Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plavuizen leggen:

Plavuizen leggen

10 m2 plavuizen leggen in de keuken. Over de oude bestaand plavuizen heen. Voor het leggen van de plavuizen elektrische vloerverwarming aanbrengen. De vloerverwarming heb ik nog niet gekocht, de plavuizen wel.
Onze klant uit Wissenkerke (Zeeland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen leggen uit heel Nederland:

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

50 m2 plavuizen vloer. Dus eerst egaliseren en dan leggen.... Geen plinten. Los ervan benieuwd wat de kosten zijn als de trap meegenomen wordt?

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?

Laminaat over plavuizen leggen

Ik wil ongeveer 40 vierkante meter laminaat gelegd hebben. Watervast laminaat ook in de keuken. Dempende ondergrond, omdat wij een hond hebben. De woonkamer heeft een deur, het toilet, en kelderdeur. Het laminaat willen wij op de bestaande plavuizen leggen. De woonkamer is een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter en het is een dragende vloer, desondanks liggen de plavuizen nog strak...

Plavuizen verwijderen, egaliseren en tegels leggen

Het verwijderen van de oude plavuizenvloer en het laten leggen van een nieuwe plavuizenvloer van ongeveer 23 m2.

Houten vloer leggen

Het laten leggen van 60m2 houten vloer op een plavuizen ondergrond met vloerverwarming.

Egaliseren en eventueel PVC leggen

Verhuizing naar bestaand huis, waar plavuizen met voeg liggen. 40m2 vloer op begane grond. Wij moeten het laten egaliseren om pvc er in te kunnen leggen. Kunt u voor mij een offerte maken voor het egaliseren + eventueel pvc/vinyl te plakken? Het gaat mede om behoud van vloerverwarming. Ik hoor het graag.

CanDo Comfort click kunststofvloer monteren

Ongeveer 85 m2 CanDo comfort click leggen over plavuizen! Eerst Sencys ondervloer voor vinyl vloeren click leggen. Alleen plakplinten voor 25 m. En ongeveer 35 m Cando decoratieve plint blok wit 19 x 82 mm. Plaatsen. Al het materiaal heb ik dan tegen datum plaatsing bij Praxis gekocht. Bij een doorlopend geheel (85 m2) moeten dan wel 8 drempels en vloerbedekking slaapkamer (4. 20 x 4. 20) verwijderd en op gelijke hoogte gebracht worden. Alternatief is dat alle drempels blijven liggen en per ruimte vloer gelegd wordt. Tijdstip: 3e week in november. Rond de 28e komt de verhuizer en dan moet alles klaar zijn. Dus graag iemand die hiervoor de klus kan uitvoeren.

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.

Tegelvloer met plavuizen laten egaliseren

Wij willen een tegelvloer met plavuizen laten egaliseren. Door de dieper liggende voegen zal er 2 x geëgaliseerd moeten worden. Het betreft een ruimte van 55 m2 verdeeld over een hal met toilet en een woonkamer met open keuken. Alles is drempelloos. In de hal bevindt zich een watermeterput. De te leggen PVC vloer wordt door mijzelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant wil graag in de derde week van februari worden geholpen.

Partners

Partners van Casius