Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische tuintegels 2 cm leggen:

Keramische tuintegels 2 cm leggen

Wij willen graag (voor 17 juni) een terras van ongeveer 20 m2 laten leggen. Keramische tuintegels (2 cm) staan al in de tuin. Op dit moment ligt er op de plek waar het terras moet komen ophoogzand, wij kwamen er pas later achter dat dat niet geschikt is voor keramische tegels van deze dikte. Wij zoeken nu iemand om de keramische tegels te leggen met de juiste ondergrond en inclusief voegen. Eventueel hebben wij ook nog de oude 30x30 stoeptegels in de tuin liggen om als ondergrond te gebruiken, mocht dat een optie zijn. Het terras is aan 3 kanten opgesloten door muren, aan 1 kant open, tegen grasveld. Onze voorkeur aan de kant v.h. grasveld gaat uit naar een mooie ronde afwerking i.p.v. strakke lijnen, maar dit is geen absolute must. Wij zouden het liefst iemand uit de omgeving Utrecht vinden, die vooraf ook even langs kan komen om de situatie te bekijken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tuintegels 2 cm leggen uit heel Nederland:

Bestrating vervangen

Wij willen onze huidige bestrating verwijderen en vervangen door keramische tuintegels. Totaal 50 m2.

Tuintegels aanleggen

Onze achtertuin is 5,5m x 9m . Er ligt op dit moment al tuintegels in die wij eruit willen hebben en nieuwe tegels erin willen hebben. Ik zoek iemand die het kan verwijderen, de tegels kan leveren en tegels kan leggen. Deze zou ik met goedkopere keramische tuintegels willen hebben. Graag zou ik de offerte willen ontvangen voor het leggen en alles erom heen van nieuwe goedkopere keramische tuintegels.

Keramische tuintegels leggen

Ik heb circa 60 m2. aan keramische tegels van 9 cm dikte (60 cm x 30 cm) die ik in de achtertuin gelegd wil hebben. Nu heb ik begrepen dat deze in beton/cement gelegd moeten worden. Graag advies van de vakman of de gehele tegel in het cement moet of alleen de voegen ? Of desnoods vervangen voor andere, niet-keramische tegels ? De achtertuin is circa 50 a 55 m2.

90 m2 keramische tuintegels leggen

Wij willen graag rondom het vakantiehuisje tuintegels leggen, keramische van 47x47x2. Er moet dus eerst een laagje cement onder. Zand ligt er al, kwestie van egaliseren en aanbrengen.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van 2cm hoge 60x60 keramische tuintegels. Er ligt al zand van vorige tegels. Betreft ca. 45 m2. Moet goed aangetrild worden en er moet wel laagje cement op.

tuintegels leggen

Hallo, we willen graag de tuin laten bestraten. Het gaat om in totaal 29 m2, met keramische tegels. 24 m2 is in de achtertuin (bereikbaar via de poort, hoekhuis), de andere 5 m2 is in de voortuin tussen de stoep en de gevel van het huis. Graag even overleg over wat er mbt zand/cement nodig is. Er ligt een zandbed waar al eerder tegels op hebben gelegen, maar geen cement. Er liggen nu nog tegels, maar die halen we zelf nog weg. Vriendelijke groet,

Leggen Keramische tuintegels

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van keramische tuitegels. Het betreft momenteel een nieuwwbouw woning in Waddinxveen. Werkzaamheden: Afgraven circa 42 m2 Aanbrengen juiste draagkrachtige fundering circa 42 m2 Leggen Keramische tuintegels 75x75x2cm ook circa 42 m2 (ingekocht en staan klaar voor afroep) Momenteel is de tuin nog leeg en zal de gehele woning op 14 mei aan ons worden opgeleverd. Wel zullen wij in de tuin al een aantal dingen maken/aanbrengen voordat het straatwerk van start zal gaan. te wetende schuttingen aan beide kanten/ overkapping van 3mx3m en 2 verhoogte borderbakken. Uitvoering werkzaamheden medio week 23/23/24/25 Voor het moment nu hebben ik een autocad ontwerp gemaakt van de tuin. Het verzoek is om vanuit dit ontwerp een prijsopgaven te doen toekomen.

Tuintegels leggen & opsluitbanden plaatsen

Tuin is leeg. Het betreft een oppervlakte van circa 40 m2. Merk tegel: Exclution Type: Keramische Quite Light Paving Te leggen op normale ondergrond. Afmeting: 60x60x4 cm Geheel voegen met voegmiddel.

De voor- en achtertuin voorzien van bestrating

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Achtertuin 5,8 bij 8 meter, voortuin 5,8 bij 5 meter. Volledig betegeld, alles gelijkvloers, geen inwendige plantenbakken. Inclusief verwijderen en afvoeren van oude bestrating en groen. Nu geen of nauwelijks verzakkingen Na aanleg gegarandeerd geen onkruid meer dus voegen volledig gesloten. Voorkeur lijkt Keramische tuintegels in twee kleuren zodat er looppaden ontstaan. Prijs graag all in echter zonder tegels. Wil deze waarschijnlijk best ook door u laten regelen maar dat is voor later. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Keramische tegels in achtertuin leggen

Voor onze achtertuin op het zuiden, willen we graag keramische tuintegels ipv de betonstenen die we nu hebben liggen. De betonstenen kunnen we zelf verwijderen, voor de nieuwe tegels. We hebben ons oog laten vallen op 60x60x2 tegels, voor een terras van 30m2 (4.6m x 6.5m). Graag zou ik van u vernemen welke kosten hieraan verbonden zijn. En op welke termijn u beschikbaar zou zijn. Vriendelijke groeten, Aldo