Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Goes of directe omgeving.

318 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramische tegels plaatsen, serre betegelen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Goes:

WC en vloer op de benedenverdieping betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor het betegelen van een toiletruimte (1e verdieping) en circa 40m2 vloertegels op de begane grond. De toiletruime kan per direct gebeuren, de benedenverdieping bij voorkeur in de week van 13 augustus. Lukt dit niet, dan is andere periode ook bespreekbaar.

Enkele tegels vervangen

Vier marmeren tegels vervangen in hal, tegels aanwezig. Deze moeten uitgezaagd worden en de afmeting is circa 60 x 30 cm.

Tegels op de begane grond leggen

Wij hebben in onze woonkamer een parketvloer en in onze keuken een tegelvloer. Wij zullen die gaan verwijderen en willen op de hele begane grond in onze woning vloerverwarming gaan plaatsen. De vloer wordt daarna geëgaliseerd. Wij overwegen om voor de afwerking de Ogan tegel van 75 x 75 cm van Gamma te kopen en te laten leggen. Het gaat om 50 m² zonder drempels op de begane grond, in de woonkamer, hal en toilet. Wij willen graag een offerte wat het leggen van deze tegels kost. Plinten hoeven hierbij niet berekend te worden. De gewenste werkdag is nog niet vastgesteld maar zal in maart 2018 vallen.

Tegelvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en we verwachten dat deze in december zal worden opgeleverd. We willen daar op de begane grond graag 38 m² vloertegels laten leggen. Vermoedelijk gaat het om tegel Venti van 20 x 20 cm, kleur zwart, van Gamma. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegels leggen

Kunt u mij een offerte sturen voor het plaatsen van 60 x 60 tegels? Ik schaf deze zelf aan. Oppervlakte is ongeveer 126 m2. Startdatum vanaf 22 augustus.

Wanden in de douchecabine betegelen

De voegen van de tegelwanden in onze douchecabine laten vocht door, daarom willen we nieuwe tegels laten plaatsen op de bestaande tegels, dus tegel over tegel. Het gaat om 2 wandjes binnen de douchecabine. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil de badkamer opnieuw laten betegelen. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen. Hierna dienen de wanden, 20 m2 en de vloer, 5.50 m2, betegeld te worden. Graag ontvang ik hiervan een indicatie.

Tegels leggen in de gang en keuken

Er moeten vloertegels worden gelegd in de gang en keuken. Bij elkaar ongeveer 15 vierkante meter.

Tegelvloer in de keuken leggen

Ik wil in de keuken een tegelvloer laten leggen van een soort marmer. De vloer is 4.47 lang en 2.83 breed. Er is een uitsparing van 2. 45 voor het keukenblok. Hoeveel gaat dat ongeveer kosten en wanneer kan het. Ik heb nog geen tegels gekocht.

Betegelen bijkeuken en vervangen douchecabine

De werkzaamheden bestaan uit het volgende: Bestaande tegelvloer verwijderen uit de bijkeuken, nieuwe tegels leggen en het geheel voegen. Dit betreft een oppervlakte van9 m2. Daarnaast willen wij de bestaande douchecabine laten vervangen en een nieuwe douchecabine laten plaatsen en het afkitten van de tegelvloer. De materialen zijn al uitgezocht.

Keukenwand betegelen

Keukenwand van 60 bij 75 cm en een deel van 321 bij 75 cm betegelen. Tegels van 25 x 25 cm zijn reeds aanwezig. De muur is momenteel bewerkt met spackspuitwerk.

Vloer appartement betegelen

In 2 slaapkamers, gang, keuken en woonkamer (93 m2) tegels leggen. Tegels woonkamer keuken 60-30 = 56 vierkante meter. De rest tegels van 45-45. Nieuwbouwwoning met betonvloer.

22 m2 franse estrikken tegels

Tegelen van de keuken, gang en wasruimte in totaal 22 m2 oppervlakte, vloeren. We hebben franse estrikken.

Het tegelen van een gehele woonkamer. ...

Het tegelen van een gehele woonkamer. Deze vloer is niet vlak, moet in overleg hoe dit aan te pakken. Ca. 40 a 45 m2. Tegels zijn aanwezig, keramisch, formaat 60x30 cm.

Het leggen van een tegelvloer in de ...

Het leggen van een tegelvloer in de keuken en hal van ca 15m2 in dambordmotief. Tegels zijn 10x10cm

Circa 40 m2 betegelen. Tegels liggen ...

Circa 40 m2 betegelen. Tegels liggen klaar, de rest aan u! Het gaat om een lichte natuursteen. Woonkamer, keuken en hal.

Verniewen badkamer. Alleen tegelen + ...

Verniewen badkamer. Alleen tegelen + muren gelijkmaken. Oude sanitair verwijderen we zelf en we plaatsen ook zelf het nieuwe sanitair.

De badkamer is klaar voor betegeling, ...

De badkamer is klaar voor betegeling, een gedeelte van het glasmozaik is reeds gebeurd maar wegens tijdgebrek zijn we op zoek naar een betaalbare vakman die ons werk verder kan afmaken. Het gaat om een tablet waar twee waskommen op komen, dat nog in glasmozaik moet en dan de resterende gedeelte van de wanden met grote tegels van 30 x 60 cm. vloer wordt gelegd dus hoeft niet gedaan te worden.

Het na voorbereiding van mijzelf , in ...

Het na voorbereiding van mijzelf , in overleg tegelen van 20 m2 wand en 5 m2 vloertegels, sanitair aansluitingen zijn dan in orde gebracht, eventueel nog vlakmaken bovenkant muren, tegels over tegels, geen raam aanwezig, wel deur. overleg over formaat tegels , ook invoegen hoort hierbij, kan zelf schoonmaken, voorbereiden, vloer bij oud doucheputje nog in overleg vlakkken, even bekijken voor meerwerk.

Het betreft hier een nieuwbouw van een ...

Het betreft hier een nieuwbouw van een badkamer showroom waarin ongeveer 16 badkamers komen van verschillende afmeting welke betegeld dienen te worden. het betreft alle voorkomende tegels en laatste nieuwe trents dus ook 100x33cm gecalibreerd. Voor de uitvoering worden tegel tekeningen met aanzichten gemaakt waar duidelijk het tegelplan is te zien. Aan gezien het feit dat het een showroom betreft en er een korte doorlooptijd is worden er lange dagen gemaakt, men moet hier toe bereidt zijn anders heeft het geen zin te reageren.

Geachte heer/mevrouw, op dit moment ...

Geachte heer/mevrouw, op dit moment is de bouw gestart van onze patiowoning. de patiotuin is 8,33 meter bij 7,484 meter. Ik heb al een aardig idee, hoe ik de tuin zou willen, maar nu moet hier alleen een prijs aan gehangen worden of wellicht hebben jullie nog een beter idee/alternatief). Zelf ga ik de tuin niet aanleggen, dus wellicht laat ik de uitvoering dan door jullie doen, wanneer het een scherp geprijsde offerte is. Puur ter info: ik wil als materialen bankirai hout gebruiken (vlonders rondom, meter bij een meter) en Terra Maestricht vloertegels. Verder wil ik een rechthoekige moderne vijver die geheel is aangelegd voor schildpadden (bijv. 5,48 bij 1 meter). Dus juiste dieptes e.d. eiland(jes) en verlichting en pomp.