Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor wandtegels achter het fornuis aanbrengen:

Wandtegels achter het fornuis aanbrengen

Ik wil tegels plaatsen op de keukenwand ter hoogte van de kookplaat. Betreft ongeveer 1,5 m2. Graag ook de rest van de keuken kitten (keuken is 3 bij 2 meter).
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandtegels achter het fornuis aanbrengen uit heel Nederland:

Keukenrenovatie

Verbouwing keuken: Keuken is ong. 3 x 1.5 meter. Ruw geschatte benodigde tijd +/- 5-6 werkdagen. 1. Demonteren en afvoeren van de bestaande keukenopstelling inclusief tegelwerk. 2. Vergroten van de opening naar de bergkast (naast keuken) en afwerken hiervan t.b.v. plaatsen nieuwe wasmachine. 3. Aanpassen/vernieuwen van de diverse aan- en afvoerleidingen t.b.v wasmachine, vaatwasmachine en keuken (Fornuis, afzuigkap, koelkast zijn al geplaatst). 4. Plaatsen en opstellen van een door mij te leveren IKEA keuken met toebehoren. 5. Betegelen van de wanden boven en rondom het keukenblad met de door mij te leveren wandtegels (evt. verlichting aanpassen). 6. Aanpassen van het keukenblad op het muurtje tussen keuken en kamer en glad afwerken van dit muurtje.

Werkblad keuken, muurtje verlagen steen. ...

Werkblad keuken, muurtje verlagen steen. Fornuis met afzuigkap aansluiten. Aanrechtblad inkorten. Plafond in de keuken verlagen (schrootjes). Wandtegels aanbrengen (3 vierkante meter). Vensterbanken vernieuwen in de woonkamer.

Binnen in mijn nieuwe huis moeten 2 ...

Binnen in mijn nieuwe huis moeten 2 gasbeton (sier)muurtjes worden verwijderd, vervolgens electra verleggen en gestucd. Er moeten diverse houten vloeren op 1e etage worden gelegd. Nieuwe tegelvloer in badkamer, wc's en keuken. Nieuwe wandtegels in keuken en badkamer. Plaatsen nieuw badkamermeubel. Inbouw nieuwe keukenapparatuur, fornuis, ijskast ed. Buiten moet wat voegwerk worden hersteld en wat lood bij de schoorsteen en op enkele plekken bij de laagbouw. Buitenwerk is minimaal.