Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels herstellen in de fietsenstalling:

Vloertegels herstellen in de fietsenstalling

Ik wil graag de vloer van mijn fietsenstalling weer fatsoenlijk hebben. De gehele ruimte is circa 80 m2. Hiervan moet circa 40 m2 (de helft) vervangen/gerepareerd worden. Kapotte tegels verwijderen en afvoeren. Ik zorg zelf voor nieuwe tegels. De vloertegels zijn 40 x 60 cm.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels herstellen in de fietsenstalling uit heel Nederland:

Voegen herstellen badkamer

De voegen op de badkamer vloertegels laten los. Moet opnieuw gevoegd worden. Maat vloer tegelmaat 60 / 30 cm. Oppervlakte badkamer 2.7 x 2.7 meter.

Tegelvloer in de badkamer herstellen of vernieuwen

In onze badkamer (gerenoveerd in 2012) liggen een aantal vloertegels (deels) los en zit er vocht onder. Deze moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft circa 6 tegels van 60 x 60 cm. De oorzaak is waarschijnlijk een poreuze voeg, maar een lekkage zou ook kunnen. Idee is: tegels eruit, drogen, onderzoeken oorzaak, oplossen en opnieuw leggen.

Kit- en voegwerk badkamer herstellen

Lekkage vanuit de douche door gebreken aan kit- en voegwerk. Graag verwijderen kitwerk in de douche en rondom het bad, en opnieuw aanbrengen. Tevens afkitten rondom de s-koppelingen. Ook voegwerk tussen de wand- en vloertegels herstellen. Tussen enkele vloertegels is nu kitwerk aangebracht in plaats van voegwerk. In verband met het niet kunnen gebruiken van de douche willen we deze klus op zo kort mogelijke termijn laten uitvoeren.

Tegels vervangen na lekkage badkamer

Na lekkage in de badkamer opnieuw betegelen/voegen van de vloer bij de douche (dit is ongeveer 80/100 cm). Er is nog een badkamer aanwezig die waarschijnlijk opnieuw gevoegd moet worden. Door lekkage in de badkamer zijn de vloertegels beneden in de serre/keuken, gedeeltelijk omhoog gekomen over een lengte van ongeveer 400/100 cm. Deze ook graag herstellen. Alle oude tegels liggen er nu nog, graag in overleg even kijken welke er vervangen moeten worden om de lekkage te verhelpen.

Lekkageschade herstellen

Ten gevolge van een lekkage hebben wij schade in badkamer en keuken en aan vloeren en muren. Voor de verzekering moet een offerte worden opgevraagd, waarna uitvoering van herstel: Keuken: 2 keukenkastjes zijn uitgezet en het aanrecht blad is verdikt. Tevens zit er vermoedelijk achter deze kastjes nog "onbekende" schade. Ook het dubbele plafond is hier beschadigd. Badkamer: Een aantal muur- en vloertegels zitten los. Er zit in 1 tegel een barst en in het plafond en muur zitten nog "onbekende" gebreken. Vloer: Schimmel en er moet opnieuw vinyl gelegd worden (ongeveer 4 m²). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12 m². Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4 m². Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/verven (wit) van 2 verdiepingen. Graag willen wij iemand die kan bepalen wat er allemaal hersteld moet worden en wat dit gaat kosten, rekening houdend met hetgeen hersteld wordt past bij huidige situatie. Er is al een bedrijf geweest om alles te drogen.

Zakkende uitbouw herstellen

Uitbouw van ongeveer 2 x 5 meter is gebouwd door beunhaas, zou geheid moeten worden is niet gebeurd. In plaats daarvan is geraamte aangebracht, vlechtijzer (zou aan het huis vastgemaakt worden) en beton gestort onder de uitbouw. Scheuren in de muur, in de vloer (granieten vloertegels en scheuren in het plafond zijn problemen die nu terug blijven komen, want het zakt steeds. Wie kan dit corrigeren zodat dit niet meer gaat zakken? Graag een offerte om dit te herstellen.

Schilder- en onderhoudswerk

Op 12 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, een vrijstaande woning bestaande uit een grote leefkelder, benedenverdieping, bovenverdieping en zolder. Wij willen vrijwel alle muren en plafonds laten schilderen en enkele scheurtjes in de muren laten herstellen. Het plafond op de bovenverdieping is van hout, dus zal eerst geschuurd moeten worden. In de badkamer lijken enkele vloertegels in het douchegedeelte versleten of flink door kalkresten aangetast. We willen daar ook graag even naar laten kijken. Misschien kan dit opgefrist worden en anders moeten daar nieuwe tegels geplaatst worden. Verder zijn er nog hier en daar kleine onderhoudsklusjes. Wij kunnen rond half april even een bezoek aan de woning inplannen met de vakman. Wij ontvangen daarna graag uw offerte.

Divers renovatiewerk in een appartement

Onze dochter verlaat binnen enkele maanden een appartement, omdat ze klaar is met haar studie. Wij willen daar dan enkele klussen laten uitvoeren. In de keuken moet het keukenblok met aanrechtblad worden vervangen. Het gaat om 4 onderkasten van ongeveer 240 cm breed en ook een spoelbak met kraan. Verder zijn er 2 bovenkasten die vervangen moeten worden. Er is een badkamer van 3,08 m² waar we graag de wand- en vloertegels laten vervangen. De oude tegels moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst. Het gaat om ongeveer 17 m² tegelwerk. We laten de ruimte ook graag kitten met schimmelwerende kit. Ook in de toiletruimte van 1,04 m² willen we de wand- en vloertegels laten vernieuwen. Het gaat daar om ongeveer 5 m². In de hal van ongeveer 4,24 m² zijn er enkele muren beschadigd. We willen dat laten herstellen en daar ongeveer 14 m² spackwerk laten aanbrengen. Alle materialen behalve die voor het stucwerk zullen wij zelf inkopen. We kunnen een afspraak maken om alle werkzaamheden even te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamer opfrissen

Ik wil de badkamer na 5 jaar opfrissen. De tegels van de douchewand hebben wat vocht achter zich en de kit raakt daar los. Daarnaast is het plafond toe aan een nieuwe verfbeurt. De glazen douchewand zal even losgehaald worden zodat de vloertegels grondig gereinigd kunnen worden. De afmeting van de badkamer is ongeveer 3 x 2 meter. De gehele badkamer heeft dezelfde wandtegels. Bij voorkeur worden de tegels van de douchecabine, met daarachter vocht, dus hergebruikt. Het plafond graag ook herstellen (is verf losgekomen).

Lekkage aan de douchevloer herstellen

De huidige afvoergoot van de inloopdouche deugt niet en geeft lekkage aan benedenverdieping. Ik wil deze vervangen en waterdicht maken en als nodig nieuwe vloertegels aanbrengen. De inloopdouche is 2 meter bij 1 meter.