Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Delft of directe omgeving.

1344 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen, woning vloer betegelen, leggen natuursteen vloer in meerdere vertrekken, vloer betegelen 210 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Delft:

Badkamer opnieuw betegelen (gedeeltelijk)

Ik wil het onderste gedeelte van mijn badkamer opnieuw laten betegelen. Er zit vocht achter dat gedeelte en de tegels zitten daar los(SER). Het zijn 30x60 tegels en een oppervlakte van +\_ 2 meter bij 60 cm. Het zou idealiter in de week van 01-07-19 tm 05-07-19 moeten gebeuren.

Circa 51 tegels van 30*30 terugleggen

Van een circa 25 jaar oude bestaande tegelvloer zijn circa 51 tegels los gekomen, deze heb ik al verwijderd en schoongemaakt. Ook de lijm van de ondergrond is weggehaald. Maar nu moeten ze te teruggelegd worden met/via/in 'lijm/mortel...'. Ziet er uit als een kruis, een horizontale lijn van 2 tegels en een verticale lijn van 2 tegels, dus niet 7x7. Na het leggen moeten natuurlijk de voegen worden gevoegd. Dus graag een totaal opgaaf, incl alle benodigheden en verwachtte tijdsduur (aantal uren). Ik heb de tegels en de koffie klaar staan.

Douche betegelen

Ik wil de wandtegels vervangen in mijn douche/badkamer. De huidige tegels moeten verwijderd worden en de muren vlakgemaakt. Het betreft een kleine badruimte waar een douche en wastafel aanwezig is

Tegels leggen in de keuken

Ik wil graag tegels laten leggen in de keuken van een oppervlakte van 4 meter bij 4 meter. Alle meubels zullen van te voren worden weggehaald. Op het moment ligt er laminaat op de vloer. Kunnen de tegels hierop geplaatst worden zodat het laminaat kan blijven liggen? Anders moet dit nog verwijderd worden.

Vloer betegelen

Ik wil graag een vloer laten betegelen in totaal 80 m2, een grote ruimte, een gang en 2 toiletten. Tegels 80 x 80 cm. De vloer is vlak en tegelklaar, vloerverwarming is al aangelegd. De tegelzaag kan op de binnenplaats. Spoedklus!

Tegels zetten in de badkamer

Volgend jaar, zomer 2019, krijgen wij ons nieuwbouw huis opgeleverd. Ik wil dan tegels laten zetten in mijn badkamer (badkamer wordt casco glad opgeleverd). Dit is een badkamer van 2 x 3 meter en een hoogte van 2.6 meter. Wij willen op de vloer tegels van ongeveer 60 x 60 cm en op de muur 60 x 30 cm.

Renovatie WC betegelen

Graag willen wij het toilet renoveren. De wanden en vloer opnieuw betegelen en een nieuw zwevend toilet plaatsen. Op de vloer en de achterwand, tot aan het plafond, komen grijze stroken 597 x 47 x 12 mm op de resterende 2 wanden witte tegels 500 x 200 x 11 mm. De bestaande wandtegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen, totale oppervlakte ongeveer 13,5 m2. Op dit moment zijn de wanden tot de helft betegeld en dienen tot aan het plafond te worden betegeld.

Plavuizen verwijderen, vloer schoon opleveren

43 vierkante plavuizen verwijderen. Schoon opleveren.

Tegels laten leggen in de keuken en het toilet

Ik wil graag vloertegels van 15 x 15 cm laten leggen in onze keuken en toiletruimte. In de keuken gaat het om ongeveer 5 m², in de toiletruimte om ongeveer 1 m². Wij verwijderen zelf de oude tegels. De ondergrond moet mogelijk eerst door u geëgaliseerd worden voordat er kan worden betegeld. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegels zetten op achterwand keuken

De achterwand en koof in keuken tegelen. Met wat voor soort tegel het is weet ik niet. Kunt u uitgaan van de Wandtegel Decor Dust Grigio Muretto 20 x 60 cm, 10 stuks. De achterwand is gestuct met een pleister (met een kleine korrel). Als de ondergrond niet geschikt is, moet deze verwijderd worden.

Tegels leggen in keuken

Tegels van 30 cm bij 30 cm. Op zandcementen vloer met vloerverwarming van 12 m2. Voegen en afkitten.

