Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Gouda of directe omgeving.

1647 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, tegelwerk badkamer, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, badkamers laten betegelen, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Gouda:

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil graag de vloer en wand van de badkamer laten betegelen, De badkamer is 2,8x2,8 H2,4 tegel zijn al gekocht allemaal zijn van formaat 30x60. Graag z.s.m.

Woonkamer betegelen

Het gaat om het betegelen van 46 m2 vloer. Het gaat om de woonkamer, keuken en gang.

Plavuizen leggen

Ik zoek een tegelzetter die 6 aaneengesloten plavuizen van 15 bij 15 cm kan vervangen. De benodigde plavuizen zijn niet aanwezig.

Plavuizenvloer in de serre leggen

Graag willen wij een plavuizen vloer laten leggen in de serre van 6 meter breed en 3 meter lang met tegels van 60 bij 60 cm. In de woonkamer, keuken en gang ligt al een plavuizenvloer met daarom vloerverwarming. Mits mogelijk zou ik over deze vloer dezelfde vloer willen laten leggen al in de serre. De oppervlakte hiervan is 8.50 meter breed en 7 meter lang en een stuk bij de open keuken van 2 bij 2 meter.

Keuken betegelen

Er moeten 5 vlakken/muren worden betegeld met wat grotere tegels (moet nog uitgezocht worden). Het gaat om ongeveer 6,5 m2.

Offerte voor vloertegels leggen

Ik wil 48 m2 verdeeld over drie ruimtes laten betegelen. Een entreehal van 12 m2, een overloop van 7,5 m2 en een verdieping van 29 m2. Het gaat om de vloertegel Concrete 60,5 bij 60,5 cm in de kleur grijs.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamervloer van circa 22 vierkante meter laten betegelen. Een niet gladde tegel. Soort tegel nog niet bekend. Ondergrond is cement/beton/vloerverwarming. Ook wil ik graag de wanden betegeld hebben en een muurtje als afscheiding van de douche. Oppervlak van de wanden is ongeveer 15 vierkante meter.

Keuken betegelen

Ik zoek iemand die zo snel mogelijk tegels in de keuken en op een wand van 11 vierkante meter kan plaatsen. Tevens 11 vierkante meter vloertegels kan leggen. Dit graag zo snel mogelijk.

Keuken betegelen

Het gaat om een keuken waarvan 8 m2 betegeld moet gaan worden. Op zeer korte term mijn liefst deze week.

Tegels leggen op vloerverwarming

Betegelen van de hal en trapkast. Ruimte bijelkaar is ong. 6 m2. Tegels (50x50cm)

Vloertegels leggen in een winkelruimte

Ik wil graag vloertegels laten leggen in onze winkelruimte. Het bedraagt een oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter. De klant zorgt ervoor dat de vakmensen alleen maar hoeven te leggen.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil in badkamer circa 15 m2 meter wandtegels en 3 m2 vloertegels laten zetten. Vloertegels 20 x 20 cm en wandtegels 25 x 30 cm.

Tegels zetten in badkamer en toiletruimte

Wij willen onze badkamer laten tegelen, 20 m2 wand en 5 m2 vloer,de badkamer is 2.05 m x 2.18 m en 2.45 m hoog. Wordt tot aan plafond betegeld. Deel van oude tegels wordt verwijderd en een groot deel blijft gehandhaafd dus daar kan overheen betegeld worden. Ik zorg ervoor dat alles tegelklaar is dus vlak en heb zelf een nieuwe semiprofessioneel elektrische tegel zaagmachine van RUBI wat de werkzaamheden een stuk verlicht. Alle voorbereidende werkzaamheden en afvoeren van oude tegels doen wij zelf. Naar de badkamer volgt ook nog de toiletruimte met 7 m2 wand en 1.5 m2 vloer. Hier geldt hetzelfde voor. Wandtegels zijn 21,5 cm x 61 cm en de vloertegels 45 cm x 45 cm. Wij schaffen zelf het materiaal aan.

Voegwerk in de badkamer vernieuwen

Oude voegen weghalen en dan opnieuw voegen. Materialen in overleg. Gaat om ongeveer 2 m2.

Toilet betegelen

Ik wil de wanden en de vloer van mijn toilet betegelen. Het toilet moet opnieuw betegeld worden. Dit is tot 1,2 meter hoog. De wc is 90 centimeter bij 110 centimeter.

