Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, keuken, hal en wc betegelen, terras in de achtertuin leggen, badkamer laten betegelen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Alphen aan den Rijn:

Keuken vloer egaliseren en betegelen

Ik wil de keukenvloer van ongeveer 6 m2 laten betegelen. Op dit moment ligt er een betonnen vloer dat eerst mogelijk geëgaliseerd moet worden. De tegels krijg ik volgende week binnen.

Toilet laten betegelen

Het betreft het betegelen van het toilet waarbij de oude tegels al verwijderd zijn. Het zal gaan om de vloer en 3 wanden van 2.46 meter hoog, totaal gaat het om 7 m2 tegelwerk. Er bestaat 1 wand uit beton en 2 wanden zijn van gipsblokken. Ik ontvang graag een prijs inclusief voorstrijken, voegen en afkitten.

Keukenvloer tegels leggen

Vloer in de keuken recht verband. 12 tegels van 60 bij 60.

Toilet betegelen

Ik wil graag tegels laten zetten in de wc op de grond en aan de wanden. Oude tegels zijn al verwijderd, behalve achter het hangtoilet zelf. Hier moet ook nog een nieuwe gipsplaat achter komen (oude is verwijderd). Muren zijn vlak, maar niet voorbewerkt met een primer. WC is 0,85 x 2,48 m (korte wand) en 1,175 m bij 2,48 m (lange wand). Muurtje achter hangtoilet is 1,21 x 0,86 m. Muur daarboven 1,27 x 0,86 m. Achter het hangtoilet zelf komen kleine mozaïektegeltjes (Spirit Musk Mozaiek) 0,30 x 0,30 m. Voor de muur daarboven en de andere muren heb ik een witte keramische tegel (Snow white) 0,60 x 0,30 m. Keramische vloertegel (Spirit Musk) = 0,60 x 0,20 m. Ik heb geen tegellijm aangeschaft.

Gehele begane vloer betegelen

Het betreft ca 90 m2 . Tegels 80 x 80 cm gerectificeerd. Begin april krijg ik de sleutel dan kan er eventueel ter plekke worden gekeken. Start werk ca 15 juni

Badkamerhoek betegelen

In een hoek in de badkamer is lekkage ontstaan door slecht afkitwerk. Het gaat om 3/4 tegels die verwijderd moeten worden, opnieuw moeten worden geplaatst, gevoegd en gekit moeten worden. Tegels zijn aanwezig. Ik kan eventueel voor voegmiddel, lijm en kit zorgen.

In badkamer- en toilet voegen vervangen

De badkamer- en toiletvoegen moeten nagekeken worden en waar nodig vervangen. Witte voegen bij de witte tegels, soort van grijze voegen bij de vloertegels en zwarte voegen bij de zwarte muurtegels. Het gaat om 10 vierkante meter bij een particulier huis in Alphen aan de Rijn.

Keuken betegelen

Tegels reeds aangeschaft - tegels 10 x 20 cm

Vloer badkamer betegelen

Deze offerte wil ik graag uit 2 delen laten bestaan. Deel A: het betegelen van alleen het douchegedeelte en deel B: het betegelen van de gehele badkamervloer. Het gaat om de volgende afmetingen: Deel A: 0,81 m2 Deel B: 5 m2 De oude tegels moeten verwijderd worden, ondergrond moet egaal worden en het puin moet worden afgevoerd.

Vloer in een kamer en bergruimte betegelen

Het betreft een bergruimte ~ 7,5 m2 en een saunakamer ~ 7,5 m2. Nieuwbouwappartement, de vloer hoeft niet geëgaliseerd te worden. Oplevering appartement, in week 45 of 46 (eerste helft november). De tegels moeten aansluiten op een vloer die 14 mm hoog is. Bij de bergruimte moet een drempel geplaatst worden. De tegels zijn besteld. Kunt u de lijm en het voegsel verzorgen?

Badkamer en toilet betegelen

Ik ben op zoek naar een goede tegelzetter die mijn badkamer en toilet kan betegelen, het gaat totaal om: - Wandoppervlakte: 27 m2 - Vloeroppervlakte: 7 m2 De huidige tegels zijn verwijderd van de vloer, de wanden zijn voornamelijk nieuwe gipsplaten, alleen bij de wc's betreft het een houten achterwand waarvan de tegels zijn verwijderd. Hier zijn twee wanden over, waaraan de tegels blijven zitten en waarover betegeld kan worden. De vloertegels die ik op het oog heb zijn: 60 x 60 cm en de wandtegels: 30 x 60 cm2. De klus kan worden uitgevoerd vanaf 8 september, omdat ik op 15 september ga verhuizen naar deze woning moet het tegelwerk voor die dag zijn afgerond.

