Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor regenpijp verplaatsen:

Regenpijp verplaatsen

In verband met het plaatsen van een serre wil ik mijn regenpijp verplaatsen. Dus een nieuw gat maken en het oude gat dichtmaken. En de nieuwe een klein beetje omleggen i.v.m. met de aansluiting op de hemelwaterafvoer.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp verplaatsen uit heel Nederland:

Regenpijp verplaatsen

Ivm het laten plaatsen van een overkapping willen wij op zeer korte termijn de regenpijp verplaatst hebben. Het is de bedoeling dat het gat, waar de regenpijp nu de dakgoot in gaat, dicht gemaakt wordt en dat er zo'n 15- 20 cm verderop een nieuw gat komt voor de nieuwe aansluiting. De regenpijp moet bovenaan, net onder de dakgoot, met een boogje omgeleid worden en dan ongeveer 15- 20 cm verderop weer op de dakgoot aangesloten worden.

Achterzijde uitbouwen

We willen een klein stukje aanbouwen als bijkeuken van ongeveer 2x2 m. Een paar buren hebben de keuken ook verlengd. Wij willen een bijkeuken zodat de achtergevel één geheel is. - geen isolatie Graag basisprijs voor goede deur, muurtje metselen, dicht dak, regenpijp verplaatsen en buitenkraan verplaatsen Graag als extra opties apart vermelden: - vloer gelijk maken aan keuken - lichtkoepel/raam in dak

Regenpijp verplaatsen

De regenpijp tegen de muur in de tuin opschuiven. Deze moet ongeveer 20 cm naar rechts, vanwege het plaatsen van zonwering.

Regenpijp verplaatsen

Ik wil een terrasoverkapping laten plaatsen, daarvoor is het noodzakelijk de regenpijp om te leiden. De regenpijp staat nu strak in de hoek waar de overkapping strak op de zijmuur moet aansluiten. De regenpijp moet ongeveer op 2,70 meter hoogte de richting van de tuin in en een bocht maken.

Badkamer verbouwen/vergroten, muur verplaatsen

Begin september krijg ik de sleutels van een leuk jaren '30 huis in de Jordaan. Een en ander is echter wel verouderd en met name de badkamer is aan het einde van zijn latijn. Naast het verbouwen van de hele badkamer (niet zo veel te redden) wil ik eventueel ook gebruik maken van de gelegenheid om de badkamer te vergroten: als de "knik" die nu in de gang zit door de meterkast weggewerkt kan worden, dan zou het ruimte bieden om de badkamer een aardig stuk groter te maken. (zie bouwtekening voor illustratie van het idee). Overig werk dat ook nog beschikbaar is: - verwijderen (doodlopend en niet functioneel) stuk regenpijp die binnen van houten plafond naar binnenkant voorgevel loopt, - Weghalen oude vloer (komt nieuwe vloer incl. isolatie voor in de plaats), - Weghalen CV-installatie (komt vloerverwarming voor in de plaats), - Verven/stucen muren c.a. 50 m2, - Installeren aardlekschakelaar en wegwerken bedrading. Verder zijn er al offertes voor vloerisolatie/verwarming/visgraatvloer en isolatie van plafonds met cellulose en gipsplaat, deze twee werkzaamheden zouden idealiter rond de zelfde tijd plaats moeten vinden.

Complete woningrenovatie

De gehele woning moet gerenoveerd worden. Nu heb ik de woning nog niet gekocht maar wil, als ik dat doe, de woning flink laten aanpakken. Wat is er te doen: - Beneden verdieping; uitbouw 5 bij 4 meter, toilet verplaatsen, muurtje ongeveer 3 meter maken 244 hoog, muren stuken en plafond schuren (circa 35 m2), kozijn maken + binnendeur in nieuwe muurtje plaatsen. - 1ste verdieping kozijnen en deuren vervangen, muren stuken en plafonds spuiten (circa 35 m2). - 2e verdieping badkamer slopen en nieuwe badkamer plaatsen (circa 12 m2), 3 kozijnen+deuren vervangen, muren stuken en plafonds spuiten ( circa 35 m2). Aan de buitenzijde een nieuwe regenpijp plaatsen (circa 8 meter). Ik zie graag een kosten overzicht tegemoet. Het is mogelijk om met de makelaar nog een bezichtiging af te spreken.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Raag een prijsopgave voor een verbouwing aan de achterzijde van ons huis: - breedte = 6,20 m +/- - diepte = 2,00 m Kozijnbreedte (openslaande deuren) = 2,60 * 2,48 Dit kozijn met openslaande deuren willen we meenemen - zie foto's. Graag een prijs voor deze verbouwing: - hergebruiken bestaand kozijn van/met openslaande deuren - plaatsen nieuwe deur en raam aan keukenzijde - afvoeren terrastegels (12m2) - verplaatsen regenpijp - graven gat fundering - afwerken uitbouw - inclusief verplaatsen stopcontacten - inclusief twee lichtkoepels - verwijderen zonnescherm

Regenpijp verplaatsen

Regenpijp uitpandig 10-20 cm verschuiven naar rechts.

Afvoer van de regenpijp verplaatsen

Binnenkort gaat er bij mijn woning een overkapping geplaatst worden. Ik denk dat het beter is als de HWA van mijn schuur daarvoor verplaatst wordt.

Regenpijp verplaatsen

De afwatering van twee schuurtjes met plat dak loopt via de binnenkant van één van de schuurtjes. Deze moet verplaatst worden naar de buitenkant. Ik kijk uit naar uw reactie!