Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Vleuten of directe omgeving.

628 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, 2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming, reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen, vloer en toilet tegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen, badkamer tegelen, tegelvloer leggen, badkamer vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vleuten:

Tegels zetten keuken

Wandtegels keuken zetten helft van de muur (niet tot de plafond, niet alle muren, alleen de muur boven het gasfornuis en de wastafel), ongeveer 3 m2, keramiek tegels 7.5 x 30 cm, en als het kan ook de keuken kraan vervangen, tegels en kraan zijn binnen.

Twee badkamers betegelen

Ik wil graag 2 badkamers laten betegelen. Vloer 60*60 wand 20*60. Vloeren 2*5 en wanden 2*25m2.

Tegelvloer leggen in een garage

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2015 een garage/schuur van 6 x 3 meter. Er ligt daar een gevlinderde betonvloer in en we willen daar graag vloertegels op laten plaatsen. We hebben bij Praxis tegels gezien van 30 x 30 cm, type 'salt & pepper' en ook een langwerpige tegel in houtlook. We zullen zelf de tegels aanschaffen en ontvangen graag uw offerte voor het plaatsen en voegen.

Tegel met schade vervangen

Ik wil graag 1 tegel vervangen, omdat de tegel schade heeft. Die vloer is voorzien van vloerverwarming.

Tegelwerk in de keuken

Wij willen graag de keukenwandjes laten betegelen met tegels van 15 bij 15 cm. De afmetingen van de wandjes zijn 230 bij 50 cm en 320 bij 50 cm. De tegels zijn al aangeschaft.

Tegels plaatsen op de toiletvloer

Ik wil tegels laten plaatsen in mijn toilet op de vloer. De oppervlakte is 80 bij 60 cm en ik heb tegels van 60 x 60 cm aangeschaft. Daarnaast moet er een halve wand achter het toilet betegeld worden. Deze oppervlakte is ook 80 bij 60 cm en de tegels die ik hiervoor heb aangeschaft zijn 20 bij 50 cm. De lijm dient de vakman mee te brengen.

Divers tegelwerk in de woning

Graag zouden wij onze begane grond 60 m2 willen laten betegelen. Hier zouden we graag keramisch parket willen hebben. Tevens willen we onze casco badkamer laten betegelen. Het betreft een ruimte van ongeveer 3 x 3 meter en 2.60 meter hoog. De vloertegels dienen 60 x 60 cm te zijn en de wandtegels 33 x 66 cm.

Tegels leggen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd. Deze wordt naar verwachting eind mei wordt opgeleverd. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het leggen van houtlook tegels in de woonkamer/keuken. Het gaat om ongeveer 60 m² tegels van 20 x 114 x 1 cm die wij inmiddels hebben gekocht. De tegels moeten met flexibele lijm worden gelegd.

Bijkeuken betegelen

Wij zijn bezig met een uitbouw aan de garage. Het gaat om 8 m2. vloeroppervlak wat betegeld moet worden. Wij hebben tegels gezien die ons aanspraken van 60 x 60 cm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende indicatie van de kosten.

Betegelen van de woonkamer, keuken en hal

Ik wil graag vloertegels talen legen in de woonkamer keuken hal en berging wc in totaal 47 m2 en de wc ook nog de wand dat is ongeveer 8m2. Verder als dit klaar is dan wil ik dat de badkamer ook betegeld wordt zowel vloer als wand

Tegelzetten in garage

Ca. 20-22m2 tegels zetten in "nieuwbouw" garage (alles vlak). Tegels zijn 60*60 en gerectificeerd. Ik heb precies genoeg hele tegels. Deze mogen NIET gesneden of gezaagd worden. Ik heb meer dan voldoende halve, kwart etc. tegels met goede randen. Vooraan garage plaatsen tegelprofiel. In de garage zit een kruipluik. Hier mag wat mij betreft overheen betegeld worden mits dit natuurlijk verstandig is om te doen. Dit in overleg met de vakman. 1 a 1.5 m2 tegels zetten in keuken achter fornuis. Tegelplint zetten om paal in keuken. Ca 1 m. Ik heb voldoende voeg. Tegellijm naar keuze tegelzetter.

Betegelen van woonkamer, keuken en hal

Ik wil de woonkamer,hal,keuken betegelen totaal ongeveer 70m2 de afmeting van de tegels zijn 60x60cm kleur tegels grijs. Het gaat om een nieuwbouwwoning die in juni wordt geleverd.

