Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenwand tegelen:

Keukenwand tegelen

Ik wil graag de wand van de keuken laten betegelen. Ongeveer 62 cm hoog vanaf aanrecht tot onderkant kastjes en 4 meter breed. Tegeltjes / hoekjes 2 mm / voegmiddel / tegel lijm aanwezig, geen gereedschap. uitvoering: eind mei.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenwand tegelen uit heel Nederland:

Keukenwand laten tegelen

I need to tile up the kitchen wall behind the stove with white metro tiles and a sier tegel decorative line on the edge. Can you provide the glue and stuff?

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.

Keukenwand met marmer mozaïek tegelen

Keukenwand circa 4-5 m2 betegelen met marmeren mozaïek (matjes). De matjes heb ik, de lijm en voegsel dient u mee te nemen. De wand is gestuct.

Keuken laten tegelen

Wij willen onze keukenwand laten betegelen totaal 4m2 de tegels hebben wij al zelf. Deze klus willen we in week 50 laten uitvoeren.

Keukenwand tegelen

Wij willen een kleine keuken achterwand plus twee kleine zijmuurtjes laten betegelen. De keuken is 2.70 meter breed en de keukenwandjes ongeveer 65 cm. Materiaal gaan we zelf aanschaffen (20 bij 40 cm). De oude tegels verwijderen we zelf.

Keukenwand tegelen

Ik wil in mijn keuken de wanden tussen het keukenblad en de keukenkastjes en rondom de afzuigkap laten betegelen. Ik heb hiervoor al tegels gezien bij Karwei, model Nature Stone, mat, 30 x 30 cm, kleur beige. Het artikelnummer is 0504.004004. Het gaat in totaal om 5 tot 6 m². Ik wil alles laten voegen met de kleur jasmijn. De ondergrond voor het tegelwerk is stucwerk. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Buitenbordes en keukenwand tegelen

Wij willen graag ons buitenbordes (1,85 m x 0,75 m x 0,1 m) laten betegelen. Er liggen al tegels, die kunnen als ondergrond dienen. We hebben tegels aangeschaft van 30 x 60 cm. Verder willen wij een gestuukte wand in de keuken laten betegelen met tegels van 30 x 90 cm. Het is een oppervlakte van ongeveer 0,6 x 5,0 meter. Wij ontvangen graag een offerte. De werkzaamheden dienen bij voorkeur begin juni te worden uitgevoerd.

Keukenwand tegelen

Mijn keukenwand wil ik graag goed laten betegelen. Deze wand bevindt zich boven het U-vormige aanrechtblad; aan de langste kant bevinden zich bovenkastjes. Het gaat om circa 4 m2. De tegels zijn bij de Praxis aangeschaft.

Keuken tegelen over bestaand tegelwerk

Wij willen graag een keukenwand laten betegelen over bestaande tegeltjes. Het gaat om 5 meter lengte bij 50 cm hoogte. Het gaat om de wand tussen het werkblad en de kastjes.

Keukenwand afwerken met tegels

Ik wil offertes voor het vlak af laten werken van een keukenwand van 3.30 meter breed. Ik wil zelf de keuken er tegenaan gaan plaatsen. Tussen de bovenkastjes en het aanrechtblad moeten tegeltjes geplakt worden die door mij geleverd gaan worden. Graag twee offertes. Een zonder tegelen en een met tegelen.