zal mogelijk vervangen moeten worden in een houtenvloer (=vloer met convectorputten) of plavuizenvloer (=vloer met vloerverwarming) door lopend tot in de serre. Huidige achterzijde stutten en verwijderen. Veel staat nog open en wil zelf de eenvoudige dingen doen.

achterzijde woning ('82) ca.3 m ...

achterzijde woning ('82) ca.3 m uitbouwen (geen serre); de achterzijde ligt in een 'knik' en deze moet ook in de uitbouw terugkomen. Door de 'knik' meet de woning ca.9.50 m breed, t.w. een stuk van ca. 3.20m en het aansluitende stuk van ca. 6.30m. In het bestaande deel van de woonkamer (+keuken) moet de plavuizenvloer worden verwijderd. De uitbouw dient gefundeerd te worden en een 'dicht' dak te krijgen, evt.voorzien van 1 of 2 lichtkoepels. Buitengevel moet (deels) worden gesloopt. Electriciteit t.b.v. verlichting e.d. dient aan te worden gebracht, evenals goten/regenpijpen, ramen/deuren (schuifpui?). De buitenste wanden v/d woning moeten worden 'aangemetseld' tot 3m en (evt.) geisoleerd en afgewerkt (stuc). Vloer mag 'kaal' blijven. Evt. hergebruik bestaande kozijnen/schuifpui mogelijk?

Nieuw aan te leggen plavuizenvloer ...

Nieuw aan te leggen plavuizenvloer totale begane grondvloer circa 65 m2, inclusief uithakken van bestaande plavuizen in serre circa 15 m2 en egaliseren van dit gedeelte. Tevens aanleggen van vloerverwarming d.m.v. warmwater en deze aansluiten op bestaande CV-installatie.