Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: voor- en achtertuin laten betegelen met keramische tegels, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer, 6 portiekhallen van nieuwe vloertegels voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Capelle aan den IJssel:

Vloer en achterwand toilet tegelen

Graag wil ik de vloer en achterwand van onze wc laten tegelen. Het gaat om 20 x 20 tegels welke al zijn aangeschaft. Het betreft ongeveer 2,5 m2. Graag een prijsindicatie en een tijdsbestek voor uitvoering.

Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. 55 m2 en de gewenste tegelsoort is plavuizen, kleur zwart maat (60 bij 30 cm). Graag in wildverband laten leggen. Ik heb nu oude tegels die moeten ook worden verwijdert en afgevoerd. Ik wil graag een offerte hebben inclusief met materiaal

Tegelwerk vloer/ wand

Het gaat om het volgende: - Vloer bijkeuken betegelen 33x33 cm ca. 4 m2; - Wand toilet betegelen 25x36,5 cm ca. 6 m2. Tegels zijn aanwezig. U zorgt voor lijm/voegmiddel e.d. De vloer van de bijkeuken is van beton en kan direct betegeld worden. De wand van het toilet is gestuct, aan de kant aan de toilet zit er iets op de wand dat afwasbaar is. Ik weet niet of hier direct betegeld kan worden. De toiletpot moet verwijderd worden en afgedopt om te kunnen tegelen. Is er iemand die dit ook direct kan doen?

Badkamer betegelen

Graag zouden wij de badkamer laten tegelen. Circa 25 m2 aan wanden. 5 m2 vloer egaliseren met afschot en vloertegels plaatsen. Wanden zijn reeds strak.

Keuken achterwand op nieuw betegelen

Ik wil op de oude tegels nieuwe tegels aanbrengen plus een extra contactdoos. De materialen zijn in overleg. Graag een offerte. Bijgaand een foto van de tegel die wij mooi vinden maar deze is niet meer verkrijgbaar. Dus een andere tegel die in de buurt komt zou mooi zijn.

Benedenverdieping betegelen

Ik zoet een tegelzetter die mijn gehele beneden vloer kan betegelen. Het gaat om het betegelen van de woonkamer, keuken en de gang. Momenteel ligt er parket in op de vloer, dit dient afgevoerd te worden. Het gaat om 50 m2 wat betegeld moet worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond welk goed bereikbaar is.

Badkamervloer betegelen

Ik wil mijn badkamer vloer laten tegelen met tegels van 60 x 30 cm. Mijn badkamer is 1,67 cm x 2,17 cm groot. Er moet op tegel op tegel gelegd worden en waterpas worden gelegd.

Regenpijp verplaatsen

In verband met het plaatsen van een serre wil ik mijn regenpijp verplaatsen. Dus een nieuw gat maken en het oude gat dichtmaken. En de nieuwe een klein beetje omleggen i.v.m. met de aansluiting op de hemelwaterafvoer.

Voegen in douchegedeelte vervangen

We hebben lekkage in het aangrenzende slaapkamertje. Na onderzoek is gebleken dat een aantal voegen in de douche de oorzaak zijn van de schimmelplekken in de muur. Het gaat om ongeveer 25 tegels en 4 vloertegels waarvan de voegen vervangen moeten worden.

Tegelen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamervloer en douchevloer opnieuw laten betegelen. Het is ongeveer 7m2.

Keuken betegelen

Betreft 2 rechte wandjes (ondergrond gipsblok) betegelen boven het aanrecht tot aan het plafond, ongeveer 7 m2, witte tegeltjes 15 x 15, tegeltjes nog niet gekocht. Geen bovenkastjes, keukenblok nog niet geplaatst.

Vloertegels opnieuw voegen

Wij hebben recent vloertegels laten plaatsen. Echter, na een lekkage zijn de voegen ernstig beschadigd door kalk in het water. Graag willen wij de voegen eruit laten halen en opnieuw laten voegen, kunnen jullie dat? Zo ja wat kost het? Oppervlakte is 90 m2, tegelgrootte is 60 bij 60 cm.

Wandtegels in keuken plaatsen (spatrand)

Wandtegels plaatsen van bovenzijde aanrechtblad tot onderzijde afzuigkap. Totaal circa 4,5 m2 tegelwerk op 3 wanden. In een van de wanden zit een raam, waardoor wat extra hoeken ontstaan. Inclusief voegen en kitten. Kit werk circa 17,5 strekkende meters.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.

