Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Woerden of directe omgeving.

775 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, woning vloer betegelen, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, tegelvloer leggen, badkamer en toilet betegelen, badkamer betegelen, keuken betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Woerden:

Bijkeuken vloer betegelen

Ik wil graag de vloer van onze bijkeuken laten betegelen. De oppervlakte is ongeveer 7 m2. De ondervloer is beton en de tegels kunnen gelijmd worden. De tegels ter grootte van 45 bij 45 cm worden zelf aangeschaft. Voorkeur voor 2de of 3de week van mei.

Keuken betegelen

Ik wil de wanden, 3 stuks, in mijn keuken laten betegelen. Het te betegelen oppervlak is in totaal ongeveer 3,5 m2 groot. Dit dient deels met gladde tegels van 20 x 50 cm te gebeuren en deels met 1 x 1 cm mozaïektegeltjes op matten. De tegels heb ik, de overige materialen, lijm, voegmiddel, gereedschap, niet.

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Opnieuw voegen van badkamertegels

Voor het gedeelte binnen onze douchecabine (ongeveer 3.80 m²) zijn wij op zoek naar iemand die de voegen tussen de tegels kan vervangen. De grootte van de tegels is 20 cm bij 25 cm. Ik zie uw offerte met interesse tegemoet.

Portugese Castelo tegelvloer aanleggen

Wij hebben een geschakelde bungalow gekocht, waarvan de overdracht in februari zal plaatsvinden. Op L-vormige overloop ligt momenteel tapijt op een betonnen ondergrond. Ik zal dat tapijt verwijderen en wil die overloop daarna graag laten betegelen met Portugese vloertegels van 20 x 20 cm. Het gaat om in totaal 10 m², 90 effen tegels en 180 tegels met dessin. Ik heb alle tegels al aangeschaft. Ik ontvang graag een globale prijsindicatie voor het leggen, inclusief lijm en voegmiddel, van bedrijven die hier ervaring mee hebben.

Vensterbank vervangen

Vensterbank vervangen omdat er twee tegels stuk zijn, inclusief aankoop van tegels zelf. De vakman voert het afval zelf af, stukadoort een klein stukje van de zijkant van de muren en schildert de zijkant van de muur doordat de tegels weggebikt worden. De vakman tipt/werkt bij het houtschilderwerk bij indien dit door het verwijderen van de tegels wordt beschadigd. Diepte van de tegels is tot het raam 30 cm en de tegels zel zijn ongeveer 35-45 cm. Breedte vensterbank is 274 cm. Het betreft een jaren 70 woning met van die jaren 70 tegels mat. Liefst vergelijkbare tegels omdat de vensterbank aan de andere kant anders teveel verschilt. Graag goed te werk gaan door een degelijke vakman die voor kwaliteit gaat en nauwkeurig is. Graag met een offerte om naderhand geen discussie te krijgen over de all in prijs. Uitvoering in januari maar wel graag alvast een indicatie van de kosten.

Tegelwerk in de keuken

Ik wil graag tegelwerk in de keuken laten plaatsen, de stucadoor heeft het stucwerk al gedaan. Het in totaal om ongeveer 6 m2, maar zal wel bewerkelijk zijn omdat er veel kleine stukjes betegeld moet worden. Ik heb tegels van 20 x 15 centimeter met een strip besteld.

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen, betonnen vloer en wand. Ongeveer 25 m2 Oude badkamer wordt door onzelf gedemonteerd en tegels weggehaald.

Tegels op de keukenwand laten zetten

Het betreft iets minder dan 6 m2. De tegels worden weliswaar als wandtegel gebruikt, maar zijn ook geschikt als vloertegel en derhalve wat zwaarder. Het betreft verschillende afmetingen tegels: 5 x 60 cm, 10 x 60 cm, 15 x 60 cm , en 30 x 60 cm. Het betreft hoogstwaarschijnlijk het einde van week 19 of het begin van week 20

Keuken betegelen

1 wand van 3 x 1,5 m en 2 delen van 1 x 1,5 m en nog een stukje achter het kookpunt betegelen. Het is redelijk wat snij- en paswerk. Er kan over de huidige tegels heen worden geplaatst. Ook wil ik glad stucwerk, met dezelfde afmetingen, laten aanbrengen.

Vloertegels laten zetten

Voor bij de nieuwbouw liggen er al de vloerverwarming en ik ben op zoek naar goed aanbod voor de vloerlegger de vloertegels leggen met veel ervaring. Alleen in de begane grond; woonkamer en hal in totaal 52 m2. De vloertegels laat ik bestellen. Ik wil graag een offerte met de arbeidsloon en materialen (lijmen etc.)

Tegelwerk toilet, gang en inpandige berging

In toiletruimte b.g. inbouwtoilet installeren + fonteinbakje. Gedeeltelijk tegelen wanden toilet, ca. 6 m2 met tegels 40x25cm. Vloertje toilet van ca.1,3 m2 tegelen met tegels 45x45 cm. Gang tegelen ca. 18 m2 met tegels 45x45cm. Inpandige berging van 10 m2 en technische ruimte van 4,5 m2 tegelen. Tegels en sanitair zijn aanwezig.

