Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Delft of directe omgeving.

1344 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Delft:

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Steenstrips laten plaatsen

Een wand van 6m2 op de begane grond met voegloze natuursteenstrips betegelen. Graag een offerte inclusief en exclusief tegelllijm. We hebben de strips al. Rekening gehouden met circa 15% snijverlies.

Plavuizen verwijderen vloerverwarming behouden

Ik wil graag de plavuizen in de woonkamer (23 m2), in de gang (12 m2) en in de keuken (12 m2) laten verwijderen. De oude vloer zou dan ook afgevoerd moeten worden. Ik heb ook vloerverwarming en die wil ik behouden.

Tegelwerk herstellen in de badkamer

Tijdens een bouwtechnische keuring is een verhoogde concentratie vocht achter de tegels in de doucheruimte van de badkamer gemeten. - De oorzaak van dit vocht achter het tegelwerk dient te worden herstelt - Het voegwerk daar waar nodig vervangen - Het kitwerk dient in optimale conditie te verkeren Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Inloop douche tegelen

Ik wil graag een inloopdouche betegeld hebben. De spullen zijn al in huis. De inloopdouche is 3 x 90 cm breed en 2,5 meter hoog.

Badkamer opnieuw betegelen (gedeeltelijk)

Ik wil het onderste gedeelte van mijn badkamer opnieuw laten betegelen. Er zit vocht achter dat gedeelte en de tegels zitten daar los(SER). Het zijn 30x60 tegels en een oppervlakte van +\_ 2 meter bij 60 cm. Het zou idealiter in de week van 01-07-19 tm 05-07-19 moeten gebeuren.

Circa 51 tegels van 30*30 terugleggen

Van een circa 25 jaar oude bestaande tegelvloer zijn circa 51 tegels los gekomen, deze heb ik al verwijderd en schoongemaakt. Ook de lijm van de ondergrond is weggehaald. Maar nu moeten ze te teruggelegd worden met/via/in 'lijm/mortel...'. Ziet er uit als een kruis, een horizontale lijn van 2 tegels en een verticale lijn van 2 tegels, dus niet 7x7. Na het leggen moeten natuurlijk de voegen worden gevoegd. Dus graag een totaal opgaaf, incl alle benodigheden en verwachtte tijdsduur (aantal uren). Ik heb de tegels en de koffie klaar staan.

Douche betegelen

Ik wil de wandtegels vervangen in mijn douche/badkamer. De huidige tegels moeten verwijderd worden en de muren vlakgemaakt. Het betreft een kleine badruimte waar een douche en wastafel aanwezig is

Tegels leggen in de keuken

Ik wil graag tegels laten leggen in de keuken van een oppervlakte van 4 meter bij 4 meter. Alle meubels zullen van te voren worden weggehaald. Op het moment ligt er laminaat op de vloer. Kunnen de tegels hierop geplaatst worden zodat het laminaat kan blijven liggen? Anders moet dit nog verwijderd worden.

Vloer betegelen

Ik wil graag een vloer laten betegelen in totaal 80 m2, een grote ruimte, een gang en 2 toiletten. Tegels 80 x 80 cm. De vloer is vlak en tegelklaar, vloerverwarming is al aangelegd. De tegelzaag kan op de binnenplaats. Spoedklus!

Tegels zetten in de badkamer

Volgend jaar, zomer 2019, krijgen wij ons nieuwbouw huis opgeleverd. Ik wil dan tegels laten zetten in mijn badkamer (badkamer wordt casco glad opgeleverd). Dit is een badkamer van 2 x 3 meter en een hoogte van 2.6 meter. Wij willen op de vloer tegels van ongeveer 60 x 60 cm en op de muur 60 x 30 cm.

Renovatie WC betegelen

Graag willen wij het toilet renoveren. De wanden en vloer opnieuw betegelen en een nieuw zwevend toilet plaatsen. Op de vloer en de achterwand, tot aan het plafond, komen grijze stroken 597 x 47 x 12 mm op de resterende 2 wanden witte tegels 500 x 200 x 11 mm. De bestaande wandtegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen, totale oppervlakte ongeveer 13,5 m2. Op dit moment zijn de wanden tot de helft betegeld en dienen tot aan het plafond te worden betegeld.

Plavuizen verwijderen, vloer schoon opleveren

43 vierkante plavuizen verwijderen. Schoon opleveren.

Tegels laten leggen in de keuken en het toilet

Ik wil graag vloertegels van 15 x 15 cm laten leggen in onze keuken en toiletruimte. In de keuken gaat het om ongeveer 5 m², in de toiletruimte om ongeveer 1 m². Wij verwijderen zelf de oude tegels. De ondergrond moet mogelijk eerst door u geëgaliseerd worden voordat er kan worden betegeld. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegels zetten op achterwand keuken

De achterwand en koof in keuken tegelen. Met wat voor soort tegel het is weet ik niet. Kunt u uitgaan van de Wandtegel Decor Dust Grigio Muretto 20 x 60 cm, 10 stuks. De achterwand is gestuct met een pleister (met een kleine korrel). Als de ondergrond niet geschikt is, moet deze verwijderd worden.

Tegels leggen in keuken

Tegels van 30 cm bij 30 cm. Op zandcementen vloer met vloerverwarming van 12 m2. Voegen en afkitten.

Badkamer en toiletruimte betegelen

Ik wil graag 7 m² vloertegels van 45 x 45 cm en 28 m² wandtegels van 20 x 60 cm laten plaatsen in mijn badkamer en toiletruimte. Ik heb de materialen al ingekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

WC-muur betegelen

Betegelen van de muren van onze nieuwe wc. - Achterwand van de WC (één vlak in een nis, met zwevend toilet): ongeveer 58 breed x 191 cm hoog; - Twee stukjes wand rechts van de WC, haaks op elkaar: 8 breed (diepte van de nis) en 20 cm breed, beide ongeveer 125 hoog betegelen; - Twee stukjes wand links van de WC, haaks op elkaar: 8 breed (diepte van de nis) en 5 cm breed, beide ongeveer 125 hoog betegelen; - Linker wand, 96 cm breed, ongeveer 125 hoog betegelen; - Achterwand, 27 cm breed, ongeveer 125 hoog betegelen, met aansluitingen/afvoer voor fontein. Tegels reeds gekocht: interlock versale nero voor achterwand, de rest is 'wit glans wit 20 x 40 cm'. De toiletruimte is nu net voor een deel opnieuw gestuct, de achterwand heeft groene gipsplaten.

Vloer van Indiaas leisteen opnieuw voegen

Ik wil graag mijn Indiaas leisteen vloer opnieuw laten voegen. Het gaat om een operavlakte van 50 m2.

Keramische vloertegels leggen

Er dienen keramische vloertegels van 60 bij 60 cm en ongeveer 9 mm dik gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 110 m2, de ruimte is 10 bij 11 meter en er ligt een nieuwe zandcement vloer. De tegels zijn aanwezig, de overige materialen dienen door de vakman te worden geleverd.

Badkamermuurtje betegelen

Wij hebben thuis een muurtje (4.50 m2) aangelegd met een sunshower erin, om ervoor te zorgen dat deze waterdicht wordt betegeld denken we erover om dit door een professional te laten doen.

Vloertegels in de badkamer vervangen

Ik wil graag mijn badkamer vloertegels vervangen. Het gaat om ongeveer 5 m2. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Heeft U iemand om deze klus voor mij uit te voeren?

Tegelwand keuken vernieuwen

Keuken tegels verwijderen en nieuwe plaatsen. Is ongeveer 12 m2 als ik het ruim reken. Kan gedaan worden op of 21 augustus.

Badkamers opnieuw kitten en voegen

Vervangen van bestaand kit- en voegwerk in een douche van een 4 jaar oude badkamer in Delft.

Vloertegels in de WC aanbrengen

In het toilet van mijn ouders moet de vloer opnieuw worden betegeld. Het gaat om circa 1,2 m2. Bij voorkeur over de huidige tegels heen zetten.