Natuursteen tegels op de begane grond verwijderen

Er ligt in huis een natuurstenen vloer gelegd in cement. Onder die vloer zit een betonvloer met vloerverwarming. Graag zou ik die vloer verwijderd hebben, vloerverwarming niet. De oppervlakte is 46 m2 woonkamer, 18 m2 keuken en 10 m2 hal. Het puin dient ook afgevoerd te worden.

Badkamerwanden en -vloer betegelen

Wij gaan eind van deze maand onze badkamer van ongeveer 270 x 280 cm verbouwen. Het tegelwerk willen wij door een professionele tegelzetter laten uitvoeren. Het betreft de wanden en vloer van de badkamer en een wandje voor de inloopdouche. De badkamer wordt uitgebouwd, dus de vloer moet gedeeltelijk opgestort worden. In totaal gaat het om ongeveer 40 m² tegelwerk, waarvan 2 m² op 1 wand met tegelstrookjes wordt afgewerkt. Voor de wanden hebben wij verder tegels gekocht van 30 x 60 cm en voor de vloer tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van tegelzetters die hiervoor ruimte hebben in de agenda.

Granieten aanrecht laten zagen

Ik heb een aanrechtblad van 1.87 meter lang en 1.01 meter breed. Hier zal 50 cm vanaf gezaagd moeten worden zodat het blad 1.37 meter lang gaat worden.

Badkamervloer tegelen

Ik wil de badkamervloer laten betegelen, de vloer is ongeveer 5 m2 groot. De tegel moeten met voldoende afschot naar het afvoerputje geplaatst worden. De oude tegels zijn er al uit. De ondervloer is van graniet.

Tegels op het balkon aanbrengen

Ik wil mijn betonnen balkonvloer van 318 x 245 cm graag laten betegelen. Ik heb tegels uitgezocht van formaat 120 bij 23'3 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tegelwerk begane grond nieuwbouwwoning

Wij zoeken een tegelzetter voor de begane grond in onze nieuwbouwwoning, verwachtte oplevering juli-oktober. Woonkamer, gang en bijkamer. In totaal circa 80 m². Betreft houtlook tegels, gemixt gelegd.

Voegen van een plavuizenvloer herstellen

In mijn nieuwe woning ligt een plavuizen vloer waarvan ik graag de voegen zou willen laten herstellen (is hier en daar niet meer zo mooi). Ik ben benieuwd of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. Ik schat dat het ongeveer 25 m2 zal zijn.

Garagevloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een inpandige garage van 16 m² waar nog een gestorte betonvloer vanaf de bouw in ligt. Wij willen die vloer graag laten egaliseren en daarna laten betegelen met vloertegels van 30 x 30 of 40 x 40 cm. We willen de klus in oktober laten uitvoeren. De aanschaf van de tegels willen we graag in overleg. We ontvangen graag een prijsopgave.

Plavuizen leggen op een balkon

Ik heb een betonnen balkon van ongeveer 300 x 225 cm. Ik wil daar graag vorstbestendige plavuizen op laten leggen. Ik heb al mooie plavuizen bij Praxis gezien van 33 x 33 cm. Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van de plavuizen. Ik sta open voor adviezen, ook voor een ander aanbod van materialen.

Tegels verven in de badkamer

Graag een prijsopgave per m2 voor het verven van vloer- en wandtegels in de badkamer. In totaal zal het 40 a 50 m2 zijn. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld. Het zijn 'gewone' badkamertegels. Aan wat voor een bedrag moet ik ongeveer denken?

Tegels leggen op een cementvloer

Het betreft het leggen van tegels op een cementvloer van 72 m2. Wij hebben hier grote houtprint tegels voor aangeschaft. De lijm en het voegwerk dient wel mee geoffreerd te worden.

Glazen blokken wand laten plaatsen

In de badkamer wil ik graag een wand laten maken met glazen blokken. De wand zal 1.50 breed worden en ongeveer 2 meter hoog.

Toilet betegelen

Ik woon in een appartement. Ik zou graag een nieuwe wc-pot willen plaatsen en de muren betegelen. De ruimte is 1,5 x 1 meter groot. De muren hoeven maar half hoog betegeld te worden, zoals het nu ook is. De pot zal iets hoger zijn dan de huidige, een staande pot. Graag wil ik daar ook advies over krijgen. Toiletpot vervangen en tegelwerk apart in de indicatie van kosten opnemen.

Tegelvloer leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van 67 m2 vloertegels en 55 stuks tegelplinten in een nieuwbouwwoning. De vloertegels en plinten worden aangeleverd. Graag ontvang ik een prijs voor het leggen, inclusief lijm en voegsel. Aanvangsdatum: 17 juli 2014