Keukenvloer tegelen

Ik wil graag de keukenvloer laten tegelen. Oppervlakte is ongeveer 11,5 m2. Vloer is al geëgaliseerd. We hebben 2 soorten tegels: 60 x 60 cm en 20 x 20 cm (dikte 1 cm). Merendeel moet gelegd worden met de 60 x 60 cm tegels, en in het midden een vlak van de 20 x 20 cm tegels. Ik heb 1 stompe hoek van 94 graden, dus daar vergt wat meer snijwerk. Keuken staat er nog niet in, dus er is genoeg speling. Ik zoek een tegelzetter in de periode van 7 t/m 14 augustus. Anders eventueel in overleg erna, maar dan is minder speling want 18 augustus wordt de keuken geplaatst.

Vloerverwarming infrezen en tegels leggen

Ik wil in mijn nieuwe woonkamer de vloerverwarming ingefreest hebben. En ook gelijk alle tegels laten zetten. Het gaat om 55 vierkante meter inclusief de keuken en al.

Prijs voor leggen van marmeren tegels

Ik wil de vloer van de hal, woonkamer en keuken veranderen. Er moeten marmer tegels van 40 cm bij 40 cm bij 2 cm voor een oppervlak van 41 vierkante meter komen. De woning waar het om gaat is niet mijn woning. Ik moet deze nog kopen.

Tegelwerk op een keukenmuurtje

Keuken, maximaal 15 m2, tegels op een kalkmuurtje en een gesausd muurtje. Tegels heb ik zelf al.

Vloer en wanden betegelen in badkamer

Op de vloer van 4 m2 (over bestaande vloer) tegelen met 60 x 30 cm tegels. En een wand van 3 m2 met ook 60 x 30 cm tegels tegelen. In de badkamer, waar een bad gestaan heeft. De tegels heb ik al. De lijm, het voegsel en kit dient u mee te nemen.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren in de badkamer: - Klein stukje badkamervloer, 1 bij 1 meter, cement leggen en betegelen; - Klein stukje badkamerwand, 1 bij 1 meter, gips aanbrengen en betegelen. Ik heb tegels voor zowel de vloer als de wand. Ook de cementlijn heb ik in voorraad. Ik heb geen gereedschap voor uitvoeren van werkzaamheden. De cement heb ik ook niet, maar indien gewenst kan ik die wel halen. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Tegelwerk in de badkamer, keuken en toilet

• Ongeveer 25 m2 • Badkamer wand en vloer • WC wand en vloer • Keuken alleen de vloer • Tegels regelen we zelf. Vrij grote. • Foto\'s op verzoek aan te leveren

Badkamervloer egaliseren en vloertegels aanbrengen

Omdat wij forse lekkage hadden zijn alle tegels van onze badkamervloer van 190 bij 210 cm verwijderd. De vloer moet nu geëgaliseerd worden en daarna opnieuw betegeld met tegels van 34 x 34 cm. Ik heb hiervoor inmiddels de volgende materialen aanwezig: kimband, Eurocol 099 (voorstrijk), Eurocol 705 (tegellijm), Akkit 201 705 (lijm), tegelkousjes, voegmiddel zilvergrijs en vloertegels 34 x 34 cm. Ik wil de klus graag zo spoedig mogelijk laten verzorgen, omdat wij nu geen gebruik kunnen maken van de douche. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegels met vloerverwarming laten leggen

Ik wil graag tegels laten leggen in mijn woonkamer/keuken en hal, hele beneden verdieping. Dit is bij elkaar zo'n 50 m2. De tegels heb ik nog niet maar ik zou graag grijze matte tegels willen in 60 x 60 cm met eventueel een structuur erin. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor het leggen van vloerverwarming.

Badkamervloer ophogen en badkamer en toilet tegelen

Ik wil graag mijn badkamervloer verhogen en de badkamer laten betegelen. Het betreft 20 m2 wandoppervlak en de vloer is 5 m2. Ook wi lik graag de wanden en de vloer van mijn toiletruimte laten betegelen. Toiletwanden zijn samen 5 m2 en de vloer is 1 m2. Op de vloer van de badkamer moet 5 cm gestort worden met zandcement. Gaarne offerte.

Voegen in de douchecabine vervangen

De voegen in de douche zijn aan vervanging toe. Het gaat om rond de 6 tegels waar het voegsel los laat.