Tegelvloer verwijderen

Ik wil dat ongeveer 6 vierkante meter tegelvloer verwijderd wordt in de keuken. Ik weet niet of het verlijmd is. Het afval voeren we zelf af. Graag ook egaliseren als het nodig blijkt.

Badkamer geheel betegelen

Ik heb een badkamer (ensuite) met de volgende afmetingen: 2.7 X 2.7 X 2.7 meter. De badkamer is reeds betegeld, heeft een Whirlpool, hang wc en een inloop douche. Deze zaken mogen verwijdert worden. Er moeten nieuwe meubels etc. geplaatst worden. Om de kosten laag te houden, willen we over de bestaande tegels heen tegelen. Er is iemand langsgekomen die ons verteld heeft dat dit mogelijk is. De keuze en de afmetingen van de tegels kunnen we in samenspraak met de aannemer vaststellen. Ik kan de zaken eventueel zelf aanschaffen. Een vereiste is dat de werkzaamheden maandag 3 juli van start gaan. Daarnaast hebben wij nog een wc, los van de badkamer. Deze is ca 1.5 bij 1 bij 2.75 meer, heeft een klein kiepraam en een fontein. Daar mag een wastafel met ondertafel komen (symmetrisch) en een hangend toilet. De oude zaken morgen worden verwijdert. De wc ruimte mag bij een akkoord op de offerte voor de badkamer, ook worden gedaan.

Voegen tussen badkamertegels vervangen

Voegen bij tegels in doucheruimte zijn poreus. Voegen moeten worden uitgeslepen en opnieuw worden gevoegd. Betreft 3 wanden van ongeveer 1 meter breed en 1,90 meter hoog. Er zitten wat grotere tegels op de wanden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamervloer opnieuw voegen

Oude voegen van de badkamervloer eruit en nieuwe voeg erin. De vloer is 4 x 2,5 meter. De tegels zijn 31.5 x 31.5 cm. De voegen zijn op rubberbasis omdat het in een woonwagen is.

Badkamerwand betegelen

1 wand in de badkamer is gaan lekken waardoor de wandtegels los zitten. De wand moet opnieuw betegeld worden. Hij is 0.90 meter bij 2.30 meter. Ik heb zelf tegels van 30 x 60 cm. Er uit halen van de oude tegels doe ik zelf. Dus gaat alleen om tegelen en kitten.

Tegelwerk in de badkamer, bijkeuken en toilet

We zijn op zoek naar een tegelzetter die onze gerenoveerde badkamer, bijkeuken en toilet kan betegelen. Gerectificeerde tegels zijn aanwezig. Het gaat om tegelwerk aan de vloeren en wanden. Het gaat in totaal 35 m². De vloertegels zijn 60 x 60 centimeter groot en de wandtegels zijn 30 x 60 en 20 x 20 centimeter groot. Graag op de korte termijn in verband met het uitvallen van de huidige tegelzetter

Tegelwerk op vensterbanken vervangen door hardsteen

Ik heb in mijn woning momenteel 2 vensterbanken met donkergrijze tegels van ongeveer 20 x 30 cm. Tijdens een klus heeft een maat van mij op de vensterbank gestaan en toen is er een grote hoek afgebroken. Hij heeft de schade aangemeld bij zijn WA-verzekering. Ik wil de schade laten repareren, maar de tegels zijn niet meer verkrijgbaar. Dit betekent dat beide vensterbanken van 270 x 30 cm vervangen moeten worden. Ik wil er nu graag hardsteen op, uit één stuk. Ik laat dit hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Badkamer tegelen

De badkamer is grof gestuct en moet nog betegeld worden. Vloer: -60x60 tegels 6 m2 Wand: -30x60 tegels 22 m2 -10x10 tegels 5.50 m2

Kleine tegelvloer leggen in een portaal

Ik heb een klein portaal waar momenteel vloerbedekking ligt op de betonnen ondergrond. Ik heb nog vloertegels over van 30 x 30 cm en wil die daar laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 2 m², waar ook nog een luik in zit. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Vloertegels in de woonkamer laten leggen

Het leggen van 60 m2 vloertegels van 80 x 80 cm in de woonkamer. De ondergrond is beton met een zandcementdekvloer. Er ligt nu nog laminaat op, dat zal ik verwijderen. De sleutel krijg ik 20 april.