Vloer betegelen op de begane grond

Het betreft het betegelen een vloer op de begane grond. Het totaal te betegelen oppervlak is ongeveer 45 m2. De vloertegels zullen door de klant zelf worden aangeschaft. Het gaat uitsluiten om een offerte voor het tegelwerk / betegelen zelf.

Praxis vloertegels in de woonkamer laten leggen

Ik wil vloertegels laten leggen in de woonkamer, keuken en hal. Het totale oppervlak is ongeveer 50 m2. Tegels schaf ik zelf bij de Praxis aan. Huidige laminaat verwijder ik zelf.

reparatie tegelwerk ligbad

Door herstel van lekkage in afvoer van ligbad moest de wand opengebroken worden. Dit gat van 40cm x 40cm moet nu gedicht worden en opnieuw betegeld. Tevens vervangen van oude kitlaag.

Tegelwerk wanden

Doortegelen badkamer en twee toiletten. Gaat om de wanden tot aan plafond tegelen. Tegels zijn aanwezig. Wanden zijn nu tot ongeveer de helft betegeld. Betreft een nieuwbouwwoning. Aantal m2 weet ik niet precies.

Vloertegels leggen

Het leggen van ca. 32 m2 V & B 60x60 vloertegels. Periode medio juni 2012. Tegels kopen we zelf. Nieuwbouwhuis.

Tegels zetten keuken

Ongeveer 3 m2 tegels zetten in een keuken. Zaag- en snijwerk, zetten van tegels, afkitten en voegen. Tegels 20x40cm worden door ons aangeleverd. De oppervlakte bedraagt 3 m + 2x 06 m wat 60 cm hoog betegeld zal worden. Nieuwbouwwoning.

Natuurstenen vloer leggen

Natuurstenen vloer leggen circa 67 m2 Tegels Woodstone wengue 25cm x 1.20m x 2m. Met circa 35 meter plinten 1.20 m x 6cm x 2cm. In nieuwbouwhuis voorzien van cementdekvloer te Vleuten, in januari/februari 2011. Graag aparte specificatie van benodigde materialen zoals lijm en kosten daarvan En aparte opgave van kosten arbeid. Eventueel inclusief levering.

Vloertegels aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter om vloertegels op de gehele benedenverdieping, inclusief hal en toilet, van onze woning aan te brengen. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm voor een oppervlak van ongeveer 85m2. De tegels hebben wij reeds aangeschaft en zijn al in huis. Nieuwbouwwoning.

Betegelen badkamer

Betegelen badkamer: Vloer: ca. 4 m2. Wand: ca. 7 m2. Ik koop tegels bij de Praxis.

Afwerken sanitair en gang

Vloer tegels (30X30) leggen in de gang en toilet, 8m2. Muurtegels toilet, 3 m2 (striptegel matjes). Muurtegels (striptegel matjes) badkamer, 8 m2 bestaat uit douche achtermuur 2,25 m2 en bad (voorkant en bovenzijde) 5,75 m2. De aanwezige tegels bovenzijde bad 1 m2 dient te worden verwijderd. Bevestigen toiletpot en douchegarnituur (aansluitingen zijn aanwezig). Tegels en materialen aanwezig.

Woonkamer Bad en toilet

Betegelen van: woonkamer (incl. wc beneden) 65m2. tegels 30x60 wc wand 10m2 (tegels wit 25x45) Badkamer wand 25 m2 (tegels wit 25x45) Badkamer vloer 6,5m2 (tegels 30x60) Badkamer en wc moet ook sanitair geplaatst worden. Er hoeven geen leidingen getrokken te worden. Het is een nieuwbouw, de badkamer is casco geleverd waarbij alles voor bad, wc en douchehok en wastafel afgedopt is. graag ontvangen wij aantrekkelijke offertes.

Het betegelen van een oppervlakte van ...

Het betegelen van een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Keramische tegels. Vloerverwarming is dan al aangelegd. Plinten hoeven niet. Het gaat om de begane grond van een nieuwbouw. Tegels hebben we. Moet gebeuren tussen 17 juli en 26 juli. Het liefst op 19 of 20 juli tegelen.

Leggen van ca. 30 m2 basalt natuursteen ...

Leggen van ca. 30 m2 basalt natuursteen vloer (60 x 60 cm) op terras buiten. Tegels aanwezig.