Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zeeland.

85 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: voor- en achtertuin laten betegelen met keramische tegels, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloertegels leggen (76 m2), betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer, 6 portiekhallen van nieuwe vloertegels voorzien, woonkamer, keuken laten betegelen, 6 portiekhallen van nieuwe vloertegels voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zeeland:

vrijdag 1 mei 2020

Keuken, bijkeuken en stuk hal de vloer tegelen

Wij willen een aantal vloeren laten betegelen: keukenvloer (~27 m2, 15 x 15 cm) en bijkeuken vloer (~14 m2, 30 x 30 cm) tegelen. Het is allebei nieuwbouw. Bouwtekening hebben we bijgevoegd. In de hal (in bestaande bouw) is een nieuwe trap gezet. Bestaande tegelvloer willen we uitbreiden rond de nieuwe trap en in een nieuw extra stukje. Daarvoor een rand oude tegels wegbikken en de vloer onder de trap geschikt maken voor tegelen. Te tegelen hal is ongeveer 6 m2. We hebben Portugese cement tegel in de hal, 20 x 20 cm. Twee foto's hebben we bijgevoegd. De tegels zijn er al. Voegsel, lijm, enzovoort graag in de offerte meenemen. Uitvoering willen wij het liefst tussen: woensdag 1 juli tot en met vrijdag 3 juli.
dinsdag 7 januari 2020

Boven aanrechtblad tegels van 30x60 aanbrengen

Boven aanrechtblad in bijkeuken tegels van 30x60 aanbrengen. 1 keer uitsparing stopkontakt. Het betreft ca 12 tegels .
zondag 23 juni 2019

Vloertegels leggen

Wat kost het om voor 80 m2 vloertegels te laten leggen? Tegels van 60 x 60 cm. Inclusief materialen behalve de tegels.
zondag 16 juni 2019

Doucheruimte betegelen

Ik wil een doucheruimte laten betegelen. Vakman kan direct aan de slag en hebben alles in huis, waaronder, voegmiddel, tegels en lijm. Oppervlakte is ongeveer 140 cm x 300 cm.
maandag 10 juni 2019

Tegels plaatsen in de bijkeuken op een betonnen ondergrond

Ik zoek een tegelzetter die 5 m2 aan tegels kan plaatsen in de keuken. De ondergrond bestaat uit beton waar de tegels op geplaatst kunnen worden. De tegels zijn nog niet in bezit.
maandag 25 maart 2019

Vloertegels plaatsen op de begane grond

Ik zoek een tegelzetter voor het plaatsen van tegels in de woonkamer/keuken en gang. Het gaat om tegels van 75 bij 75 cm. Het gaat om 50 m2. De ondergrond bestaat waarschijnlijk uit beton waar vloerverwarming in is gefreesd.
donderdag 7 maart 2019

Keramische tegels plaatsen

In onze nieuwe woning willen we de hele benedenverdieping laten betegelen met keramische tegels van 60 x 60 cm. De totale oppervlakte van de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer en trapkast is ongeveer 78 m2. de oplevering van de woning is maart/april 2020.
zaterdag 29 december 2018

Toilet en hal betegelen

Het gaat om het betegelen van de hal en het toilet in de nieuwbouwwoning. Het gaat om een vloeroppervlak van totaal 8 m2 en de tegels zijn 30 bij 30 cm.
donderdag 16 augustus 2018

Badkamer betegelen

Het gaat om het betegelen van een badkamer met de volgende werkzaamheden. Tegels zetten op 7 m2 vloer (tegels 40 x 60 cm). Tegels zetten op 18 m2 wand (tegels (40 x 60 cm). De badkamer is tegelklaar, deze moet alleen nog waterdicht worden gemaakt (kimband). Materiaal schaf ik waarschijnlijk allemaal zelf aan, maar kan ook eventueel in overleg. Graag ontvang ik een offerte voor enkel het leggen van de vloer en een voor het betegelen van de vloer en de wand.
donderdag 12 juli 2018

WC en vloer op de benedenverdieping betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor het betegelen van een toiletruimte (1e verdieping) en circa 40m2 vloertegels op de begane grond. De toiletruime kan per direct gebeuren, de benedenverdieping bij voorkeur in de week van 13 augustus. Lukt dit niet, dan is andere periode ook bespreekbaar.
dinsdag 19 juni 2018

Tegelvloer in de woonkamer en keuken aanbrengen

Het gaan om de woonkamer-keuken/halletje/achterkeuken en korte gang van mijn ouders. In totaal circa 50 á 60m2. Er ligt een cementdekvloer met daarop een laag van enkele milimeters. Op deze (egalisatie)laag was een kurkvloer geplakt. De oude kurkvloer is er recent uit gehaald. De vloer blijkt niet goed geëgaliseerd te zijn. Er lijken hoogteverschillen tot ca 1 - 1,5 cm. De te leggen tegels zijn harde vloertegels, 45 x 45 cm. Bij de tegelhandel zijn al alle materialen gekocht om de vloer zelf te leggen, toen ontdekt werd dat de vloer niet goed geëgaliseerd is. De materialen, foby voorstrijkmiddel en foby tegelcementlijm, hoekjes, ed. Kunnen wellicht nog teruggebracht worden als er liever met ander materiaal gewerkt zou worden. De voorkeur is om het werk op korte termijn te doen. Qua tijden zijn mijn ouders heel flexibel, het kan altijd, ochtend, middag, avond en zaterdagen. Mijn vader kan eventueel meehelpen bij de ondersteuning, materialen klaarleggen, tegels klaarleggen/klaarhouden voor de tegelzetter enz. , (Hij kan ook zelf de randen afmaken dwz. Voor de buitenste rand de tegels snijden en het leggen van de randen, zodat de tegelzetter alleen de grote oppervlakte met hele tegels doet zodat de vloer goed recht komt te liggen, etc.. )
maandag 11 juni 2018

