Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keuken en wc betegelen:

Keuken en WC betegelen

Wij willen wandtegels voor de keuken. De tegels zijn 20 bij 20 cm en de oppervlakte is 2 m2. De tegels hebben wij al gekocht. Voor de wc willen wij wandtegels van 60 bij 60 op een oppervlakte van 8 m2. Die tegels hebben wij ook al gekocht. De tegels kunnen vanaf volgende week geplaatst worden.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken en wc betegelen uit heel Nederland:

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Open grindvloer verven in andere kleur

Graag had ik willen weten of over grindvloer geschilderd kan worden? We hebben pas een huis gekocht en in de keuken en eetgedeelte, badkamer hal en wc ligt grindvloer in de kleur grijs. En zou deze graag naar diepzwart willen schilderen.

Woonkamer, keuken en wc stucen

Wij gaan een nieuwe keuken plaatsen, waarvoor we de wc gaan verplaatsen. Omdat we de keuken en wc willen stucen, ook direct de woonkamer. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

CV-systeem voor vloerverwarming compleet installeren

Het betreft een huis in aankoop. Ik zou graag vloerverwarming (matten) installeren. ik ben heel benieuwd naar de verschillende opties en de kosten. Grootste oppervlakte beneden: keuken, woonkamer, gang en wc zijn ongeveer 68 m2. Overigens heb ik veel ramen op de benedenverdieping (hoekwinkelpand). Tweede verdieping slaapkamer en badkamer van in totaal 33 m2.

Volledige sloop oude uitbouw

Uitbouw van 7.70 bij 2.30 meter slopen. Ook de fundering weg. Afgraven en bouwklaar maken nieuwe uitbouw. In de oude uitbouw zit wc, keuken. Het is een plat dak met normale dakbedekking. Aantal ramen. Geen dragende muren. Geen asbest. Goed bereikbaar. Graag twee verschillende offertes, eenmaal slopen tot de fundering en eenmaal voor het slopen inclusief fundering.

Jaloezieën ophangen en sloten vervangen

Ik wil jaloezieën in de keuken laten hangen (lengte: 125 cm breedte 80 cm). Daarnaast zijn de sloten van zowel de wc als douche aan vervanging toe. Kunnen jullie dit regelen?

Ventilatiesysteem D: Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Balansventilatie in een nieuw te bouwen woning. Aanvoer in 4 slaapkamers, 1 woonkamer. Afvoer in 2 badkamers, 1 wc en 1 keuken. Montage van de unit in technische ruimte bij de verwarmingspomp, luchtdoorvoer naar dak aanwezig evenals waterafvoer. Totale lengte van kanalen: ongeveer 50 meter. Montage tussen de balken van plafond / door binnengevels (worden open opgeleverd in casco). Graag offerte met afzonderlijke prijzen voor levering en montage.

Tegelwerken buitenshuis en binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen buiten antraciet tegels laten plaatsen en het lijkt ons leuk om dit ook door te trekken naar binnen. Ik wil de gehele benedenverdieping met betontegels. Woonkamer/keuken, hal, wc, schuur. Het is ongeveer 55 m2 binnen.

Bedrijfspand verbouwen

Het compleet verbouwen van een casco pand van 200 m2 tot een beauty kliniek. Verschillende aparte ruimtes aanpassen naar glas en staal, vloer leggen, wanden aanpakken, wc en keuken creëren, voorgevel verbouwen (circa 4m), receptie/bar moet worden gebouwd, pedicurebakken moeten worden geplaatst, luchtsysteem met verse lucht. Diverse leidingwerken creëren voor kranen en afvoeren in de zaak. Plafondlijsten (3d) plafond maken. En zo voort. Hoe duur zijn de arbeidskosten per week (erg belangrijk om te weten), hoe lang duurt een gemiddelde verbouwing van een pand van gemiddeld 200 m2? Pand is verder in goede staat. Ik zou graag een globale prijsopgave ontvangen.

Plavuizen leggen in de woonkamer, keuken, hal en WC

Plavuizen vloer leggen ongeveer 70 vierkanten meter tegels 80 x 80 cm zijn aanwezig. Plavuizen leggen ongeveer 70 vierkanten meter woonkamer open keuken en hal plus wc

Partners

Partners van Casius