Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamerwand betegelen:

Badkamerwand betegelen

Ik wil graag een badkamerwand laten betegelen. De wand is ongeveer 270 cm hoog en 4 meter breed. De badkamermuur moet eerst nog opgeknapt worden (was sprake van een lekkage en nu moet er een voorzetwand tegenaan geplaatst worden). Vandaar dat dit niet per direct kan.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerwand betegelen uit heel Nederland:

Badkamer

Ik wil de badkamerwand en vloer betegelen. Deze is 2 bij 2 meter. Ook wil ik een wand plaatsen, leidingwerk realiseren en een badmeubel plaatsen. Ook moet het toilet van 1 bij 1,2 meter betegeld worden. Beide moeten tot het plafond worden betegeld.

Badkamer en toilet tegelen en opzetten

Ik wil een badkamer en toilet compleet laten aanleggen. Maatvoering van de badkamerwand is 24,3 m2. Vloer oppervlakte is 5,94 m2. Dit wil ik laten betegelen. Daarnaast moet er een zwevend toilet inclusief ombouw aangelegd worden, een douchecabine geplaatst worden, een radiator komen en een badkamermeubel met dubbele wasbak en kolomkast plus spiegel geplaatst worden.

Badkamerwand betegelen

Graag een offerte voor ongeveer 18 meter badkamerwand tegelen. Eind april, begin mei wil ik het klaar hebben.

Badkamerwand tegelen

De wanden in de badkamer wil ik graag laten betegelen tot aan het plafond. Op dit moment zijn de wanden tot 1.80 meter betegeld en daarboven zit stuukwerk. De nieuwe tegels mogen over de oude tegels heen. De oppervlakte is 2 bij 2 meter groot.

Badkamerwand betegelen

1 wand in de badkamer is gaan lekken waardoor de wandtegels los zitten. De wand moet opnieuw betegeld worden. Hij is 0.90 meter bij 2.30 meter. Ik heb zelf tegels van 30 x 60 cm. Er uit halen van de oude tegels doe ik zelf. Dus gaat alleen om tegelen en kitten.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren in de badkamer: - Klein stukje badkamervloer, 1 bij 1 meter, cement leggen en betegelen; - Klein stukje badkamerwand, 1 bij 1 meter, gips aanbrengen en betegelen. Ik heb tegels voor zowel de vloer als de wand. Ook de cementlijn heb ik in voorraad. Ik heb geen gereedschap voor uitvoeren van werkzaamheden. De cement heb ik ook niet, maar indien gewenst kan ik die wel halen. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Badkamer- en vloerbetegeling in woningen

Soort tegels: Vloer- en wandtegels Betegelen van: Badkamer en begane grond vloer Oppervlakte: 300 m2 Huidige tegels verwijderen: nee Omschrijving opdracht: in 8 woningen de badkamerwand en vloer lijmen en voor 4 woningen op begane grond vloertegels (30 bij 30) lijmen.

Badkamerwand betegelen en douchecel vernieuwen

Eén van de wanden van mijn badkamer lekt (is reeds vastgesteld!), en dat wil ik gerepareerd hebben (er zal dan waarschijnlijk ook een eenvoudige nieuwe douchecel moeten komen). Het gaat om een wand van ongeveer 2 meter lang waarin tot ongeveer 2.20 meter hoog betegeld moet worden.

Betegelen van de badkamerwand en -vloer

Het gaat om het betegelen van 30m2 wandtegels en 8m2 vloertegels. Wanden zijn vlak en vloer ook dus alles lijmen en voegen.

Toilet, badkamer en keuken betegelen

Wil het volgende tegelwerk laten uitvoeren: - Keukenvloer 10 m² - Toiletvloer 2 m² - Wand toilet 10 m² - Badkamervloer 10 m² - Badkamerwand 20 m² Tegelwerk inclusief voegen en afkitten. Alle wanden en vloeren zijn tegel klaar.