Badkamer en toiletruimte betegelen

Ik wil graag 7 m² vloertegels van 45 x 45 cm en 28 m² wandtegels van 20 x 60 cm laten plaatsen in mijn badkamer en toiletruimte. Ik heb de materialen al ingekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

WC-muur betegelen

Betegelen van de muren van onze nieuwe wc. - Achterwand van de WC (één vlak in een nis, met zwevend toilet): ongeveer 58 breed x 191 cm hoog; - Twee stukjes wand rechts van de WC, haaks op elkaar: 8 breed (diepte van de nis) en 20 cm breed, beide ongeveer 125 hoog betegelen; - Twee stukjes wand links van de WC, haaks op elkaar: 8 breed (diepte van de nis) en 5 cm breed, beide ongeveer 125 hoog betegelen; - Linker wand, 96 cm breed, ongeveer 125 hoog betegelen; - Achterwand, 27 cm breed, ongeveer 125 hoog betegelen, met aansluitingen/afvoer voor fontein. Tegels reeds gekocht: interlock versale nero voor achterwand, de rest is 'wit glans wit 20 x 40 cm'. De toiletruimte is nu net voor een deel opnieuw gestuct, de achterwand heeft groene gipsplaten.

Vloer van Indiaas leisteen opnieuw voegen

Ik wil graag mijn Indiaas leisteen vloer opnieuw laten voegen. Het gaat om een operavlakte van 50 m2.

Keramische vloertegels leggen

Er dienen keramische vloertegels van 60 bij 60 cm en ongeveer 9 mm dik gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 110 m2, de ruimte is 10 bij 11 meter en er ligt een nieuwe zandcement vloer. De tegels zijn aanwezig, de overige materialen dienen door de vakman te worden geleverd.

Badkamermuurtje betegelen

Wij hebben thuis een muurtje (4.50 m2) aangelegd met een sunshower erin, om ervoor te zorgen dat deze waterdicht wordt betegeld denken we erover om dit door een professional te laten doen.

Vloertegels in de badkamer vervangen

Ik wil graag mijn badkamer vloertegels vervangen. Het gaat om ongeveer 5 m2. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Heeft U iemand om deze klus voor mij uit te voeren?

Tegelwand keuken vernieuwen

Keuken tegels verwijderen en nieuwe plaatsen. Is ongeveer 12 m2 als ik het ruim reken. Kan gedaan worden op of 21 augustus.

Badkamers opnieuw kitten en voegen

Vervangen van bestaand kit- en voegwerk in een douche van een 4 jaar oude badkamer in Delft.

Vloertegels in de WC aanbrengen

In het toilet van mijn ouders moet de vloer opnieuw worden betegeld. Het gaat om circa 1,2 m2. Bij voorkeur over de huidige tegels heen zetten.

Nieuwbouw badkamer betegelen

Het betreft hier een nieuwbouw badkamer met een aparte toiletruimte, samen totaal 5 m2. De plafond hoogte is 260. De badkamer geheel tegelen en de WC tot net boven de helft. Er komt een zwevend toilet met inbouw reservoir. In de badkamer moet een wastafel en een radiator geplaatst worden. Ook moet er nog een stortvloer in en moeten de leidingen voor de wasbak en radiator worden aangepast.

Badkamer betegelen en schimmel aanpakken

Badkamer heeft nieuwe tegels en tegelvloer nodig 4 m2 Verder is er schimmel dus dat aanpakken en een pijp met ventilator naar het dak die werkt op het lichtnet aanbrengen Huis is nog niet mijn eigendom maar wil graag weten wat het kost Badkamer is ongeveer 2 bij 2 en heeft geen raam. Liever offerte via mail

Nieuwe natuursteen tegels aanbrengen in de badkamer (140630-000074)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant tegels en natuursteen verwijderen uit een badkamer en vervolgens nieuwe tegels en natuursteen aanbrengen. Er is sprake van kleurverschil in de huidige tegels. In totaal gaat het om ongeveer 30 m2. Praxis zorgt voor de nieuwe materialen. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 140630-000074 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Balkon betegelen

Mijn balkon is ongeveer 2 x 1,6 m = circa 3,2 m2. Het is circa 45 jaar oud. Het balkon lekt bij sterke/stormachtige ZW wind en moet daarom opnieuw betegeld worden en dan met lichtgekleurde wintervaste tegels. Bij het opnieuw betegelen wil ik garantie krijgen tegen lekkage.

Keuken betegelen

In de keuken heb ik achter de gootsteen een houten plaat zitten die begint te rotten. Ik wil deze graag laten verwijderen en er tegels laten zetten. Oppervlakte is 1,75 m2. Witte tegels van 15 x 15 cm, zoals ze op de andere muur ook zitten. Tegels zijn nog niet aanwezig.