Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor de badkamervloer opnieuw betegelen:

De badkamervloer opnieuw betegelen

Ik wil de vloer van mijn badkamer opnieuw kan betegelen. Het gaat om 3 m2 wat momenteel al betegeld is. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels. Vervolgens moeten nieuwe tegels op de betonnen ondergrond geplaatst worden.
Onze klant uit Wijk bij Duurstede (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de badkamervloer opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Badkamervloer betegelen

Op bestaande tegels (schoon en glad) tegels lijmen 60 x 60 cm. 175 x 245 cm. Bv: 3 rijen aan de kant van 175 cm en 4 rijen op 245 cm kant. ( 4.3 m2.) Afwatering gootje van 60 cm aanbrengen en alles afkitten. In juli/ augustus willen wij deze klus laten uitvoeren.. Wij hebben bij diverse bouwmarkten gekeken naar tegels en ik kom rond de € 150,- ( slipvrijetegels ). Wij zullen zorgen dat de vloer vrij is. De badkuip gaat eruit, dit doe ik zelf. De vloer loopt door tot onder de badkuip, de badkuip is later geplaatst. We zitten 3 hoog, dus het moet heel goed afgekit en gevoegd worden. Langskomen kan altijd. Wij horen graag uw prijs.

Douchevloer betegelen

Graag laat ik de douchevloer betegelen voor een inloopdouche, dit gaat om een gedeelte van 1,25 m bij 0,95 m, incl. afvoer. Ook de zijkanten moeten betegeld worden, dit zal een rand van ongeveer cm 10 zijn, hiervan heb ik nog tegels. Momenteel staat er namelijk een douchebak, deze wil ik weghebben. Er zitten tegels onder, deze moeten worden weggehakt, wie dit gaat doen bespreek ik graag met jou. De badkamervloer is net opnieuw betegeld en ik heb nog wat tegels ervan over. Het is een appartementengebouw en wij zitten op de 7e verdieping, er is een lift.

Badkamervloer vervangen en opnieuw betegelen

Ik heb een kleine badkamer (7 m2) waarbij de vloer lekt. Mijn onderbuurvrouw heeft vaak last van lekkage, ik heb dit al meerdere keren laten afkitten maar zonder resultaat. Ik zou de huidige tegelvloer graag laten vervangen om dit tegen te gaan. Graag ook de tegeltjes aan de muren vervangen, dit gaat om 10m2. Omdat ik geen idee heb van de opties ga ik graag samen met een vakman opzoek naar de vervangende tegels en vloer opties.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamervloer betegelen, over de huidige tegels heen. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Afmeting vloer: 1,90 meter bij 3,40 meter. Afmeting tegels: +/- 22 cm bij 150 cm

Badkamer vloer betegelen

Ik wil een badkamervloer laten betegelen over de huidige tegels. Het gaat om een vloer van circa 3 m2 in de badkamer.

Badkamervloer betegelen

Badkamervloer eruit slopen en opnieuw betegelen. Gaat om ong 3 m2 Oud materiaal graag afvoeren.

Betegelen badkamervloer en 2 wanden

Ik wil de badkamer veranderen. Er moet betegeld worden op de vloer afmeting 266 x 200 cm. 2 wanden 238 x 179 cm en 200 x 238 waar het raam van af gaat. Er moet betegeld worden op de bestaande tegels en op de vloer is het de bedoeling dat het hoogteverschil van de tegels gaat van 100 x 100 naar 85 x 85 cm. Formaat tegels is 40 x 80 cm.

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamervloer en muren betegeld hebben. Ik zorg ervoor dat de ruimte leeg is en klaar om te betegelen. Tegels hebben wij al in huis. Vloer is 7 m2 tegel is 30*60 cm muren is 26 m2 tegel is 30*60 cm

Badkamer en toiletvloer betegelen

Wij zijn bezig met de aankoop van een nieuw huis. Daarin willen we graag een nieuwe badkamervloer en nieuwe toiletvloer. Tegels zijn er al uit en we hebben al nieuwe tegels. De badkamer is 2.11 bij 2.08 m en toilet is erg klein (heb ik nog geen exacte maten van). Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het laten betegelen van toilet- en badkamervloer.

badkamers laten betegelen

Het gaat om twee badkamers, de taken per badkamer zijn: 2x badkamer met in de douche een afvoer die vervangen moet worden wegens lekkage 2 x badkamervloer uitbikken plus opnieuw tegelen, kitten plus 2 wandjes douchecel: wandtegels afbikken (stuk of 10 tegels per wand) opnieuw betegelen deels van die 2 wandjes een , dus 2 keer