Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor douche (her)betegelen:

Douche (her)betegelen

Voeg en tegelwerk douche In onze kleine (oude) douche is het voeg en tegelwerk verouderd en lek. De muurtegels van de douche moeten opnieuw gevoegd en afhankelijk van de schade mogelijk een deel van de tegels vervangen. Tegels hebben we nog liggen. De hele badkamer is 3 m2 en het gedeelte wat opnieuw betegeld moet worden is 1m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche (her)betegelen uit heel Nederland:

Montage- en installatieklussen in huis

1: Ophangen gordijn en rails woonkamer > gordijn wel aanwezig, rails nog niet 2: Beneden trap tapijt verwijderen en gronden en schilderen > gesloten trap met 13 trede 3: Binnendeur vervangen, monteren en eventueel schilderen > deur leveren, inclusief afvoeren van de oude deur 4: kitten (her of bij kitten) inloopdouche, linkerkant en rechterkant de douche naden 5: Plaatsen duo wasbak (afmonteren en dergelijke) > moet nog gehaald worden 6: Spiegel met een inbouwlamp > moet vervangen worden Werkzaamheden graag in de week van 8 - 11 mei plaats vinden.

Koven timmeren in verschillende vertrekken

Ik wil graag een koof hebben voor de leidingen in heel mijn huis ik heb her in de woonkamer. Gang, 2 slaapkamers wc en douche. Als het kan op bepaalde plekken ook inbouwspots.

Badkamer nieuwbouwhuis installeren

Badkamer plaatsen. Maken van inloopdouche (metselen muur met uitsparing en plaatsen goot), plaatsen van bad met ombouw, plaatsen badkamermeubel, CV plaat hangen en aansluiten, plaatsen hang wc inclusief het maken van de ombouw. Tegelwerk vloer en wand. Hangen van hang wc en tegelwerk nieuwe wc beneden (klein). Is een nieuwbouw woning! Leidingwerk aanwezig, misschien her en der verplaatsen. Storten van dekvloer in de douche waar nodig. Materiaal al gekocht. Nu alleen nog een goede aannemer (let op: in de bijlage ziet men niet de uitsparing in de douche muur).

Inloopdouchewand plaatsen

Het (her)plaatsen van een douchewand van 90 x 200 cm op korte termijn. Voor een inloop douche, dus geen schanieren etc. Inmeten etc hoeft niet te gebeuren, de oude douchewand is eruit gehaald, stuk gegaan na aantal jaren. Liefst neemt u de nieuwe douchewand mee, maar deze kan ik eventueel ook zelf elders bestellen.

Verbouwing woning

Dit betreft een flinke verbouwing. Wie van u kan dit aan? Ik heb 10 gedetailleerde tekeningen bijgevoegd. Tekeningen goedgekeurd door welstandscommissie, dus kan niet meer van worden afgeweken. Zoek een vakkundige (grotere) aannemer die dit goed kan inschatten. (Gedeeltelijk) verwijderen van het bestaande dak, gevels optrekken en (her)plaatsen kozijnen (conform situatie buren, reeds eerder verbouwd). Vloeren 2e verdieping verlengen, dak verhogen en het plaatsen van een 9 meter lange dakkapel. Herinrichten 2e verdieping (2e douche en toilet, vliering) in overleg.

Verbouwing badkamer 2.00 - 2.25 m

Verbouwing badkamer 2.00 - 2.25 m. Plaatsen zitbad 95x95 cm, verwijderen douche cabine. Eventueel her-/verplaatsen badkamermeubel. Plaatsen 2-4 beugels. Tegelwerk herstellen als gevolg van deze werkzaamheden, niet de gehele badkamer. Ik ben rolstoelgebonden dus vandaar is toegankelijkheid en gemak d.m.v. beugels zeer belangrijk. Levering van de materialen in overleg met de vakmensen. Overdracht woning 1 mei.

Complete badkamer nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een installateur voor de badkamer in ons aankomend nieuwbouwwoning in Utrecht, Leidsche Rijn. De opleverdatum van ons huis zal omstreeks 9 juni zijn. Onze badkamer is ca 6.5m2 groot. Een indicatie van de werkzaamheden: - verplaatsen leidingwerk - aanbrengen dekvloer - aanbrengen vloertegels op afschot - aanbrengen wandtegels (tot aan plafond), afgesneden tegels in hoeken - leidingkoker (her)metselen - installeren en plaatsen hoekbad - installeren doucheset en douche drain - inbouwen hangtoilet (in leidingkoker) - installeren en plaatsen wastafel incl. spiegelkast met stopcontact (eventueel: maken van legkast incl. deur in leidingkoker, boven inbouwreservoir van toilet) Wij zorgen zelf voor levering van spullen.

(her-) aanleggen badkamer. Nu in de ...

(her-) aanleggen badkamer. Nu in de badkamer: Douche, wastafel, aansluiting wasmaschine, geen toilet. Plan: Bad, toilet en wastafel aanleggen. Aansluiting Wasmaschine naar zolder. Tegels er af halen kunnen we zelf, de rest niet. Leidingwerk moet aangepast worden voor aansluiten bad, wastafel en toilet.

in de bestaande badkamer met aanbrengen ...

in de bestaande badkamer met aanbrengen van een nieuwe tegelvloer, en nieuwe wandtegels. Her vervangen van een ligbad van 170*70 naar 180*80 Het varvangen van een douche-cabine , nieuwe douche bak, nieuwe douchewanden Het vervangen van 2 wastafels,, door een badkamer meubel met 2wastafels.

- leveren en monteren van een nieuwe ...

- leveren en monteren van een nieuwe gasgestookte cv ketel - demonteren en afvoeren van de oude cv ketel en geiser. - leidingen en electra in de keuken goed plaatsen obv van technische tekening nieuwe keuken - meterkast uitbreiden van drie naar zes groepen - toilet opnieuwen stucen en betegelen en toilet en fontien plaatsen en plafond verlagen met spotjes - badkamer opnieuw stucen en betegelen, badkamer meubel, douche en douchewand plaatsen. plafond verlagen met spotjes en electronsche luchtafvoer installeren op bestaande buizen. radiator plaatsen in badkamer - granito vloer in badkamer opnieuw polijsten - her en der in het appartment een paar wandcontactdozen erbij (niet ingefreesd) en twee radiatoren vervangen. - geen sloopwerk, dat wordt al gedaan