Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels leggen (76 m2):

Vloertegels leggen (76 m2)

ik wil in mijn nieuwbouwhuis de vloer laten leggen. het gaat om 58 m2. ik kan de tegels aanleveren als u de overige zaken zoals lijmt wilt regelen. daarnaast moet er in de aanbouw 18m2 ook nog de tegels worden gelegd. graag ontvang ik een prijsopgave
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen (76 m2) uit heel Nederland:

Vloertegels leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen op onze begane grond. Het gaat om de hal, woonkamer, keuken, en bijkeuken. De oppervlakte is ongeveer 75-80 m2. De tegels die we graag willen laten leggen zijn vloertegels van de Praxis. 30x60 scandinavian wood. Kleur bruin.

Aanpassingen in onze badkamer

Wij willen in onze badkamer een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Het leggen van nieuwe vloertegels over de bestaande tegels (ca. 5,5 m2) 2. Het vervangen van de kranen van douche en bad 3. Het vervangen van het staand toilet met reservoir 4. Montage van twee hoekstopkraantjes voor de wastafel (zodat we daar zelf een nieuwe kraan op kunnen aansluiten) Details kunt u vinden in de bijlagen: één bestand gaat over het loodgieterswerk, het andere bestand over het leggen van de tegels. Wij zorgen voor de nieuwe tegels, douche- en badkraan en toilet met reservoir.

Vloertegels in keuken leggen

Ik wil circa 4 m2 vloertegels laten leggen in keuken, naast de bestaande tegels. Maat tegels 45x45. Keuken is geheel ontruimd en schoon om in te werken. Tegels al aanwezig. In Ede.

Vloertegels leggen en indien nodig egaliseren

Ik wil in mijn woning de vloer van de kamer en badkamer (totaal 62 m2) afwerken met classic Travertin Apulia Ivory (61x61x1,2) tegels. Eventueel ook tegels plaatsen tegen de muur van de badkamer. Indien nodig moet de vloer geëgaliseerd worden.

Gietvloer aanbrengen

Ik wil een gietvloer in meerdere ruimtes laten leggen. Totaal 110 m2. Ondervloer bestaand uit vloertegels plavuizen deels met vloerverwarming. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Vloertegels leggen

De begane grond moet worden voorzien van tegels. Afgewerkt. Tegels zijn 60x30cm. Het oppervlakte is c.a. 50m2.

Vloertegels leggen begane grond

Ik zoek een tegelzetter die mijn begane grond kan betegelen"Scandinavian Wood" 30 bij 60 cm. Het betreft 55 m2 aan vloer wat betegeld moet worden. Een andere partij legt vloerverwarming.

Toiletruimte betegelen

Ik wil de muren in de toiletruimte laten betegelen. Er zitten al tegels op, maar enkele zijn kapot gegaan. Ongeveer 5 m2. Vloer ook leggen: 1 m2. Wandtegels nog niet aangeschaft, vloertegels wel. Zo snel mogelijk i.v.m. toilet gebruik.

Vloer leggen

Wij willen graag op de beneden verdieping een vloer leggen waarvan wij ongeveer uitgaan van de volgende formaten: - ca. 6 m2 vloertegels - ca. 39 m2 houten tegels Ik ontvang graag een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius