Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plavuizen leggen:

Plavuizen leggen

10 m2 plavuizen leggen in de keuken. Over de oude bestaand plavuizen heen. Voor het leggen van de plavuizen elektrische vloerverwarming aanbrengen. De vloerverwarming heb ik nog niet gekocht, de plavuizen wel.
Onze klant uit Wissenkerke (Zeeland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen leggen uit heel Nederland:

Terras leggen

Ik zou graag een terras van 16,5 m2 met 8 mm plavuizen willen betegelen. Het gras is verwijderd en er is nu ongeveer 10 cm ruimte. Moet nog ongeveer 10 cm voor ophoogzand en 5 cm korrelzand uitgegraven en geëgaliseerd worden, dan een 5 cm laag zandcement met bewapening mat.

Plavuizen op de keukenvloer aanbrengen

Waterschade keukenlaminaat. Keukenlaminaat er uit halen en afvoeren. Nieuwe keuken plavuizen er in leggen / lijmen en voegen. Het gaat om 7 M2

Vloerverwarming infrezen

Betreft een aangekocht bestaand huis, bouwjaar 1985, waarbij de bestaande vloer wordt verwijderd en wordt vervangen door plavuizen van 60 x 60 cm. Wij willen dan vloerverwarming infrezen. Het betreft een vloeroppervlakte van ongeveer 160 m2. Kunt u als optie in de offerte meenemen: Voorwerk (bestaande vloer verwijderen) en achteraf leggen van de nieuwe vloer. Vanaf 7 mei krijgen wij de sleutel van de woning.

Vloerverwarming leggen

Vloerverwarming op de begane grond gewenst. Totaal 54 m2. Huidige vloer is voorzien van plavuizen die verwijderd moeten worden. Op 1e etage en zolder worden radiatoren gebruikt. Ik heb een serre die moet worden vernieuwd. De vloerverwarming moet daar ook in komen.

Plavuizen vloer met vloerverwarming egaliseren voor PVC

Ik wil graag de vloer laten egaliseren zodat er PVC als vloer op gelegd kan worden. De vloer die geëgaliseerd moet worden is circa 55 tm 60 m2. Eventueel bij de offerte een prijsopgave voor het te leggen PVC.

Plavuizen leggen in de keuken

In de keuken moeten plavuizen komen. De vloer is 15 m2. Graag een prijsopgave hiervan. Ik zorg voor de plavuizen en alles wat nodig is.

Plavuizen leggen op vloerverwarming

Voor het leggen van plavuizen ben ik op zoek naar een vakman die mij kan helpen daarbij. Gaat om tussen de 45 en 52 m2, boven op vloerverwarming in een nieuwbouwhuis. Geen voorwerk nodig. Ik regel de plavuizen.

Voegloze vloertegels leggen

Het leggen van 60 m2 voegloze vloertegels (Legno crème 15 x 98 cm) op begane grond van bestaande woning. Deze moet gelegd worden op bestaande plavuizen.

Plavuizen vloer verwijderen

Ik wil vraag een schatting weten voor het verwijderen van onze plavuizen vloer, in cement gelegd, en het egaliseren. De nieuwe vloer leggen we zelf. Het gaat om de hal, keuken en woonkamer en in totaal is het ongeveer 50/60 m2.

Plavuizen leggen

Plavuizen vloer leggen 57 m2. Vloer ligt al in de voorstrijk. Dus de vloer kan gelijk gelegd worden. Spoed. Plavuizen kruisjes lijm en voegsel is aanwezig.

Partners

Partners van Casius