Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor hal betegelen:

Hal betegelen

Ik wil graag de hal laten betegelen met tegels van 20*20 cm. De hal is 12 m2. Ik heb de tegels al besteld inclusief voegmateriaal en lijm.
Onze klant uit De Lier (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hal betegelen uit heel Nederland:

WC-vloer betegelen

Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe huurwoning en ben daar nu aan het klussen. Ik vond op de zolder een aantal tegels zoals ook in de hal liggen. Ik wil die tegels graag laten leggen op het vloertje van de toiletruimte beneden, zodat dat één geheel wordt met de hal. Er zijn daarvoor maar 4 grote tegels nodig. Er moet even bekeken worden of de huidige tegelvloer kan blijven liggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloertegels in de woonkamer en hal aanleggen

Ik wil de woonkamer (39,2m²) en hal (4,7m²) van de begane grond laten betegelen. Dit is een cementdekvloer waar vloerverwarming in verwerkt is (mocht dit relevant zijn). De nieuwbouw woning zal ongeveer februari 2018 worden opgeleverd. De vloertegels zullen de formaat hebben van 30 x 60 cm of 60 x 60 cm tegels. De inkoop van de tegels zal ik zelf verzorgen. Graag zou ik de randen (aansl. Tegel en wand) gekit willen hebben, dus geen tegel plint. Ik hoor graag van u.

Vloer in woning betegelen

Het gaat om het tegelen van de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het gaat om licht grijze tegels maat 90x90. De totale oppervlakte is ongeveer 95 m2

Zandcementdekvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil zandcementvloer 3 centimeter verwijderen, vloerverwarming aanleggen en vervolgens betegelen. Woonkamer, keuken, wc en hal. Ongeveer 50m2

Dubbele entree en keukengedeelte betegelen

Ik wil graag de dubbele hal opnieuw laten betegelen (hal 1 met deurmat: ongeveer 3 m2, hal 2 ongeveer 6 m2). Daarnaast wil ik het gedeelte bij de deuken ook betegelen. Eerst de houten vloer eruit snijden en dan betegelen. Ongeveer 3,5 m2. Graag een offerte met en zonder tegels. Heb nog geen tegels gevonden maar wellicht een groter formaat. In de bijlage vindt u ook foto's. Ik hoop spoedig op uw reactie.

Cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen

Gaat om te betegelen ruimtes: woonkamer, keuken en niet onder blok, hal zonder toilet, berging en trapkast. Netto vloeroppervlakte: 52 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Eerst de klant bellen voordat u een offerte maakt.

Vloertjes betegelen

Het gaat om een visgraat vloer. Woonkamer hal keuken en bijkeuken. Totaal 37 vierkante meter.

Tegelen van een hal in een flat

Wij willen graag de vloer (ca 60x60 - oude tegels verwijderen, nieuwe plaatsen) en de muur (ca 20x40 - oude tegels verwijderen en nieuwe plaatsen of tegels over tegels, zijn daar nog niet over uit en willen graag de prijsverschillen afwachten) van de hal in onze flat opnieuw laten betegelen. De exacte metingen moet ik nog doen dus zou ik graag een offerte ontvangen per m2.

Vloer- en muurtegels vervangen

Wij willen graag de vloer van de hal in onze flat (circa 60 x 60 - oude tegels verwijderen, nieuwe plaatsen) en de muren (circa 20 x 40 - oude tegels verwijderen en nieuwe plaatsen of tegels over tegels, zijn daar nog niet over uit en willen graag de prijsverschillen afwachten) opnieuw laten betegelen. De exacte metingen moet ik nog doen, dus zou ik graag een offerte ontvangen per m2. Het is best veel werk dus graag reactie van bedrijven met meerdere medewerkers.

Hal en badkamervloer betegelen

Ik wil graag de tegels in mijn hal en badkamer vervangen door Portugese tegels. Het gaat om 2 aansluitende ruimtes van samen ongeveer 9 m2. Er zit wel een klein hoogteverschil dus doorleggen is geen optie. Op dit moment zitten er tegels in van 40 x 40 cm, deze waarschijnlijk vervangen door tegels van 20 x 20 cm (nog niet aangeschaft). Het is geen vierkante/rechthoekige ruimte (en aantal uitstekende muurtjes). Graag offerte en aantal werkdagen sturen op basis van met en zonder verwijderen oude tegels, ook graag en eerst mogelijke datum laten weten.

Partners

Partners van Casius