Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor boven het keukenblad laten tegelen:

Boven het keukenblad laten tegelen

Minder dan één vierkante meter witjes zetten op de 2e etage. Dit moet boven het keukenblad gebeuren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boven het keukenblad laten tegelen uit heel Nederland:

Achterwand keuken tegelen

Ruimte tussen de keukenkastjes en keukenblad betegelen, eigen tegels heb ik.

Muur betegelen

In de keuken wil ik mn achterwand laten betegelen met marrokaanse kalk tegels van de keukenblad tot de hoogte van de afzuigkap. Verder wil ik in de hal 1. 5m hoog tegelen aan 1 kant van de muur. Deze muur is 3. 5m meter lang. De tegels voor de gang zijn witte rechthoekige tegels van de Karwei. Dit moet in de 2e week van Juni gebeuren.

Natuursteen zetten op keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 45 cm omhoog tegelen. Tegels zijn besteld en tzt aanwezig. Betreft wandtegel marmer Bianco Carrara Venato wit grijs 305 x 76 x 10 mm mat gezoet. Het liefste in visgraat maar lengte kan ook. Over de gehele Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter lengte en 3,5 m2. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk, e.o. strips?). Bij voorkeur zetten aankomende week rond 10 april. Tijd en dag flexibel.

Tegelwerk aan keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 50 cm omhoog tegelen. Tegels en rvs afwerkstrips zijn zijn besteld en aanwezig. Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk) en afwerking met de beschikbare rvs strip/sierlijst (beschikbaar). Legverband graag halfsteens.

Keuken plaatsen

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? 4 Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken oude tegelwand moet eruit, nieuwe keuken is van ikea, blad is van Corian, inbouwoven, vaatwasser, afzuigkap, spotjes verlichting, 2 stopcontacten voor andere apparatuur, opnieuw tegelen, ook om het raam heen

Keukenwand tegelen

Ik wil in mijn keuken de wanden tussen het keukenblad en de keukenkastjes en rondom de afzuigkap laten betegelen. Ik heb hiervoor al tegels gezien bij Karwei, model Nature Stone, mat, 30 x 30 cm, kleur beige. Het artikelnummer is 0504.004004. Het gaat in totaal om 5 tot 6 m². Ik wil alles laten voegen met de kleur jasmijn. De ondergrond voor het tegelwerk is stucwerk. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Keuken stellen

Gaarne zou ik een offerte willen voor het stellen van de onder keukenkastjes en de achterwand van circa 6 m2 te tegelen. Het keukenblad ligt er nu los op. Tevens een raster/ombouw voor twee radiatoren bevestigen. Wanneer mogelijk, volgende week maandag 14 juli starten, het moet dan wel voor donderdag klaar zijn. Of twee weken later.

Wandtegels keuken

Tegelen van een achterwand boven een aanwezig keukenblad. Lengte 210 cm, hoogte 50 cm. Bij de andere wand moet om een raam heen getegeld worden. Lengte 230 cm, hoogte 50 cm vanaf keukenblad. In totaal moet er om 2 dubbele wandcontactdozen getegeld worden.

Vervangen van keukenkraan

Oude kraan verwijderen. Nieuwe mengkraan aansluiten. Waarschijnlijk passen de 2 koppelingen niet op de nieuwe slangen of leidingen van de mengkraan. Keukenblad is van kunststof.

Opnieuw tegelen spoelbak (ontbreekt 1 tegel)

Er ontbreekt een tegel in de spoelbak van een ouderwetse keukenblad (stijl Piet Zwart). Graag wil ik weten wat het kost om een tegel (4 x 4 cm) te zetten of eventueel de hele spoelbak 60x50cm. opnieuw te betegelen. Mogelijk moet ook het oude jaren '60 keukenblad van graniet van 1.3 x 0.6 meter gereinigd worden.