Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Barendrecht of directe omgeving.

882 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegels plaatsen, wc nieuwe wandtegels, woonkamer betegelen, badkamer betegelen, tegelvloer plaatsen, badkamer tegelen, leggen van vloertegels in badkamer, vloer betegelen, keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen, badkamer tegelen, wanden en vloeren, reparatie van de badkamer wandtegels, vloer en wanden betegelen van badkamer, wC betegelen en wasbak en kraan plaatsen, plavuizen in woonkamer, hal, kamerkast en wc beneden, toilet en hal betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Barendrecht:

Keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen

Wij hebben al tegels op de vloer liggen. We willen graag dat daaroverheen wordt betegeld. Circa 50 m2 met lange tegels (houtlook) met formaat 120 x 23,3 cm. De tegels dienen zo dicht mogelijk langs elkaar gelegd te worden, maar zijn niet gerectificeerd. We willen ook graag advies over de benodigde voorbehandeling van de vloer. Wij hebben twee convector putten, dus er moet daar omheen betegeld worden.

Vloer nieuwbouwwoning betegelen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning voor 110 m2 aan vloertegels laten zetten. Afmetingen zijn 60 x 60 cm en 25 x 150 cm. Deze verzorgen wij.

Tegels zetten in de badkamer

Ik zoek een partij die mijn badkamer, wat 30 vierkante meter betreft, kan betegelen over bestaande wand en vloertegels. We halen zelf de badkamer leeg. Zorgen zelf voor materiaal zoals tegellijm en voegsel. We doen zelf voorstrijk en tegels snijden.

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in de badkamer. De afmeting is lengte 2.40 meter x breedte 1.70 meter x hoogte 2.43 meter. De muren en de vloer, tegels op de vloer heb ik verwijderd.

Tegelzetten in de gang

Het gaat om een gangetje van 4 m2 oppervlakte die we halfsteens op de vloer willen leggen. Tegels zijn 30 x 30 cm. De houten ondergrond moet eerst geëgaliseerd worden. Eventueel ook verstevigd. Wat zou dit kosten? En wanneer kan dit?

Vloertegels leggen

Ik wil op de vloer 50 m2 tegels leggen van 60 x 60 cm.

Keukenvloer laten betegelen

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen. De totale oppervlakte is netto 9 m2. Aan één zijde moeten de tegels gaan aansluiten tegen een laminaatvloer. De vloer is al redelijk vlak en wordt op op een bestaande tegelvoer geplaatst. Hebben nog geen tegels uitgezocht, maar zitten te denken aan het formaat 60 x 60 cm.

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn kamers en gang laten betegelen. Circa 100 m².

Tegels leggen na lekkage

Wij hebben in onze woning laten tegelen met elesgo hoogglans tegels. Helaas heeft de koelkast een lekkage en moet deze opnieuw worden gelegd. Zie graag een offerte tegemoet.

Tegelvloer uit keuken verwijderen

Wij willen de tegels in de keuken laten verwijderen. De tegels zijn in cement gelegd en die cementlaag ligt bovenop nog een cementlaag die op een houten vloer ligt. De tegels willen we eruit zodat de keukenvloer gelijk komt met de woonkamervloer. We willen door de hele woning laminaat leggen. De vloer moet dus ook geëgaliseerd worden. Totale oppervlakte zo'n 7 m2.

Keuken en hal betegelen

Leggen van tegels in keuken (helemaal leeg/recht toe recht aan, ongeveer 15 m2) en gang (ongeveer 3 m2). De tegels zijn al in huis, 60 x 60 cm. Lijm en gereedschap graag zelf meebrengen.

Badkamer opnieuw tegelen

Ik wil mijn badkamer opnieuw laten betegelen. De badkamer is 2.10 x 2.70 x 2.60 meter. Oude tegels moeten verwijderd worden. Graag een vaste prijs. Ik wil graag 30 bij 60 voor de wanden en 60 bij 60 óf 30 bij 30 cm voor de vloer. Ik wil de wanden helemaal tot aan het plafond laten betegelen.

Betegelen van de douche

Ik wil het tegelwerk in mijn doucheruimte gaan vervangen. Ik kan het sloopwerk eventueel zelf doen. Het gaat om in totaal 25 m² tegelwerk. Ik heb hiervoor wandtegels van 30 x 60 cm gekocht en vloertegels van 25 x 29 cm, zogenaamde 'diamantjes'. Lijm en voegmiddel laat ik graag door de vakman mee brengen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Tegelwerk in de toilet en badkamer

Tegels in bad en toilet.

