Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Dordrecht of directe omgeving.

1744 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, keuken, hal en wc betegelen, terras in de achtertuin leggen, badkamer laten betegelen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Dordrecht:

Keukenwand betegelen

Ik wil graag de achterwand van mijn keuken laten betegelen. Afmetingen zijn 2.10 x 0.63 en twee kleine wandjes van 0.45 x 0.63 en 0.55 x 0.63.

Toiletmuren betegelen

De toiletmuren wil ik laten betegelen. De nieuwe tegels kunnen volgens mij over de oude tegels heen. De afmeting van de breedte van de muren zijn 2 x 82 cm, 1 x 130 cm en 1 x 35 cm. Alles ongeveer 2 meter hoog. Materialen in overleg.

Tegels in de woonkamer vervangen

Het weghalen van de tegels in de woonkamer 60 x 60, plus plinten en arbeidsuren en weer nieuwe tegels plaatsen.

Badkamer betegelen

Ik wil tegels laten zetten in de badkamer. Het gaat om 2 wanden van 270 x 230 cm en 1 wand van 110 x 230 cm. De oude tegels verwijder ik zelf. Ondergrond wil ik graag vlak laten maken. De wandentegels afmeting is 25 x 33 cm en vloertegels afmeting is 30 x 30 cm.

Badkamer compleet tegelen

Badkamer van 3 x 2 meter, 15 m2, meter tegelen wandtegels, 60 x 30 cm vloertegels, 60 x 60 cm

Toilet betegelen

Ik wil het toilet volledig betegelen tot de bovenrand van de deur. Dat is tot 210 meter hoog. Daarboven wil ik tot het plafond laten stucen. Het toilet is 90 bij 130 bij 260 cm.

Achterwandje in de keuken tegelen

Ik heb in de keuken een achterwandje van 3.30 x 0.52 meter en wil deze graag betegeld hebben. De muur is kaal en klaar om betegeld te worden. De tegels haal ik zelf bij de Praxis.

Tegelen in de keuken

Ik heb een tegelklus in de keuken. Een spatrand van ongeveer 45 cm hoog. Bij afzuigkap wel hoger. Tegels aanwezig. Gaat om ongeveer 2,40 strekkende meter. Er gaat namelijk een muur uit en daarom moet een stukje door betegeld worden.

Tegelen in de badkamer

Ik wil tegels laten leggen in de badkamer en het toilet. Het gaat om de vloeren en de muren. De oppervlakte van de vloer in de badkamer 6,75 m2 en van de wanden is 25,44 m2. In het toilet is de oppervlakte van de vloer 1,5 m2 en van de wanden 6,48 m2. Ik heb nog geen tegels uitgezocht, ik ben nu aan het oriënteren hoeveel de kosten ongeveer gaan worden.

Tegels op de achterwand in de keuken aanbrengen

Ik wil de achterwand in de keuken laten betegelen, het betreft een wand van 2,00 meter breed en ongeveer 0,75 meter hoog. Er is een extra uitsparing voor de afzuigkap waardoor het wandje een T-vorm heeft aan de andere kant.

Badkamerwand opnieuw laten voegen en kitten

Ik wil graag de voegen en kitranden in mijn badkamer laten vervangen. Onze badkamer is 2.5 jaar geleden geplaatst door een sanitairbedrijf. Dit is niet helemaal goed gegaan. We willen nu graag de herstelwerkzaamheden door een andere partij laten uitvoeren. De badkamer is ongeveer 2 bij 2.50 meter. Ook zullen er tegels opnieuw geplaatst moeten worden. De tegels zijn 60 bij 30 cm. Ik heb een douchescherm dat verwijderd dient te worden, zodat het voegwerk hersteld kan worden.

Badkamer opnieuw betegelen

Het betreft het betegelen van de badkamer. De vloer is circa 4 m2 en hier dienen er tegels van 120 X 30 cm gelegd te worden. De wanden zijn circa 16 m2 en hier gaat het om tegels van 25 X 50 cm. De wanden en vloer zijn redelijk glad.

Dilatatievoeg repareren en voegen vervangen

Er ligt in mijn woning een leisteenvloer van 55 m² waarvan het voegwerk erg slecht is en op veel plekken los raakt. Ik wil de vloer opnieuw laten voegen en daarbij moet ook een dilatatievoeg gerepareerd worden. Ik laat de vloer hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Opnieuw voegen van de douche

Graag wik ik opnieuw in mijn Doche cabine de voegen vernieuwen. Afmeting is 90 bij 90 en 220 hoog . Oude voeg verwijderen en nieuw opnieuw voegen.

