Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Veenendaal of directe omgeving.

502 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, badkamer voorzien van tegelwerk, betegelen bestaande voer, tegels lijmen, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, tegels zetten badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Veenendaal:

Turkse vloertegels leggen

Voor onze nieuwbouw woning die eind januari of begin februari opgeleverd wordt, zoeken wij een tegelzetter voor de vloertegels. In de bijlage stuur ik een foto van de bouwtekening mee. Hierop was de uitbouw van 3,60 m nog niet toegevoegd. De totale lengte van de woning wordt dus 13,9 meter en de breedte is 5,7 meter. We willen in de hal een soort Turks tegeltje (Nikea 20 x 20 cm Praxis) hebben, in de keuken voor het aanrecht een strook met Vesta Mix tegels (45 x 45 cm) en de rest van de ruimte de standaard vierkante tegel (Bastide Black 60 x 60 cm zie ook foto). Er komen nog kijkdagen, dus u kunt ook een m2 prijs maken (eventueel per tegelsoort) en dan rekenen we op de kijkdag even concreet de prijs af die we afspreken. We kunnen op grond van de m2 prijs prima een inschatting maken en eventueel akkoord geven op de opdracht.

Vloeren alle verdiepingen laten betegelen

Ik wil graag mijn nieuwbouwhuis betegelen. Het gaat om totaal 145 m2. Er zit vloerverwarming in het huis en ik lever enkel de plavuizen aan. Materiaal via aannemer.

Garagevloer van plavuizen voorzien

In de garage van onze nieuwbouwwoning komt vloerverwarming. We willen hier een eenvoudige goedkope plavuizen vloer overheen laten leggen. De oppervlakte is 21 m2. Kunt u een indicatie geven voor een vloer inclusief leggen.

Vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen, het betreft een oppervlak van ongeveer 133 m2. De tegels zijn 80 x 80 cm en die leveren wij zelf. Het gaat om de tegels binnen.

Keukenwand tegelen

Ik wil graag de wand van de keuken laten betegelen. Ongeveer 62 cm hoog vanaf aanrecht tot onderkant kastjes en 4 meter breed. Tegeltjes / hoekjes 2 mm / voegmiddel / tegel lijm aanwezig, geen gereedschap. uitvoering: eind mei.

Tegelwerk in de toiletruimte

Ik wil tegelwerk in het toilet laten uitvoeren. Het gaat om de afmetingen 110 bij 110 cm. Het gaat om alleen de vloer.

Vloer van de badkamer tegelen

Ik wil graag (met spoed) de vloer van de badkamer geregeld hebben. Het is 6,5 m2 graag offerte incl lijm en voegen. Tegels worden 30 x 60 en de afmeting is 2,40 bij 2,76.

Voegen vernieuwen in de douche

In de douche oude voegen verwijderen & opnieuw voegen. Ongeveer 90 bij 90 (vloer) en dan over de muren naar boven. Waarschijnlijk moet er ook gekit worden. Uitvoering tussen nu en medio september.

Voegen tussen de tegels vervangen

Vloertegels 60 bij 60. Voegwerk is slecht afgewerkt. Wil de voegen eruit en opnieuw voegen. Ongeveer 50 vierkante meter

Met spoed wandtegels lijmen

Wandtegels plakken en inwassen. De tegels zijn 100 x 300 mm met als afwerking aan de bovenzijde een siertegel. Het is het 20 m2 in totaal. De tegels, lijm en dergelijke is allemaal aanwezig. Uitvoering graag met spoed.

Leistenen vloer laten leggen

Wij willen graag een leistenen vloer van in totaal 45 m² laten leggen in onze keuken, eetkamer, toilet en in een washok. Er ligt nu een siergrindvloer in met vloerverwarming. Er moeten ook 3 deuren worden ingekort. Wij kopen zelf het leisteen. De maat is 150 x 25 cm. Wij ontvangen graag een offerte voor de legkosten.

Benedenverdieping betegelen

Het betreft het betegelen van de beneden verdieping: woonkamer, hal, keuken en nog een hal. Alles bij elkaar is de totale oppervlakte van de beneden verdieping 5,15 bij 11 meter, te tegelen dus iets minder. Hiervoor zullen wij tegels van 60 x 60 cm en 2 cm dik Chinees hardsteen, desert gothic black, aanschaffen. De woning zal eind juni opgeleverd worden, wellicht iets eerder.

