Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor steenstrips laten plaatsen:

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag voor twee wanden (1 grotere en daaraan grenzend een kleine) steenstrips laten plaatsen van KLIMEX. Het gaat om een oppervlakte van maar ongeveer 8,5 vierkante meter. Graag iemand die dit vakkundig kan doen. Al het materiaal gaan wij zelf aanschaffen. De wanden zijn gewoon kaal met wat plinten aan de onderkant.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steenstrips laten plaatsen uit heel Nederland:

Steenstrips laten plaatsen

Betreft uitbouw waarvan de buitenkant van steenstrips voorzien dienen te worden. Ruim 24 m2

Eigen nieuwe steenstrips laten plaatsen

Wij willen in de woonkamer eigen nieuwe steenstrips voegloos laten plaatsen van Maxaro, skiff white 16,5 x 41 cm. Totaal oppervlakte 20m2. Wij zorgen voor de steenstrips en zullen het voorstrijken zelf doen.

Circa 70 m2 steenstrips laten plaatsen tegen bakstenen woning

Graag wil ik weten wat het kost om bij ons huis steenstrips aan de voorgevel, gedeelte achtergevel en gedeelte zijgevel tegen de huidige bakstenen te laten plaatsen (die wij niet mooi vinden). Het gaat circa om 70 m2. steenstrips. (De overgebleven vierkante meters willen we waarschijnlijk popnagelen met rabatdelen).

Steenstrips op schouw plaatsen

Wij willen steenstrips laten plaatsen op de schouw, zie foto

Steenstrips laten plaatsen

Wij zouden onze achtergevel aan de buitenkant graag willen laten voorzien van steentrips (rood/bruine tegels). De achtergevel (,circa 3,3 m. x 5,5 m) is op dit moment voorzien van houten platen.

Buitengevel stucen

Momenteel is onze woning beplakt met steenstrips, deze strips komen op meerdere plaatsen los. Graag zouden wij dit willen vervangen voor een strakkere uitstraling door stuc. Echter hebben wij geen idee van het kostenplaatje en zouden wij hier meer van willen weten. Daarnaast weten we nog niet zeker of we de woning willen laten isoleren. Ruim genomen is de voorgevel 40 m2. Zelfde geldt voor de achtergevel.

Steenstrips laten plaatsen

Een wand van 6m2 op de begane grond met voegloze natuursteenstrips betegelen. Graag een offerte inclusief en exclusief tegelllijm. We hebben de strips al. Rekening gehouden met circa 15% snijverlies.

Gevel isoleren en bekleden met kunststof of steenstrips

Graag zou ik een offerte voor zowel kunststof gevelbekleding als voor steenstrips willen ontvangen. Het gaat om de tweede verdieping aan de voor- en achterzijde van een rijtjeswoning uit 1973. Totaal ongeveer 11 m2 en mogelijk uit te breiden tot geheel huis. Huidige bekleding zijn aluminiumplaten. Deze verwijderen, maar niet afvoeren. Graag isoleren, over het soort wil ik graag advies. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.

Steenstrips op houtengevel plaatsen

Op de houten gevel wil ik een steenstrips baksteen 30/40 m2. Is er een mogelijkheid om het op de houten gevel te doen.

Steenstrips buitengevel

Graag wil ik steenstrips laten plaatsen aan buiten gevels. Het huis is 13 m bij 10.5 m en 5.94 hoog. Buitenkant is van polyestreene. In totaal zijn ongeveer 15 raamopeningen 50m2. Klus kan over 7 weken starten.

Partners

Partners van Casius