Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zierikzee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zierikzee heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zierikzee u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zierikzee of directe omgeving.

59 klanten uit Zierikzee bevelen een bij Casius in Zierikzee aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zierikzee bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken, vervangen keuken tegels, voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer, de wanden en vloer van een badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zierikzee staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zierikzee:

Toilet en hal betegelen

Het gaat om het betegelen van de hal en het toilet in de nieuwbouwwoning. Het gaat om een vloeroppervlak van totaal 8 m2 en de tegels zijn 30 bij 30 cm.

Keuken en bijkeuken vloer betegelen en egaliseren

De vloer in de keuken en bijkeuken betegelen met waarschijnlijk 30 x 60 cm rechthoekige tegels. Deze zijn nog niet gekocht. We halen zelf de oude tegels eruit! De vloer zal waarschijnlijk nog wel geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 13.5 m2. Graag start in week 9 van 2018.

Badkamervloer en -wanden betegelen

Badkamer vloer + wanden betegelen. Vloer 3 m2. Twee wanden van 2,50 meter lang en 1 wand van 1. 25 meter lang. Badkamer is circa 2,40 meter hoog. De totale oppervlakte circa 18 m2.

Badkamer betegelen

Deze klus betreft het volledig betegelen van de badkamer, vloer en wanden. Oppervlak badkamer is ongeveer 7 m2, tegelwerk totaal ongeveer 22 m2. Tegels mogen eventueel worden opgenomen in de offerte. De installatie van het sanitair wordt door een ander gedaan. Gegadigden dienen te beschikken over: Een bewijs van vakbekwaamheid. Een bewijs van een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Aansluiting bij een brancheorganisatie met een Geschillencommissie. Een gespecificeerde offerte voorzien van BTW opgave, garantie en betalingsvoorwaarden. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, heeft het geen zin om te reageren.

Badkamer betegelen

De klus betreft het volledig betegelen van een badkamer. Gegadigden moeten het volgende kunnen overleggen: Een duidelijke gespecificeerde offerte inclusief BTW,met betaling en garantie voorwaarden. Een bewijs van vakbekwaamheid. Een bewijs van aansluiting bij een brancheorganisatie met een klachtengeschillencommissie. Een bewijs van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zonder deze stukken heeft het geen zin om te reageren.

Badkamer betegelen

De klus betreft het volledig betegelen van een badkamer. De aannemer van deze opdracht moet het volgende kunnen overleggen: Bewijs van vakbekwaamheid. Bewijs van een een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Moet aangesloten zijn bij een branchorganistaie met een klachten Geschillencommissie. Een duidelijke gespecificeerde offerte. Met garantie en betalingsvoorwaarden. Zonder deze bewijstukken heeft het geen zin om te reageren op deze klusaanvraag.

Tegelvloer leggen

Tegelvloer leggen over bestaande vloertegels, het gaat om matjes, in 2 badkamers en 1 wc. Begane grond wc en 1 badkamer. Eerste verdieping 2e badkamer. Totaal grof gemeten 11.50 m2

Vloertegels badkamers

Leggen van vloertegelmatjes van 34 x 20 cm, mozaiektegels, op bestaande vloertegels in twee badkamers en 1 toilet ruim gemeten gaat het om 11.50 m2. Wc en 1 badkamer op begane grond en tweede badkamer op de eerste verdieping. Bij de Praxis Zierikzee werd een levertijd van 1 tot 2 weken genoemd en we gaan pas bestellen na offertegoedkeuring.

Betegelen badkamer, toilet en keuken (vloer en wanden)

Betegelen van badkamer, toilet en keuken. Gaat om de wanden en vloer. Betreft een nieuwbouwwoning. Tegels in overleg eventueel ook leveren. Het aantal m2 zou ik echt niet weten, zou graag willen dat een vakman komt kijken.

Over de tegels in de badkamer heen ...

Over de tegels in de badkamer heen tegelen en egaal maken van de muur. Vloertegels ook over de tegels die er al zitten.

In nieuwbouwhuis in Kapelle dient de ...

In nieuwbouwhuis in Kapelle dient de bijkeuken getegeld te worden. 2,20 bij 2,5. Vloer en wandje van 90 cm en wandje van 2.20 , dit 1.20 hoog.

woonkamer en keuken is 1, daarnaast de ...

woonkamer en keuken is 1, daarnaast de gang. woonkamer keuken is 48m2 en gang is 4.6 m2. Dit allemaal met de zelde tegel. Tegels worden zelf. Materiaal zoals lijm en voeg graag in de indicatie meenemen.