Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer in visgraat leggen:

Tegelvloer in visgraat leggen

Ik wil graag tegels laten plaatsen in mijn badkamer, zowel op de vloer als op de wand. Op de vloer en op één wand visgraatmotief (samen 14 m2). Dit zijn keramische tegels van 10 x 60 cm. Op de andere wanden (samen 24 m2) rechthoekige keramische tegels van 30 x 60 cm. De oude tegels zijn verwijderd. Afwerking van te bewerken vloer/wand graag in overleg. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer in visgraat leggen uit heel Nederland:

PVC vloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen en ook graag egaliseren. De ondervloer is een tegelvloer. Het oppervlak is ongeveer 40 m2 en dit wil ik in visgraat gelegd. Ook zouden wij graag advies hebben of het een klik vloer of een plak vloer moet zijn.

Vloer egaliseren

Ik wil graag een benedenvloer laten egaliseren. De huidige vloer is een tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om 49 m2. Zie voor huidige vloer de foto in de bijlage. Hiervoor zou ik graag een prijs willen. Daarna willen we een PVC strokenvloer leggen. We hebben al PVC hiervoor in gedachten. Dit zijn stroken van 15.2 cm bij 91.4 cm die we in visgraat willen hebben. Ook hiervoor zou ik graag een prijs willen.

Huis voorzien van tegelvloer in visgraat

Het gaat om het leggen van tegels van 31 x 62 cm in visgraat, op de begane grond en de eerste verdieping (exclusief badkamers). In totaal ongeveer 150 m2.

Tegelvoer verwijderen en eventueel parketvloer plaatsen

Wij hebben een woning gekocht met een tegelvloer die aansluit op een parketvloer. Nu willen wij de tegelvloer verwijderen en de visgraat parketvloer doortrekken naar deze ruimte. Het tegelgedeelte is ongeveer 15 m2. Mocht u ook parketvloer kunnen leggen (en hiervoor een mooie prijs kunt maken) kunt u dit meerekenen). Er is geen vloerverwarming. Wel zijn er her en der kleine vloerroosters, omdat er wordt verwarmd door middel van hete luchtverwarming. Wij krijgen 1 november de sleutels van het huis, startdatum zou dan al kunnen zijn.

Tegelvloer in visgraat leggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de vloer in houtlook tegels visgraat motief uitvoeren. Het gaat om ongeveer 80 m2, woonkamer, open keuken, gang en toilet. Wij denken aan het formaat 15 x 90 cm of 20 x 120 cm.

Tegelvloer leggen in visgraatmotief

Ik wil graag ongeveer 65 m2 tegelvloer in visgraat verband leggen. De tegel is 15 x 90 cm (Egron, white-smoke). Het betreft de keuken, de woonkamer en de gang op de begane grond. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Vloer egaliseren en Flexxfloor leggen

Egaliseren van een ongelijke tegelvloer in de woonkamer, ongeveer 0,5 cm variatie in hoogte. Na egalisatie Flexxfloor plakken in visgraat.