Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische tegels:

Keramische tegels

keramische tegels laten leggen , 80 bij 40 cm. 32 vierkante meter. in de tuin. inclusief zand en cement.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tegels uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanbrengen en keramische tegels leggen

In mijn woonkamer wil ik vloerverwarming laten infrezen wat aangesloten moet worden op de stadsverwarming en afwerken met zandcementdekvloer waar keramische tegels overheen gelegd moeten worden. Er moeten ook 2 convector-putten gedicht worden, eentje van 4 meter breed en een van 1,5 meter breed.

Keramische tegels leggen 70 m2

ca 70m2 keramische tegels (moeten nog gekocht 60x60) leggen, zand e.d. en huidig terras weghalen zorgen we zelf voor

Terras aanleggen

Ik wil een terras achter woning van ca 47 m2 aan laten leggen. Lijngoot ca 10 m1. Keramische tegels blauw-grijs 60x60. Rekening houden met ca 4 m1 snijwerk diamantzaag, stabilisatie zandbed en aanvoer 1 m3 nieuw zand. Wij zorgen voor afvoer zand en aansluiting lijngoot.

Keramische tegels en gras in een achtertuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan inrichten. Het betreft een lege tuin van een nieuwbouwwoning. Het gaat om 30 m2 waarvan 20-25 m2 met keramische tegels op fundering moet worden gelegd. De overige ruimte mag gras worden. De tuin is goed bereikbaar.

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.

Een terras met keramische tegels aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van een terras gelegd met karmische tegels. De tuin is momenteel bestraat en verzakt. De huidige bestrating kunnen we zelf verwijderen. Het betreft 45 m2. Er moet een cementondergrond komen. De tegels zijn nog niet aanwezig.

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)

Egaliseren en keramische tegels leggen

- De tuin egaliseren, klaar maken voor tegels en kunstgras. 9circa 84m2) - Keramisch tegels leggen (circa 47m2) - Materiaal regelen wij zelf

Tuin straten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60x60x3. Ik heb deze tegels al in huis en deze liggen nu in het zand. Ik wil deze tegels graag in laag cement laten leggen. Ik beschik zelf nog niet over cement en zou dit graag verwerkt willen hebben in de offerte. De achtertuin is ongeveer 30 m2.

Terras aanleggen

Ik zou graag een terras en een looppad laten aanleggen in mijn achtertuin. Er moeten eerst nog terrastegels, randen van een grindbak incl grind en een looppad uitgehaald en afgevoerd worden (circa 20 m2 in totaal). De tuin is alleen bereikbaar via het huis, er is geen achterom. Er moet een terras geplaatst worden van 5 m x 3,5 m met tegels van 60 x 60cm en een looppad van circa 4 m2. Ik wil graag keramische tegels en deze ook laten voegen en afwerken zodat ik zo min mogelijk last heb van onkruid.

Partners

Partners van Casius