Tegels leggen in de keuken, hal en WC

Er dienen tegels gelegd te worden in de keuken, 6 m2, en in de hal en het toilet, 4 m2. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Er zijn foto's beschikbaar.

Galerijvloeren renoveren

Appartementen overweegt om de buiten vloeren van de galerijen van een hele stroeve tegel te voorzien. (R12) Wat zijn de mogelijkheden? Langs 16 woningen op 1e, 2e en 3e etage. SVP een vrijblijvende offerte.

Vloertegels in de badkamer vervangen

Klant wil graag in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen, de oude zullen eerst verwijderd moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6m2. Klant heeft zelf de nieuwe tegels al gekocht (30cm bij 30cm).

Badkamer, WC en kamer betegelen

Ik wil mijn badkamer en WC laten betegelen. De badkamer is 2 x 1.8 bij 2.40 meter hoog. Witte wandtegels 20x30 en op de vloer donkere tegels 20x20. WC is 1.7 x 0.85 bij 2.40 meter hoog, dezelfde tegels. In de woonkamer een lichtere kleur beige tegel 60x30. De woonkamer is 40 vierkante meter.

Plavuizen vervangen

Ik wil graag plavuizen laten verwijderen. Eronder ligt vloerverwarming welke intact moet blijven. Vervolgens wil ik nieuwe plavuizen laten leggen. Het gaat om een woonkamer met open keuken van 30 m2, hal van 5,75 m2 en toilet van 1.1 m2. Ik heb de tegels nog niet, deze mogen worden mee geoffreerd.

Begane grond vloer betegelen

Tegels 60 x 60 cm licht beige met smalle voeg diagonaal gelegd 143 m2. Het gaat om de gehele begane grond. Nieuwbouwwoning met kale betonnen ondergrond waarop een cementdekvloer ligt. De tegels schaffen wij zelf aan. Zie ook de bijgevoegde informatie over de woning.

Betegelen van vloer en wanden

Nieuwe cement dekvloer, strak afgewerkt en gevlinderd van totaal ongeveer 125 m2 moet worden betegeld met tegels van 60x60 cm. Hier zit vloerverwarming in. Verdeling: 1 x grote zaal 2 x entree 2 x WC 1 x douche Tevens wanden betegelen (over 2x gipsplaat) van entree, wc's, douche en keuken. Systeemplafonds zijn nog niet geplaatst, werkt daarom makkelijk. Vakwerk gevraagd, geen hobbyisten. keuken is 4x3 en entree is 3x3, andere ruimtes zijn de afmetingen onbekend maar kunnen nog worden opgemeten.

Tegels plaatsen van badkamer

Mijn huidige tegels moeten eraf worden gehaald en nieuwe verplaats. Badkamer vloer en muur afmetingen breed: 1.70 lengte : 2.86 en de hoogte van muur is 1.65

Tegelen toiletruimte

Tegelen wc-ruimte, wand- en vloertegels. Wanden worden gladgestuukt, vloer egaal gemaakt. Waarschijnlijk 30 x 60 cm tegels. De tegels kopen we zelf. Oppervlakte circa 7 m2. Datum uitvoering: rond 10 december 2011

Tegels zetten op houten vloer

Ik wil graag tegels laten zetten op een houten vloer. Het gaat om 45,8 m2. Tegels, lijm etc. lever ik zelf aan.

badkamer tegelen

Badkamer tegelen, ca 24m2 waarvan 6m2 vloer. Tegels zijn 300x600mm. tegekls en lijm al in huis (Eurocol).

Badkamer L 1.60m x B 2.10m x H 2.67m ...

Badkamer L 1.60m x B 2.10m x H 2.67m voorzien van eenvoudige witte wandtegels. Slopen van oude tegels doe ik zelf wel. Hele wand vol met tegels, nu tot halverwege. Armaturen en buizen van verwarming lopen langs de muur. Betreft een huurwoning.

Ik wil graag dat de vloer en de wanden ...

Ik wil graag dat de vloer en de wanden van mijn douche opnieuw betegeld wordt.