Tegels in de keuken plaatsen

De bestaande keuken wordt in week 35 verwijderd, het tegelwerk moet in week 36 uitgevoerd worden.
maandag 14 mei 2018

Hor monteren in het houten kozijn

1 hor laten monteren en op maat maken in het kozijn op de eerste verdieping.
donderdag 10 mei 2018

Keuken tegelen

Ik wil de keukenvloer en wand betegeld hebben. Het totale oppervlak om te betegelen is 9 m2.
donderdag 12 april 2018

Achterwand in de keuken betegelen

Ik wil graag de wand achter de keuken laten betegelen, materialen zijn aanwezig.
vrijdag 6 april 2018

Nieuwe badkamer betegelen

Onze nieuwbouw badkamer dient nog betegeld te worden. Wij hebben reeds de tegels besteld en beschikbaar en zoeken nog een ervaren en kundige aannemer die dit werk uitvoert. Tegel grootte en oppervlak: - vloertegels: ongeveer 10,5 m2 - FSZU NGLASF. R10L AV AGNAN ERA 60 x 120cm. - wandtegels in inloopdouche: ongeveer 13,5m2 FSZU NGLASF. R10L AV AGNAN ERA 60x120 cm. - wandtegels in badkamer: ongeveer 10 m2 WANDFLF. UTURAN EUW EISSN 4AT3T0 x 60 cm. Wanden in de inloopdouche dienen nog voorzien te worden van een bescherming tegen vocht. Opdrachtgever levert enkel de tegels. Alle andere benodigde materialen dienen mee in de offerte opgenomen te worden.
donderdag 22 maart 2018

Keuken van tegelwerk voorzien

Op keukenwand tegels boven en rond het aanrechtblad aanbrengen. Het gaat dus om 3,5 m2.
dinsdag 23 januari 2018

Vloertegels leggen in de keuken

Ik wil de keuken van 4,57 m2 met doorlopend een bijkeuken van 3,60 m2 en een bij stukje aan de keuken zijkant (inhammetje is 0,84 m2) laten betegelen. Ik heb nog geen tegels besteld.
maandag 18 december 2017

Keuken en bijkeuken vloer betegelen en egaliseren

De vloer in de keuken en bijkeuken betegelen met waarschijnlijk 30 x 60 cm rechthoekige tegels. Deze zijn nog niet gekocht. We halen zelf de oude tegels eruit! De vloer zal waarschijnlijk nog wel geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 13.5 m2. Graag start in week 9 van 2018.
zondag 3 december 2017

Badkamer tegelen

Ik wil nieuwe vloertegels van 2,4 x 3,1 meter en nieuwe wandtegels langs twee wanden (schuin dak) in de badkamer. Zowel wand- als vloertegels op bestaande tegels.
vrijdag 10 november 2017

Badkamer in recreatiewoning betegelen

Kleine badkamer tegelen in recreatiewoning. Afmeting 1120 x 2200 mm. Tegelformaat wandtegels 600 x 1200 mm en 300 x 600 mm. De vloertegel is 600 x 600 mm. De badkamer wordt tegel klaar aangeleverd. De lijm en voegmiddel is ook aanwezig. Een tekening van de badkamer is aanwezig.
maandag 6 november 2017

Enkele tegels vervangen

Vier marmeren tegels vervangen in hal, tegels aanwezig. Deze moeten uitgezaagd worden en de afmeting is circa 60 x 30 cm.
maandag 23 oktober 2017

Plavuizen leggen

10 m2 plavuizen leggen in de keuken. Over de oude bestaand plavuizen heen. Voor het leggen van de plavuizen elektrische vloerverwarming aanbrengen. De vloerverwarming heb ik nog niet gekocht, de plavuizen wel.
zondag 15 oktober 2017

Beneden verdieping tegelen

Onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met vloerverwarming. Graag willen wij hier houtlook tegels van 26 bij 160 cm en 1.1 cm dik laten plaatsen. De oppervlakte van de woonkamer en de hal is totaal 50 m2.
woensdag 20 september 2017

Keuken en WC betegelen

Wij willen wandtegels voor de keuken. De tegels zijn 20 bij 20 cm en de oppervlakte is 2 m2. De tegels hebben wij al gekocht. Voor de wc willen wij wandtegels van 60 bij 60 op een oppervlakte van 8 m2. Die tegels hebben wij ook al gekocht. De tegels kunnen vanaf volgende week geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius