Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zeist of directe omgeving.

1051 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, betegelen van marmeren vloer en wanden, badkamer voorzien van tegelwerk, betegelen bestaande voer, tegels lijmen, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, keuken vloertegels verwijderen en plaatsen, vloertegels leggen toiletruimte en badkamer, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zeist:

Tegels in de badkamer laten zetten

Wandtegels blijven zitten,vloertegels onder Douche gedeelte en onder de wastafel nieuw plaatsen en afvoergoot

Keukenvloer betegelen

Keuken en bijkeuken vloer moeten betegeld worden. In totaal 6 vierkante meter. Ik heb zelf de tegels ( geen natuursteen ). Ik woon in een flat op de 2e etage ( lift aanwezig )

Toiletruimte betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het tegelen van onze toiletruimte op de begane grond. Het gaat om ongeveer 12 m² wandtegels en ongeveer 3 m² vloertegels. Ik heb nog geen tegelmaat bepaalt. Ik zal de tegels zelf uitzoeken. Ik ontvang graag uw reactie.

Vloertegel Concrete aanbrengen

Half november wordt mijn nieuwbouwwoning in Zeist opgeleverd. Ik wil graag weten of het mogelijk is en hoeveel het kost om de benedenverdieping te laten betegelen. De anhydriet vloer met vloerverwarming wordt misschien niet volledig egaal opgeleverd en zal dus wellicht nog geëgaliseerd moeten worden. Ik heb deze tegel in gedachten: vloertegel Concrete 60,5 x 60,5 cm. De oppervlakte bedraagt totaal zo'n 40 m2. Telefonisch ben ik vrij lastig bereikbaar, als u me niet bereiken kunt wilt u dan s.v.p. voicemail inspreken of een email sturen?

Plavuizen in hal verwijderen

Ik ben op zoek naar hulp bij het verwijderen van mijn oude plavuizen in de hal. Daar komt uiteindelijk parket te liggen. De huidige vloer ligt er al lange tijd in (ik denk 25 jaar). Ik weet niet of deze eenvoudig te verwijderen is. Ik weet niet of ze verlijmd of in cement liggen. Circa 8 m2. Ik woon op 2 hoog, een appartement. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast vriendelijk dank voor uw reactie.

Badkamerruimte betegelen

Graag wil ik de badkamer laten betegelen. Ongeveer 4 m2. De vloer en een wand.

Tegelwand badkamer repareren

Na het loodgieterswerk moet de wand gerepareerd worden (wand aanhelen) en circa tien tegels vervangen worden. De vervangende tegels zijn al aanwezig.

Badkamervloer betegelen

Ik wil in mijn badkamer graag 8 m² vloertegels laten leggen van 30 x 60 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Woonkamer en gang van tegelwerk voorzien

In de herfst wordt mijn nieuwbouwwoning in Zeist opgeleverd. Oplevering waarschijnlijk oktober/november. Ik wil graag weten of het mogelijk is en hoeveel het kost om de benedenverdieping te laten betegelen. De anhydriet vloer met vloerverwarming wordt misschien niet volledig egaal opgeleverd en zal dus wellicht nog geëgaliseerd moeten worden. Ik heb deze tegel in gedachten: vloertegel Concrete 60,5 x 60,5 cm. De oppervlakte bedraagt totaal zo'n 40 m2. Telefonisch ben ik vrij lastig bereikbaar, als u me niet bereiken kunt wilt u dan s.v.p. voicemail inspreken of een email sturen?

In cement gelegde tegelvloer verwijderen

De in cement gelegde tegelvloer dien te worden verwijderd. De afmetingen van de ruimte is 310 bij 261 = 8 m2. De eventuele beschadigingen aan de cement dekvloer zullen moeten worden gerepareerd. Het afvoeren van get puin zullen wij zelf verzorgen.

Tegelvloer restaureren

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woning uit bouwjaar 1900. Er is daar een ongeveer 7 meter lange gang met granito of terrazzo tegels in blokpatroon. De ondergrond is niet recht meer en de tegels zijn gedeeltelijk beschadigd. Ik zoek iemand die de vloer weer mooi strak kan maken en de tegels kan restaureren waar nodig. Ik maak graag een afspraak om de klus te bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Rij met tegels vervangen in de badkamer

Ik wil graag de onderste rij tegels en het bijbehorende kitwerk in de badkamer laten vervangen. De benodigde tegels heb ik nog. Het gaat om circa 8 tegels. Optioneel wil ik ook graag het doucheputje laten vervangen.

Toilet en keuken betegelen

Het toilet moet betegeld worden +/- 10 m2. En de achterwand van de keuken +/- 5 m2. De uitvoering zal binnen 2 weken moeten plaats vinden.

Toiletruimte betegelen

Ik wil graag mijn toiletruimte laten betegelen. Het gaat om ongeveer 9 vierkante meter. De tegels zijn in huis. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden (kan over de huidige tegels heen). Het betreft alleen de wanden.

Buitenterras betegelen

Graag laten wij ons buitenterras wat nu nog een betonplaat is betegelen met tegels van 60 bij 60 cm. Het terras is ongeveer 12 m2 groot. De tegels zijn al aanwezig, de andere materialen dient de vakman te leveren.

Dekvloer en tegelvloer aanbrengen

Op een nieuwe betonvloer leg ik een noppenplaat met vloerverwarming aan. Ik ben op zoek naar een tegelzetter die tevens de dekvloer aanbrengt. Zelf heb ik keramische tegels gekocht van 60 x 60 x 1 cm. De tegels wil ik in de keuken van 7 bij 4 meter en bijkeuken van 6 bij 2,5 meter geplaatst hebben. De totale oppervlakte zal rond de 40 m2 zijn. Omdat de tegels in het zonlicht komen te liggen is het van belang om deze strak geplaatst te krijgen. Ik wil zelf ook de dekvloer wel maken, maar het lijkt mij beter dit bij 1 persoon / bedrijf neer te leggen. Op korte termijn kan de opdracht gegund en uitgevoerd worden.

Kapotte plavuizen repareren of vervangen

Door 5 plavuizen van de vloer in de keuken loopt een scheurtje. De plavuizen hebben verschillende afmetingen, het gaat om 3 van 48 x 48cm, 1 van 31 x 31cm en 1 van 15 x 15cm. In de vloer zit vloerverwarming. De plavuizen zitten in het midden van de vloer. Reserve plavuizen zijn aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels in de douche opnieuw voegen

Opnieuw voegen van tegels in de badkamer. Het gaat om drie wanden van 90 cm breed en 1.90 meter hoog.

Tegelvloeren voegen

De voegen van de vloeren in de hal en de keuken zijn slecht. De voegen moeten verwijderd worden en vervolgens opnieuw aangebracht. Wij schatten het totale oppervlak op 14 m2.

Vloer betegelen in de woonkamer

Wij willen graag de vloer in de woonkamer laten betegelen. Ook de gang, bergkast en wc willen we mee nemen. Het gaat om tegels van 60x60cm. Tegels, lijm en voegsel zijn al in ons bezit. Het bedraag ongeveer 50 vierkante meter en het betreft een nieuwbouwwoning.

Badkamer betegelen

Het betegelen van zowel de vloer als de muur in de badkamer, de vloer betreft tegels van 60 x 60, dit betreft circa 9 m2. De muurtegels zijn 60 x 30, dit betreft circa 30 m2.

Badkamervloer betegelen

Opnieuw betegelen badkamervloer over oude tegels heen. Afmeting 4 x 3 meter. Geen douchebak, wel putje, moet aflopend zijn. Vast toilet, die moet omhoog.

Egaliseren, stuken en betegelen badkamer

Egaliseren, stuken en betegelen badkamer. Betreft renovatie van oude badkamer van 2x2.20m en 2.40 hoog tot moderne inloopdouche met douchegoot, hangtoilet en wastafelmeubel. Ik heb alle voorbereidende werkzaamheden bijna gereed. De uit te besteden werkzaamheden zijn: het stucadoren van de wanden en egaliseren vloer en daarna betegelen van vloer en wanden met gerectificeerde tegels (vloer 60x60 cm en wanden 30 x 60 cm). De tegels zijn besteld.

ba

Wij hebben een badkamer van 1,95 bij 1,95 die we verbouwd willen hebben. Dit houdt in nieuwe vloer, nieuw tegels, douchescherm, nieuw badmeubel. De aanschaf van tegels, badmeubel en kranen hebben we al. Overige zaken moeten nog aangeschaft worden. We zoeken dus iemand die kan tegelen en sanitair kan plaatsen.

13 vierkante meter tegels zetten in een ...

13 vierkante meter tegels zetten in een keuken. Deels tussen kastjes maar ook twee hele muren. Timmeren van een doos om de afvoer van de afzuigkap van ongeveer 1 meter lang en 20cm hoog. Tegels aanwezig. Als u handigheid hebt in electra dan hebben we daar ook nog wat klusjes voor.