Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Gorinchem of directe omgeving.

374 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: opnieuw betegelen van de vloer, badkamer en toilet, straat ophogen, de gehele begane grond betegelen met leveling methode, vloertegels leggen, keukenvloer betegelen, een tegelvloer en ondervloer van een badkamer vervangen, 3 badkamers + toilethal betegelen, woonkamer tegels leggen, badkamer opnieuw betegelen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegels aan een keukenwand aanbrengen, tegelen, inbouwreservoir en lekkage, tuin betegelen waar al beton ligt, tegels leggen, tegels in voortuin leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Gorinchem:

Keukenwand betegelen

Ik wil de achterwand van de keuken laten betegelen. het gaat om ca 7 m2. de ondergrond is gipsplaat, maar er zit wel muurverf op. Tegels schaf ik zelf aan.

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag zo snel mogelijk de badkamer en de toilet laten tegelen. Oppervlakte is ongeveer 6 m2

Badkamer en WC laten tegelen

De oude tegels in de douche en toilet ga ik verwijderen. Hierna dient de vloer en de wanden betegeld te worden. De douche is ongeveer 2 m2 en het toilet ook. De tegels zal ik zelf aanschaffen, de precieze maat van de tegel is nog niet duidelijk.

Badkamer en WC tegel over tegel betegelen

Enige weken geleden heb ik een prijsopgave opgevraagd voor het betegelen van een badkamer en een aparte wc { ca. 30 m2 ]en het plaatsen van een inbouwres. Wc. Helaas ben ik door een comp. Storing e.e.a. kwijtgeraakt. Hierbij vraag ik opnieuw een prijsopgave aan. De juiste periode hangt nog af van de verkoop van de huidige woning.

Betegelen van badkamer en apart toilet

Prijsopgave voor het betegelen van een badkamer en wc {30m2} en het plaatsen van van een inbouwreservoirset met een wandcloset.

Toiletruimte laten betegelen

Ik wil graag mijn toiletruimte laten betegelen. De toiletruimte is 7 vierkante meter. Ik wil de ruimte graag laten betegelen met natuursteen op de de achterkant en lange witte tegels aan de zijkant. Vrij standaard. Materiaal ligt er al, behalve kam et cetera. De ruimte is al voorgestreken. Graag zo snel mogelijk!

Woonkamer met open keuken en gang betegelen

Ik wil graag mijn woonkamer met open keuken en gang beneden betegelen met tegels van 80x80cm. Ik heb alle benodigde spullen gekocht. Het betreft een nieuwbouwwoning. Totale oppervlakte is 46m2. Wat gaat het ongeveer kosten. Ik wil eerst betegelen en dan pas de keuken plaatsen en de rest. Mvg,

Laperto vloer laten renoveren

Onze Laperto vloer die 48 m2 is moet nodig aangepakt worden. De vloer is dof, smoezelig, vlekkerig en de voegen zijn, als ze er nog zitten, niet mooi meer. De vloer is aaneengesloten, geen hoogteverschillen, en in twee tegels een lichte scheur. Fotomateriaal van de huidige vloer is beschikbaar.

Tegelvloer uithakken en egaliseren

Het huis dat wij op het oog hebben heeft op de benedenverdieping een tegelvloer met vloerverwarming. Deze tegelvloer van 50m2 willen wij er uit laten hakken. Hoeveel kost dat bij jullie?

Vloertegels leggen in de nieuwbouwwoning

Ik wil vloertegels laten leggen met een formaat van 80 x 80 centimeter. Het is een nieuwbouwwoning. De totale oppervlakte is 50 m2. De vloertegels schaf ik zelf aan, de lijm en dergelijke dient wel in de offerte worden meegenomen.

Gedeeltelijke renovatie inloopdouche

Bij mijn woning treedt er lekkage op vanuit de inloopdouche van ongeveer 0,93 x 0,82 meter op de 1e verdieping. De kitnaden zijn in de slechte staat. De onderste 4 rijen tegels aan de onderkant van de betonnen achterwand staan bol. Tevens klinken nogal wat tegels op de vloer hol. Onderliggende vloer is van beton. Lekkage treedt op via de buitenzijde van de linker zijwand (= trappengat). Tevens stond de glazen bol van de lamp die hangt aan het plafond van de zich onder de douche bevindende WC half vol met water.

Vloerverwarming en tegels in gang

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om tegels te laten leggen in een gang van ongeveer 8 m2 met vloerverwarming als hoofdverwarming. Ook wil ik graag weten welke benodigheden ik daarvoor in huis moet halen. Tegels verzorg ik zelf. Postcode 4208BL

Badkamer tegelen

Ca. 18 m2 tegelen over een bestaande tegelwand van de badkamer. Het verwijderen en plaatsen van een badmeubel, douchewand en hangtoilet.

vloertegels + laminaatvloer

Wij zouden graag weten wat het leggen van een vloertegels kost. Het gaat om ± 13m2 en tegels van 33 x 33 Ook zouden wij willen weten wat het leggen van laminaat, incl. ondervloer en plinten. Het gaat om ± 26m2.

Badkamer tegelen, voegen en kitten

Een badkamer b x l x h 202 x 245 x 238, betegelen met 20 x 45 tegels. In de badkamer zijn een bad en inbouwreservoir geplaatst. Graag prijs per m2. Tegels leveren we zelf aan. Vloer en wanden betegelen.

Toilet betegelen

Circa 6 m² wandtegels en 1,5 m² vloertegels leggen.

Vloertegels leggen nieuwbouwwoning 80 m2

Voor nieuwbouwwoning dienen tegels gelegd te worden in de keuken en buitenterras. Totale oppervlakte 80 m2. Afmeting tegels: 60x60 of 80x80.

Het gaat om een aantal werkzaamheden met ...

Het gaat om een aantal werkzaamheden met als doel het opknappen van een verouderde douche en toilet in een appartement. De douche is 120cmx200cm en het toilet 82cmx200cm. In de douche wil ik het volgende laten gebeuren: - Vervangen huidige tegels door modernere tegels. Betegelen tot het plafond. - Verwijderen drempel van oude douche en plaatsen van Douche cabine. - Vervangen van wasbak door nieuwe wasbak of badkamer meubel met wasbak. In het toilet wil ik het volgende laten gebeuren: - Vervangen van huidige tegels door modernere tegels. Half betegelen(125cm hoog). - Vervangen toilet door nieuw toilet. - Vervangen wasbak door nieuwe wasbak. Ik heb het appartement nog niet gekocht, maar wil graag een indicatie van de kosten van deze klus.

De badkamer moet opnieuw worden betegeld ...

De badkamer moet opnieuw worden betegeld de bedoeling is dat er overal en staandaard tegel komt met in het midden een soort van mozaik rondom doorgetrokken. Het is een kleine badkamer met wc.

Alle producten zijn al aanwezig, dus ...

Alle producten zijn al aanwezig, dus tegels (wand+vloer), lijm, voegmiddel. Gaat om over bestaande tegels heen te tegelen.

T.b.v. plaatsen van nieuwe keuken moet ...

T.b.v. plaatsen van nieuwe keuken moet bestaande tegelwand (1m35 hoog) verwijderd worden en de wand daar achter vlak gemaakt. Bij een muur van 1m10 breed, staat een radiator "ervoor in de weg". Vloer/plafond opp. 6,5 m2, hoogte 2,60 m. Plafond witten (kalkwit, scheuren verwijderen). Leidingen in keuken van radiator en van 80L boiler (lopen naar badkamer) in muur frezen. Vanaf 1m50 hoog tot plafond verven. Nu nog lichtblauw en aangeslagen door vet, moet lichte kleurstelling worden. Na geplaatste keuken 1m50 hoog (?) betegelen met eenvoudig witte keramische wandtegels. Accent door of enkele motief tegels of een rand over de gehele breedte.

Tegelen van 5 m2 in toilet. Werk recht ...

Tegelen van 5 m2 in toilet. Werk recht toe recht aan. Toilet wordt vernieuwd. Geen bijzonder hoeken. Tegels creme 20x20 eventueel voegen en kitten kan door mijzelf worden uitgevoerd. Tegelen over bestaand tegelwerk, behoeft dus niet glad gemaakt te worden. Onder en boven komt een klein sierrandje van 20x5 cm. Hoogte zijwand 153 bredte 115 hoogte voorwand 153 breedte 95. Achterwand (toiletzijde) 153 hoog en 95 breed. Zijkant bij deur hoogte 153 breedte 30.

De tegelvloer van de badkamer moet ...

De tegelvloer van de badkamer moet vervangen worden. Misschien is het mogelijk de nieuwe tegels over de oude vloer aan te brengen. De kleine badkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 5 m2 excl. bad en toilet.