Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor spoed: voeg en kit in muur badkamer vervangen:

SPOED: Voeg en kit in muur badkamer vervangen

In de doucheruimte van de badkamer dienen twee muren opnieuw betegeld, gevoegd en gekit te worden. Het huidige kit en voegwerk is van 2011 en er is recent lekkage geconstateerd. Een deel van de tegels moet dus gesloopt en daarna hersteld worden. Dit alles dient uiterlijk donderdag 13 december gereed te zijn. Er wordt tegelijkertijd door andere deskundigen aan de woning gewerkt. En er dient rekening te worden gehouden met twee data, te weten 6 december (tapijt trap wordt gereinigd en mag niet vies worden gemaakt) en 11-12 december (geen toegang tot de woning in verband met drogen vloeren begane grond. Woning is rijtjeshuis met drie woonlagen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoed: voeg en kit in muur badkamer vervangen uit heel Nederland:

Metselwerk van aanbouw afwerken

In verband met ziekte, met spoed gezocht een of twee metselaars voor het afwerken van een aanbouw. De stenen, cement en voeg staan al klaar (3300 stenen).

Vloervoegen vervangen in badkamer

We hebben een badkamer van ongeveer 6 jaar oud. Het bedrijf wat deze badkamer heeft geplaatst is failliet. Wij hebben wat barsten in de voegen waardoor wat lekkage. In het douchegedeelte van de badkamer zit een voeg met barsten. Waarschijnlijk uitfrezen en opnieuw voegen. Graag voegen vernieuwen en onderste rand weer kitten. Geen grote klus maar wel extraatje als het met spoed opgelost kan worden. De kosten van deze klus zijn niet te declareren bij de verzekering. Ik ben dus ook niet op zoek naar een offerte voor de verzekeraar met naar iemand die met spoed dit probleem kan oplossen.

Kleine schade aan gevel repareren

Door een verkeerde bevestiging door de leverancier van het zonnescherm is een gevelsteen losgekomen en een barst in de voeg van de gevel ontstaan. Dit moet met spoed worden herstel, waarna de leverancier het zonnescherm weer zal monteren. De reparatie ie maar een kleine klus maar zeer noodzakelijk. De factuur wordt naar Zon en Scherm Zoetermeer gezonden (garantie van het bedrijf). De klus dient uiterlijk 30 juni gereed te zijn.

Spoed! Complete badkamerrenovatie in Almere

Met spoed een complete badkamerrenovatie in Almere uitvoeren. Er gaan dure producten in de badkamer zoals o.a. een uitgebreid whirlpoolsysteem en Sealskin douchewanden dus ervaring met montage van dergelijke materialen is een pre. Werkzaamheden: Plaatsen: whirlpool, badmeubel, designradiator en toilet Realiseren inloopdouche met drain De prijsopgaaf via ons (Badmeesters Hengelo). Wij zorgen voor levering sanitaire materialen (materiaallijst voorhanden) en tegels. Verbruiksmaterialen, lijm, voeg en hoekstrippen moeten meegenomen worden in de offerte. Ontwerptekening kan gemaild worden met materiaallijst. De badkamer is inmiddels gesloopt. Aanvang werkzaamheden bij voorkeur op zeer korte termijn aangezien de klanten niet kunnen douchen.

Ik heb met spoed een tegel zetter nodig. ...

Ik heb met spoed een tegel zetter nodig. De klussen zijn Keuken, badkamer en toilet. In totaal zijn ~ 30-max 35 m2 . De tegels heb ik al gekocht. De materiaal zoals lijm en voeg niet. Graag een totaale prijs aangeven inclusief materiaal. Alvast bedankt

Met SPOED vakbekwame (!) natuurstenen ...

Met SPOED vakbekwame (!) natuurstenen tegellegger gezocht! We zijn op zoek naar een vakman die onze leistenen tegels van 60x60cm op een vloer van 55m2 nog zo snel mogelijk kan leggen! Tegels (GEKALLIBREED), flex-mortel en voeg zijn aanwezig! Gereedschap (zaag etc) door opdrachtNEMER mee te nemen!

ik wil een offerte voor 19 ...

ik wil een offerte voor 19 vierkantemeter vloer oppervlakte om tegels er uittelaten hakken puin ruimen en en oude tegels te verwijderen en het afval hier met een container weg te halen en op nieuw 19 vierkante tegels te zetten en met voeg en al kunt u me hier een offerte sturen met spoed graag wat het allemaal gaat kosten inc btw .19 het betreft een kueen vloer en de hal ik hoop dat ik hiermee u voldoende hep geinformeerd wat mijn wensen zijn ik ik hoop dat ik schriftelijk op de hoogte gesteld wordt met vriendelijke groet a karakus