Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Delfgauw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Delfgauw heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Delfgauw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Delfgauw of directe omgeving.

123 klanten uit Delfgauw bevelen een bij Casius in Delfgauw aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Delfgauw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Delfgauw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Delfgauw:

Tegelwerk in de keuken

Ik zoek een tegelzetter die 4 wanden in mijn keuken kan betegelen. Het gaat om ongeveer 15 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Badkamertegels vervangen (150330-000178)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant, het vervangen van een aantal tegels. Er zitten vlekken in de badkamertegels, die moeten vervangen worden. Oude tegels eruit halen en nieuwe erin zetten. Het gaat om ongeveer 2 m2. Uitvoering bij voorkeur op korte termijn. U ontvangt opdracht van Praxis na goedkeuring van uw offerte door Praxis. Gelieve bij het uitbrengen van de offerte, referentienummer 150330-000178 te vermelden.

Vloertegels aanbrengen in de woning

Ik wil graag vloertegels laten leggen in woonkamer, keuken, hal en nieuwe uitbouw. Betreft natuurstenen tegels van 30 x 60 cm. De vloer in de woonkamer, keuken en hal is ongeveer 70 m2. Huidige granieten tegels worden zelf, in overleg, verwijderd. Anhydrietvloer. Er zit vloerverwarming in. De uitbouw heeft een afwerkvloer van cement. Ongeveer 29 m2. Daar komt ook vloerverwarming. Graag een gedetailleerde offerte. Bij voorkeur eind van de middag of begin van de avond een keer afspraken.

Tegels zetten

Muur tegelen in de keuken. Gaat om een aantal m2. Tegels kopen we zelf.

Vloertegels vernieuwen

Ik heb nu tegels met vloerverwarming in de woonkamer, ik wil graag nieuwe tegels laten zetten zonder dat ik de oude vloer eruit moet laten hakken, is dit mogelijk.

Ik wil graag de wanden en vloer betegeld ...

Ik wil graag de wanden en vloer betegeld hebben De vloer is 15 m2, tegelds zijn 45x45 cm. De wanden is 20 m2, de tegels zijn 20x30 cm.

MARMERCOMPOSIET TEGELS LEGGEN ...

MARMERCOMPOSIET TEGELS LEGGEN (tegelspecificatie: http://www.intercodam.nl/keramiek/vloertegels/natuursteen/marmerkomposiet/sangiorgio/technisch.htm) 1. bestaande epoxyvloer uithalen (1cm diep -- ligt op betonvloer); 2. ondergrond vlak maken als nodig (wellicht minimaal -- huis is 8 jr oud); 3. tegels leggen. LOCATIE: hal en keuken (begane grond). OPPERVLAKTE: +/- 20m2.

Het is een badkamer van 2,45m bij 2,15m. ...

Het is een badkamer van 2,45m bij 2,15m. Deze moet geheel betegeld worden, er moet een nieuw (hangend) toilet en een nieuwe wasbak geplaatst worden, verder moeten er water leidingen en een afvoer omgelegt worden voor een stoom/douch cabine. Hier moet ook stroom voor aangelegt worden. Deze cabine wordt door de leveransier geplaatst. Er moet een nieuwe luchtafvoer door het plavond geboord worden (naar de MV) en er moet onder de vloer tegels vloerverwarming gelegt worden.