Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Vlissingen of directe omgeving.

404 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, tegelwerk badkamer, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, badkamers laten betegelen, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlissingen:

Vloertegels leggen

Wat kost het om voor 80 m2 vloertegels te laten leggen? Tegels van 60 x 60 cm. Inclusief materialen behalve de tegels.

Vloertegels leggen in de keuken

Ik wil de keuken van 4,57 m2 met doorlopend een bijkeuken van 3,60 m2 en een bij stukje aan de keuken zijkant (inhammetje is 0,84 m2) laten betegelen. Ik heb nog geen tegels besteld.

Plavuizen leggen in een schuur

Ik wil de vloer van de schuur laten betegelen met plavuizen van 30 x 30 cm inclusief voegwerkzaamheden. De oppervlakte is 8 m2. Ik zorg zelf voor de materialen. De monteur dient wel gereedschap mee te brengen voor het leggen en snijden van de plavuizen en de voegwerkzaamheden.

Washok betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor ons washok(je). Graag zouden we hier een offerte voor willen krijgen.

WC opnieuw tegelen

Ik wil graag de tegels van de wanden van de WC laten verwijderen en laten afvoeren, (2 lagen), dan het dichtmaken van een gat achter de toiletpot in verband met een lekkage. Daarna wil ik graag de 3 wanden opnieuw laten stucen en laten betegelen. Ik heb de nieuwe tegels zelf al. Breedte is 3 wanden van 100 cm, hoogte 125 cm.

Marmer op de vloer vervangen

Wat kost om een marmer leggen in de woonkamer geheel voor 70m2 En de oude er af halen. Wat kost dat alles Inc montage. Kan je mijn een origineel oferte maken graag.

Badkamer egaliseren en betegelen

Gedeelte van de vloer waar bad staat, ongeveer 150 x 50 cm, opvullen, rooster plaatsen in vloer en dat deel van de vloer tegelen. Wanden met een oppervlak van ongeveer 22 m2 betegelen. Oude tegels er eerst afhalen. Mogelijk de vloer t.b.v. inloopdouche de oude tegels afbikken? Graag even zien of dat nodig is. Afmeting vloer is 3.10 x 2.10 meter. Voor de douche ook een kraan verplaatsen.

Tegelwerk in de badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer opnieuw laten betegelen. De tegels en badmeubels zijn reeds besteld bij Brugman en kunnen geleverd worden op het moment dat de offerte rond is (lijm en voegsel heb ik niet besteld). Mijn badkamer heeft 7 delen wand, alles waar de tegels overal tot 1,80 hoog mogen komen. Ook op de vloer moeten nieuwe tegels gelegd worden. De maten van de vloer zijn 2,30 bij 1,40 en nog een stukje douchecabine van 1,00 bij 1,00 meter. Nou is mijn wiskunde niet meer zo geweldig maar ik kom uit op rond de 20 m2. Het huidige tegelwerk mag gesloopt en afgevoerd worden en dus meegenomen worden in de offerte.

Vloertegels leggen in eetkamer, keuken en hal

Ik heb 35 m² vloertegels te leggen. Het gaat om de eetkamer, keuken en hal. Dit zijn 2 grote ruimtes van 4.20 x 5.40 meter en 1.20 x 6.20 meter. Tegels van 60 x 60 cm, lijm en voegmiddel heb ik ingekocht. Ondergrond was eerder met tegels, zit enkel nog wat lijmresten nu. Het werk moet uitgevoerd worden tussen 28 april en 6 mei. Graag zsm een indicatie van kosten.

Natuursteen vloer laten leggen

Graag een offerte van het leggen van een natuursteen vloer van +/- 3 m2. Betreft een probleem heb maar een deadline van een week. Sleutel wordt aan ons op 10 feb opgeleverd. Na het slopen van een kast in de woonkamer moet daar de vloer worden door gelegd worden aan de bestanden vloer.

Badkamervloer en douchecabine

Vloer van de badkamer mooet worden betegeld en met dezelfde tegels de douchecabine. De tegels zijn van gezoet basalt 60 X 60 X 1,5. Tegels zijn aanwezig. Het gaat om ongeveer 30 m2.

Vloertegels leggen

Keukenvloer van 10m2 in de plavuizen leggen en afwerken. Vloer is vlak en van beton. Levering in overleg.

Badkamer betegelen. De badkamer is +/- ...

Badkamer betegelen. De badkamer is +/- 10 m2 tegelen in totaal. Tegels lijm voegsel etc. hebben we al in huis. Vloer plus wanden.

Tegelen v/d begane grond vloer ongeveer ...

Tegelen v/d begane grond vloer ongeveer 70m2 Tegelen van wanden beneden toilet ongeveer 7m2 Tegelen van de badkamer vloer + wanden ongeveer 25m2 Het gaat hierom een nieuwbouwwoning Oplevering begin mei 2009.