Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, betegelen van marmeren vloer en wanden, badkamer voorzien van tegelwerk, betegelen bestaande voer, tegels lijmen, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, keuken vloertegels verwijderen en plaatsen, vloertegels leggen toiletruimte en badkamer, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Berkel en Rodenrijs:

Wandtegels achter het fornuis aanbrengen

Ik wil tegels plaatsen op de keukenwand ter hoogte van de kookplaat. Betreft ongeveer 1,5 m2. Graag ook de rest van de keuken kitten (keuken is 3 bij 2 meter).

Tegelen van wanden en vloer

Wilde graag zsm me badkamer wc laten tegelen ongeveer 35/40 m2 tegelwerk wanden 30-60 cm vloer 60-60 cm.

Tegels leggen in WC

Ik heb tegels gekocht voor de wc. De vloer is een klein oppervlak van 90 x 110 cm. Er is een hangend toilet. Ik heb Turkse tegels van 20 x 20 cm gekocht. Ze moeten natuurlijk wel neergelegd worden, op de bestaande tegels. Graag antwoord over de eventuele kosten.

Achterwand in de keuken betegelen

Ik wil graag een achterwand in de keuken laten betegelen. De ondergrond is renovliesbehang waarover gesaust is. Het oppervlakte is egaal.

Wand in keuken tegelen

Graag willen wij een tegelwandje bij de keuken plaatsen. Het gaat om maximaal 3 m2. Hierbij zit 1 stopcontact. De ondergrond betreft renovliesbehang en een sauslaag. Graag hoor ik van u. De tegels heb ik nog niet aangeschaft. Waarschijnlijk 20 x 40 cm tegels. Bij voorkeur uw reactie per mail om een prijsindicatie te geven.

Tegels in de serre laten leggen

Ik wil een serre laten betegelen. Deze serre is 16 vierkante meter.

Badkamer laten betegelen

Badkamer is 1.70 meter x 1.70 meter groot en moet opnieuw betegeld worden. Tegelhoogte is 2 meter, netto 12.65 m2. Zijn ceramische tegels van 5/10/15 x 60 cm, tegels zijn aanwezig. Vloer tegels 30 x 60 totaal 18 stuks, netto circa 2.10 m2. Tevens nieuwe cementzand dekvloer van circa 8 cm dik (leveren) aanbrengen (1.70 x 1.70 meter) evenals een douchegoot (aanwezig). De oude tegels zijn reeds verwijderd.

Voegen in de douchecabine vervangen

Wij hebben in de badkamer lekkages zitten en deze willen wij graag verhelpen. Het gaat om de rozetten van de douchekraan en de douchecabine moet opnieuw gevoegd worden. De ruimte waar de voeg tussen de tegels vervangen moet worden is ongeveer een meter bij een meter. Daarnaast is er een lekkage in de kraan van de wastafel, ook hier moet de rozet van de koudwatertoevoer vervangen worden.

Tegelen diverse ruimten

Tegelzetten in de volgende ruimten: * badkamer ca. 36 m2 aan wanden en vloer. Maken van een nis boven toilet en bidet en een nis in de doucheruimte * badkamer ca. 43 m2 aan wanden en vloer. Maken van een nis boven toilet en bidet en een nis in de doucheruimte * toilet ca.16 m2 aan wanden en vloer. Maken van een nis boven toilet. * wasruimte ca. 6 m2 aan wanden en vloer. Tegels kopen we zelf. Lijm, gipsblokken etc. dient de vakman te verzorgen.

Badkamer betegelen

We zoeken iemand die voor ons de badkamer kan tegelen. Graag prijsopgave per m2. Gaat om de wanden en de vloer. Afmeting is ongeveer 3 bij 3 meter. Exacte aantal m2 weet ik niet precies. Opdracht dient zo spoedig mogelijk uitgevoerd te worden. Tegels zijn aanwezig.

Tegelen vloer

Het leggen van vloertegels van 60 x 60 cm. Het gaat om ongeveer 200 m2 inclusief lijm. Tegels zijn reeds aanwezig

Badkamer

19 m2 meter wandtegels en 5 m2 vloertegels + installatie easy drain en omleggen leiding douche.

Ik wil graag een prijsopgave voor het ...

Ik wil graag een prijsopgave voor het tegelen van de wanden + vloer plaatsen van een toilet, douchecabine + badmeubel. De leidingen zijn aanwezig. Een muurtje ontbreekt nog.

Ik wil graag schriftelijk (bij voorkeur ...

Ik wil graag schriftelijk (bij voorkeur per email) een offerte voor het laten tegelen van onze badkamervloer. De oppervlakte is 4 m2.

Wij zoeken tussen nu en eind april ...

Wij zoeken tussen nu en eind april iemand die ervaren is met het zetten van natuursteen, voor een nieuwbouww. te Berkel en Rodenrijs. Het gaat om ca. 50 m2 wand en 40m2 vloer. Materiaal: Bianco Perlino marmer, Belgisch Hardsteen en Bisazza mozaiek ( alleen voor wand in badkamer ) Het gaat om de wanden en vloeren van hal, 2 badkamers, 2 toiletten, vloer in keuken. Tegels 1 cm dik, gekalibreerd. 1e klas kwaliteit. ( mooi glad ) te verlijmen Heeft u op korte termijn ruimte voor een mooie specialistische klus, dan ontvangen graag spoedig uw offere.

Het aanbrengen van 40 m2 tegels (9m2 ...

Het aanbrengen van 40 m2 tegels (9m2 vloer en 31 m2 wand). van de tegels is 8m2 een tegel van 45x45 cm en 1 m2 een tegel van 15x15cm (verdiept tegelen bij douche), de tegels op de wand zijn 45 x 45 cm. De tegels is casa dolce casa contempera grigio. De tegels en tegel lijm zijn aanwezig. Voegmiddel niet. In de badkamer is aanwezig 1 ligbad, 1 leidingschacht die meegetegeld moeten worden.

Het is een nieuwbouw huis in Berkel en ...

Het is een nieuwbouw huis in Berkel en Rodenrijs. Het vloeroppervlakte van de begane grond is ongeveer 62 m2. De ondergrond is zandcement. De oppervlakte heeft alleen rechte hoeken. De tegels en de plinten zijn besteld. Het is een hard keramische tegel van 44.5x44.5 van het merk Cotto d'Este. Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leggen van de tegels en het voegen en het plaatsen van plinten van het zelfde materiaal.

Het betreft een tegelvloer in een hal ...

Het betreft een tegelvloer in een hal van ongeveer 12 m2. Het zijn tegels van 20 x 20 en moeten diagonaal gelegd worden. Redelijk recht toe recht aan.

afwerkvloer aanbrengen en daarna deze ...

afwerkvloer aanbrengen en daarna deze betegelen met keramische tegels 60x30 in keuken, hal en wc op BG. in wc wand betegelen met witte tegels.