Een balkon betegelen

Een balkon van ongeveer 5 x 2 meter betegelen. Het is nu een betonnen bak. Tegels ongeveer 40x40 cm. Ik koop ze bij de Praxis.

Geachte heer/mevrouw, Zijn van plan ...

Geachte heer/mevrouw, Zijn van plan een oud pandje te kopen, waarin momenteel een nieuw afgewerkte betonvloer in gestort is, de wanden zijn opnieuw gestucadoord, en pand is verder geheel leeg gesloopt, systeemplafond zal gelegd worden na de tegelwerkzaamheden. Het betreft ongeveer 90 m2 wandtegels 20 x 20 en ongeveer 90 m2 vloertegels 50 x 50 Graag een apparte prijs voor het afwerken van de vloeren met plinten ongeveer 60 m1 te snijden uit de tegels van 50 x 50 Het betreft winkelvloer en wanden toilet en badkamer Graag een zouden we 3 vrijblijvende prijsopgaven ontvangen inclusief alle materialen het betreft een pand om te verhuren, wel graag netjes werk te leveren, maar geen topvakman vereist

Tegel plaatsewn boven nieuw neergezette ...

Tegel plaatsewn boven nieuw neergezette keuken. 3 a 4 m2.

Vrijblijvende offerte voor het betegelen ...

Vrijblijvende offerte voor het betegelen van de vloer in woonkamer, hal, wc, keuken en bijkeuken. en een stukje achter de wc pot. Gezamenlijk ongeveer 60 m². Woonplaats Woerden. Tegels worden a.s. donderdag 10 sept. bezorgd. Bij voorkeur graag daarna zo spoedig mogelijk

betreft oplevering van nieuwbouw nog +/- ...

betreft oplevering van nieuwbouw nog +/- 30 m2 wandtegels plaatsen inclusief 2 kozijnen betegelen tegeles aanwezig

Vloer in gang en keuken leggen. ...

Vloer in gang en keuken leggen. Keramische of gebakken keramische tegels. op betonnen ondervloer, geen vloerverwarming. Ca 14m2.

Nieuwe badkamer: tegelvloer 2,50 meter ...

Nieuwe badkamer: tegelvloer 2,50 meter lang, 1,05 meter breed. vloer douche met afvoergoot 80 cm tegelwand 1x: 2, 50 hoog, 2,50 meter lang. tegelwanden 2x: 2,00 hoog, 1,05 meter lang. tegelwanden 2x: 2,00 hoog, 0,80 meter lang. in wanden zit: handdoekradiator, wandcontactdoos, douchekop/ thermomengkraan/ hardglazen wandje 50x200 cm. op wanden komt: wastafelmeubel/spiedgel vloer: Wvv multiplex. wanden: nieuw stucwerk op GIBO. vloertegels mat wit, gesneden (rechte zijkanten, kleine voeg) maatindicatie 30 x 30 cm of 40 x 40 cm. wandtegels mat wit, gesneden, maatindicatie 30 x 30 cm of 40 x 40 cm.. Uitvoering week 36/37 in Woerden.

Toilet en bijkeuken opnieuw betegelen ...

Toilet en bijkeuken opnieuw betegelen over de oude tegels heen. Douchebak verwijderen, er onder tegelen en afvoerputje maken zodat scherm direct op vloer geplaatst kan worden.

het gaat hier om een douchewand van ...

het gaat hier om een douchewand van glazenbouwstenen waarvan de cementen voeg water doorlaat en afbrokkeld.Ik zoek iemand die dit voor mij kan verhelpen.

Item 1) Het betreft het egaliseren ...

Item 1) Het betreft het egaliseren (indien noodzakelijk) en betegelen van vier wanden in een badkamer en de zijkant van het bad. De bestaande vloer laten wij in zijn geheel liggen. Het gaat om ongeveer 17.5 m2 tegelwerk. Momenteel zitten er tegels tot 1.80 m hoog. Wij willen de badkamermuren in zijn geheel laten betegelen tot aan het plafond (+/- 2.30m hoog). Item 2) Het betreft het egaliseren (indien noodzakelijk) en volledig betegelen van het toilet: Vloer ca. 2 m2 en wanden ca. 8 m2. NB: Tegels tegelen wij zelf (via praxis). Tegellijm en stucwerk graag door u te verzorgen. Werkzaamheden dienen in week 33 of 34 plaatsvinden.

Ik wil een netjes tegels werk.

Ik wil een netjes tegels werk.

Ongeveer 20 m2 wandtegels aanbrengen in ...

Ongeveer 20 m2 wandtegels aanbrengen in de badkamer. Tegelformaat is vrij groot. 40x25cm.

gaat om verbouwing van een badkamer. Het ...

gaat om verbouwing van een badkamer. Het is een bestaande vrij nieuwe (kleine, 4,5m2) badkamer, incl bad, wastafel en toilet (in een jaren 30 woning.) De bestaande badkamer kan deels blijven bestaan, maar moet uitgebereid worden met een douchekabine en een sauna. Vraag is of uitbereiding door uitbouw op het dak van de bijkeuken mogelijk is en welke vakmensen dit kunnen uitzoeken/realiseren. Het dak van bijkeuken is 4,8m2, maar zal niet helemaal gebruikt worden, wellicht de helft. Het gaat om een net gekochte woning, waarvan pas over 3,5 maand de oplevering is.