Betegelen van een badkamer

Binnen enkele dagen worden de wanden van onze badkamer glad gestuukt. Als het stucwerk droog is wil ik er graag 18 m² wandtegels en 4 m² vloertegels laten plaatsen. Op de vloer komen tegels van 50 x 50 cm, voor de wand moeten we de tegels nog kopen, maar dit worden ook grote tegels. We ontvangen graag een prijsopgave van tegelzetters die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Tegels opnieuw laten voegen en kitten

Het betreft het opnieuw voegen van de badkamervloer, ongeveer 4 m2. Daarnaast dienen de zijmuren en bij het bad opnieuw gekit te worden, dit bedraagt naar schatting 10-12 strekkende meter. Oude kit moet nog verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte voor de arbeidskosten en de materialen.

Trapkast betegelen

Onder de trap heb ik een kast. Graag wil ik de vloer van deze kast laten betegelen. De oppervlakte is ongeveer 1 bij 2 meter. De tegels en het lijm is al aanwezig.

Badkamervloer tegelen

Ik wil graag 8 m2 badkamer vloertegels laten vervangen. De oude verwijderen en en nieuwe 30 x 30 cm. tegels plaatsen. Ook moet het staande toilet worden teruggeplaatst, deze is momenteel gedemonteerd van de afvoer.

Vloertegels of plavuizen leggen op de garagevloer

Het betreft het leggen van tegels/plavuizen in een garage.

Leisteen vloer laten leggen

Ik wil graag een vloer laten leggen, hoogst waarschijnlijk steen (leisteen ) hoeveel kost dit? Inclusief voegen en lijmen etc, het gaat om een oppervlakte van 50 m2. Graag offerte per mail.

Douche opnieuw voegen

Het betreft het opnieuw voegen van het douchegedeelte. De oppervlakte is ongeveer 7 m2.

Badkamervloer vervangen

Huidige badkamervloer (uit 2008) is over de oude vloer (jaren 80) gelegd. Deze vloer ligt ook in het douchegedeelte van 1,20 x 0,80 meter met aan 1 lange zijde een opstaande rand (ongeveer 6 centimeter hoog en 12,5 centimeter breed). De vloer ligt hier deels los (klinkt hol) en de kitranden zijn op/versleten. Naastliggende ruimtes hebben vochtige wanden en vloer dus er is ergens waterdoorslag. Werkzaamheden: 1.) Vloer verwijderen en afvoeren, 2.) Nieuwe tegelvloer en renovatieput plaatsen. 3.) Het geheel voegen en afkitten. Afhankelijk van de prijs mogelijk ook de vloer in het voorportaal uitbreken en opnieuw tegelen, dit is ongeveer 1,20 x 1,40 meter. Offerte op basis van vrijblijvende afspraak is gewenst.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil een badkamer betegeld hebben. Het gaat om 30 m2 totaal (vloer en wanden) ongeveer 3,5 m2 stroken en 25 m2 30 x 60 cm gestapeld. Oude tegels halen we zelf weg. Nieuw tegels aanwezig. Nog geen tegellijm en voeg aanwezig, in overleg aan te bieden.

Plavuizen vloer verwijderen

In mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Dubbeldam (Dordrecht). Dat is een bestaand huis uit 2007 met een plavuizen vloer op de begane grond. Wij willen graag de plavuizen verwijderen ivm keuze voor andere plavuizen. De oppervlakte is ca 65m2 en de tegels zijn keramisch 40 x 60 cm Imola Antares. De tegels zijn gelegd door Fravo tegelwerk in Dordrecht en gelijmd op de cementvloer. In de cementvloer ligt vloerverwarming uit de nieuwbouw; deze willen wij behouden. De vloerverwarming is niet ingefreesd maar gelegd in de nieuwbouw op de betonvloer, waarna de cementen afdekvloer gestort is over de vloerverwarming. Het gaat in eerste instantie om het verwijderen van de vloer! Mogelijk ook leggen, maar is afhankelijk van keuze nieuwe tegels en bedrijf.

Wandtegels in badkamer opnieuw voegen

De voegen tussen de wandtegels van de douche zijn hier en daar eruit gegaan. Ook laat de strip onderaan de doucherand los. Dit moet hersteld worden.