Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Wijk bij Duurstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Wijk bij Duurstede heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Wijk bij Duurstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Wijk bij Duurstede of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Wijk bij Duurstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Wijk bij Duurstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Wijk bij Duurstede:

De badkamervloer opnieuw betegelen

Ik wil de vloer van mijn badkamer opnieuw kan betegelen. Het gaat om 3 m2 wat momenteel al betegeld is. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels. Vervolgens moeten nieuwe tegels op de betonnen ondergrond geplaatst worden.

Tegelvloertje verwijderen

Wij willen een stuk tegelvloer van 7 m² in onze keuken laten verwijderen i.v.m. uitbreiding van het laminaat. De tegels zijn verlijmd. We ontvangen graag uw offerte.

Vietnamees hardstenen met vloerverwarming leggen

Ik wil een een Vietnamese hardstenen vloer met tegels van 40 x 40 centimeter in cement laten leggen. Oppervlakte van de keuken is iets meer dan 7 m2. De vloer moet tevens opgehoogd worden en voorzien worden van elektrische vloerverwarming (bijverwarming). Het leggen van de vloer moet plaatsvinden in week 28 (maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 juli). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De Vietnamese hardstenen schaffen we zelf aan.

Keukenwand betegelen

De achterwand van mijn keuken moet betegeld worden, is nu glad gestukt. De tegels zijn al aanwezig en het is ongeveer 3,5 m2 totaal oppervlak.

WC en badkamer betegelen

Badkamer en wc betegelen. Totaal ca 32 m². Zelf halen we huidige tegels er af en schaffen we de nieuwe tegels aan. De lijm en de voegen en het tegelwerk, daar zou ik graag een offerte en een tijdsduur voor hebben. Grote tegels op de vloer en 20-40 cm tegels op de wand. Een paar stukken met steenstrips. Graag een offerte via de mail. Niet bellen!

Tegelen gehele begane grond

Voor mijn nieuwbouwwoning in aanbouw zoek ik een vakman voor het leggen van 80 x 80 cm tegels type Black Slate in hal, meterkast, keuken en woonkamer. In totaal ca. 70 m2. Ter hoogte van het kruipluik moet een RVS profiel aangebracht worden ter bescherming van de tegels. Deze is niet aanwezig De woning wordt door de aannemer voorzien van vloerverwarming waarop een cement dekvloer gestort wordt. De onderstaande materialen zijn aanwezig: 82 m2 80x80 tegels Black Slate Codex Flexlijm grigio Codex voegmiddel antraciet De verwachte opleverdatum van het nieuwbouwhuis is ongeveer oktober 2012. Zodra het huis opgeleverd wordt zal de tegelzetter op korte termijn de klus moeten klaren waarna de keuken geplaatst kan worden. Goed overleg en snelle inzetbaarheid is dus belangrijk.

Keuken betegelen

Ik wil de achterwand van onze keuken betegelen met witte facet tegels (metro) met een kleine voeg. De wand is nu glad en voorzien van een verflaag (gespoten met kleine korrel). Oppervlakte: circa 7m2 Tegels kunnen we zelf inkopen. Overig materiaal graag offreren.

Betegelen van WC & Douche

Zoek iemand die de WC en douche kan betegelen. Heb zelf geen tegels aangeschaft. Alleen wandbetegeling. Schat rond de 10 m2. Tegels ook graag leveren.

Tegelwerk zowel op de vloer ...

Tegelwerk zowel op de vloer (kiezelmatjes) als op de muren (grote tegels) voor: - toilet benedenverdieping (1.2 m2, tot 120 cm hoogte) - badkamer 1e verdieping (4 m2 tot 180 cm hoogte) - 2e badkamer 1e verdieping (3.5 m2 tot 120 cm hoogte) Vloermatjes en wandtegels reeds besteld. Maand augustus zou het moeten gebeuren.

nieuwbad en wastafels (2) nieuwe wc en ...

nieuwbad en wastafels (2) nieuwe wc en nieuwe verwarmingradiator en nieuwe vloertegels en wandtegels en of de douche weer terug komt weten we niet

Toilet; wanden en vloer betegelen.

Toilet; wanden en vloer betegelen.

Tegelvloer leggen in Romaans verband ...

Tegelvloer leggen in Romaans verband over bestaande plavuizen waaronder vloerverwarming zit als hoofdverwarming, ongeveer 46m2