Badkamer met Praxis tegels betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen, gaat om 25m2 totaal. Vloer + wanden.

Keramische tegels in het cement leggen

In de achtertuin wil ik graag een pad naar de schuurdeur en een terras laten betegelen met keramische tegels van 60 bij 60 cm groot. De tegels en het zandbed zijn al aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Badkamer en toiletruimte betegelen

Ik wil binnenkort tegels aanschaffen bij de Praxis en daarmee door een tegelzetter de wanden en vloer in mijn badkamer laten betegelen. Dit kan over het bestaande tegelwerk heen. Ook een tussenmuurtje bij de inloopdouche moet worden betegeld. Het gaat om ongeveer 7 m2. Verder moet de vloer van ongeveer 1 m2 in de toiletruimte beneden worden betegeld, over het bestaande tegelwerk. De tegellijm en het voegmiddel kunnen door de tegelzetter worden geleverd. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Badkamervloer overtegelen

Ik wil graag de vloer in de badkamer laten overtegelen: max 4m2. Tegels zijn basic wit en zwart (karwei), worden aangeschaft. Lijmen is een optie. Hoeft er niet uit. Moet in douchegedeelte ook nieuw afvoerputje in (wordt aangeschaft) Kunt u een inschatting geven?

Badkamer betegelen

De gehele badkamer moet vernieuwd worden. De badkamer is ongeveer 1,74 bij 2,74 met wat hoeken. Op dit moment aanwezig douche (90x90), toilet en wasbak. Wat we willen is een douche/badcombinatie die we laten plaatsen en de toilet en wasbak terug op zijn plek. Het enige dat we willen is het laten tegelen en de kosten daarvan. We willen tegelen tot het plafond. Het huis is 7 jaar oud dus de hoogte is de standaard nieuwbouwhuis hoogte (slopen kunnen we in beginsel zelf). Dus alleen tegelen. Graag willen we de kosten weten en hoe lang het gaat duren. PS Graag alleen per mail contact a.u.b.

Tegelklare badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamermuren en -vloer laten betegelen, badkamer wordt tegelklaar opgeleverd. Het gaat om on ongeveer 30m2 wanden en 8m2 vloer. Vloertegels zijn 60x60 en op de muur langwerpige tegels. Tegellijm heeft de klant nog niet, maar voor de tegels heeft de klant al wel. De tegels moet gelegd worden op de huidige tegels.

Tegelklus in de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken zoeken we een vakman die voor ons voor een (kleine) tegelklus een offerte wil maken. Het gaat om de vlakken die nu betegeld zijn (zie foto's). Globale afmetingen: Links van raam: 73 cm hoog en breed 60 cm Raamkant: circa 240 breed, waarbij vensterbank 180 breed en hoog: 9 (staand) en 15 cm (liggend). Rechts van raam: 73 hoog en breed 45+10 cm. Wand rondom afzuigkap: circa 230 breed en circa 47 hoog. Tegels hebben we nog niet aangeschaft, moeten even zien wat er past bij de redelijk strakke keuken. Hierin graag uw advies en mogelijk meenemen in de offerte. De nieuwe keuken wordt 14 januari afgeleverd en 15 januari geplaatst. Direct erna graag tegelen.

Vloer betegelen

Wij hebben een oppervlakte van 43 m2 aan vloer en 32 m2 aan plinten waar wij tegels willen laten zetten. Deze oppervlakte is te verdelen in een huiskamer, hal en keuken. Wij willen hiervoor een offerte die ons budget aanreikt. Datum nog in overleg. We zijn benieuwd.

Betegelen keuken

Keuken betegelen van 3.00 bij 2.30. En keuken wand betegelen en dat gaat om 36 vierkante meter. Het is pas voor over een paar maanden en de maten heb ik nog niet exact maar ik wil graag een begroting maken. het gaat om 2 klussen los van elkaar omdat tussen tijds de keuken geplaatst zal worden. liever een mail dan bellen als het kan. ruwe schatting is prima.

Vloertegels leggen in garage

Ik zoek een tegelzetter voor mijn garage. De garage is 16 vierkante meter. Tegels ong. 60 bij 60 cm. Wanneer kan dit gedaan worden en kunt u een kostenplaatje geven?

Opstapje betegelen

De tegels van het betonnen verhoogde opstapje zijn er afgevallen. Dit betreft ongeveer 2 m2. De nieuwe tegels zijn al aangeschaft en dienen aangebracht te worden.