Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Utrecht of directe omgeving.

7766 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloertegels leggen, vloer slopen, vloerverwarming en nieuwe tegels leggen, tegelwerk binnen en buiten bij een nieuwbouwwoning, tegels zetten gehele beneden verdieping, badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen, granieten vloer herstellen en aanvullen, tegels zetten in woonkamer, hal, achterhuis en keuken, keramische tegels leggen inclusief lijm en voeg, benedenverdieping laten tegelen, keuken betegelen, vloeren en wanden betegelen, tegelvloer leggen, tegelwerk in een nieuwbouwwoning, tegelvloer leggen in een nieuwbouwwoning, badkamer en toilet betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Utrecht:

Tile installation on a kitchenwall

In the kitchen there are 5 walls, with following dimensions: (height x width) 52x120 cm 30x64 cm 66x69 cm 52x223 cm 52x65 cm There are the cable canals in the wall which need to be filled with paste (2 canals, 0. 06m2 in total). Mozaiktegels van Gamma.

Wanden douche betegelen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het betegelen van onze muur in de douche. De douche is ongeveer 2,2 meter hoog en heeft een wand van 90 cm en een wand van 2 meter breed. Op dit moment zit er op de muur in de douche een verflaag op de muur. Verder is er een stenen plint van ongeveer 20 cm die op dit moment al in de douche gemonteerd is.

Woonkamer betegelen

Woonkamer betegelen van een nieuwbouwwoning. Een vloer met vloerverwarming.

Toilet betegelen

Omschrijving van de klus: Vloeren en wanden van toilet betegelen. Afmetingen zijn: 92 cm breed x 1.2 meter lang x 2.5 meter hoog. Afmeting tegels: vloer: 60 x 60 cm, wand 30 x 60 cm plus tegelstroken voor op de toilet koof. Wanden zijn gestuct. Geen voorwerk nodig en alle materialen zijn aanwezig, alleen mis ik nog een tegelzetter.

Tegels zetten in toilet

Ik wil graag mijn toilet laten tegelen. Het is een vrij kleine ruimte. Eén wand is niet helemaal vlak, de overige wanden zijn vlak. Op de vloer liggen nog tegels waar overheen geplakt kan worden. Aan wand achter het toilet komen tegel van 20 x 20 cm. De wand achter het toilet bevat een nis. De overige wanden en vloer komen korte tegen aan. Het zijn tegels van 60 x 60 cm die gezaagd moeten worden op 30 x 60 cm.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Toilet betegelen

Ik wil de wanden en vloer in mijn toiletruimte graag laten betegelen. Ik wil de wand achter het toilet laten betegelen met maat 20 x 20 cm. Die wand is 77 x 230 cm en er zit een koof in. Verder wil ik grote tegels van 60 x 60 cm laten zagen naar maat 30 x 60 cm. Die tegels moeten op de vloer en op 2 wanden worden geplaatst. De maat van die wanden is 77 x 230 cm en 87 x 230 cm. De vloertegels zitten er nog in en die kan ik eventueel zelf verwijderen. Tegels, lijm en voegmiddel zijn aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte. Ik werk onregelmatige diensten en kan niet altijd mijn telefoon beantwoorden. Ik reageer altijd op uw sms- of voicemailbericht. Ik wil deze klus graag voor eind juli laten afronden.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag een offerte van tegelzetten in mijn badkamer. Ik zorg dat de wanden klaar zijn met gipsplaten en de vloer geegaliseerd. Het gaat om ongeveer 16 m2 (diepte 1,5m x breedte 1,6m x hoogte 2,4m) Tegels zijn 50 cm x 20 cm met een gedeelte van 2 m2 kleinere tegels. Lijm, voeg en tegels heb ik al aangeschaft. Ik hoor graag van u Met vriendelijke groet,

Betegelen van de toilet

Ik wil het toilet laten betegelen. Over de bestaande tegels heen. De wand-en vloertegels heb ik nog niet. Deze moeten juist en passend zijn! Het is in een monumentaal pand. Eventueel een nieuw fonteintje met wandkraantje, waarvan de aansluitingen er al zijn. Vloeroppervlakte; 90 cm breed en 110 cm lengte. De vloer is kaal. Wanden; 100 cm breed en 100 cm lengte. Hoogte 183 cm.

Woonkamer en gang betegelen

In de herfst wordt mijn nieuwbouwwoning in Zeist opgeleverd. Ik wil graag weten of het mogelijk is en hoeveel het kost om de benedenverdieping te laten betegelen. De anhydrieten vloer met vloerverwarming wordt niet egaal opgeleverd; ik heb deze tegel in gedachten: Vloertegel Concrete 60,5x60,5cm 1,46 m²

Douche opnieuw voegen en kitten

De voegen van de douche moeten opnieuw gedaan worden. De douche is circa 100 x 100 cm. De wanden zullen iets van 3 meter hoog zijn. Bij elkaar is het dus 9 m2. Tevens een tegel vervangen. Er is een reservetegel voor aanwezig. En de kitranden in en buiten de douche opnieuw aanbrengen. Dat zal maximaal 10 meter. Optioneel ook bij de kraan kitwerk aanbrengen.

Badkamer tegelen

Wij willen graag nieuwe tegels op de badkamermuur en vloer. Tevens moeten de de oude eraf worden gehaald. Het is een kleine badkamer van 2.50 m2. Hoeveel kost het, hoelang zijn jullie er mee bezig om de oude tegels te verwijderen en nieuwe te plaatsen op alle muren en de vloer. De nieuwe lichtgrijze vloertegels zijn 60 x 60 cm en de wandtegels zijn gerectificeerde rechthoekige (ongeveer 20 x 40 cm) glanzende witte tegels. Al het sanitair is al uit de badkamer verwijderd. De muren moeten in zijn geheel betegeld worden en deze zouden net als de vloer ook egaal gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kitranden in doucheruimte vervangen

De kitranden in mijn douche zijn aan vervanging toe. Betreft volledig betegelde douche met grondoppervlakte van ongeveer 1 m2. Een wand heeft op ongeveer 1.20 meter een nis over de volle breedte. Die moet ook opnieuw gekit worden. Ten slotte de kitranden tussen de muren van de douche: 3 maal 2.50 meter hoog.

Vloertegels in de nieuwbouwwoning laten zetten

We stellen het op prijs als je voor ons een vrijblijvende offerte kunt opstellen voor het leggen van de tegels voor een 55 m2 ruimte. Dit is voor ons een nieuwbouw woning. De tegels die wij zelf zullen aanschaffen zijn 75 bij 75 cm.

Tegelvloer in de woonkamer leggen

Graag willen wij een voorstel voor het leggen van een keramische tegelvloer, de tegels zijn 60 x 60 cm. Oppervlakte waar het om gaat is begane grond (hal. Kamer) 18 m2, 1ste etage (woonkamer) 44 m2. Wij willen graag de prijs per m2 inclusief materiaal met o.a. passende kleur voeg weten. Optioneel willen wij ook weten wat de kosten zijn voor een vloerverwarming in de woonkamer. Als u meer vragen hebt dan horen wij dat graag. Wij zien uw voorstel met interesse tegemoet.

Keukenwand betegelen

De gipsen achterwand van mijn keuken is voor 2/3 betegeld. Ik wil nieuwe tegels en tevens de achterwand iets breder laten betegelen. Dus een deel is niet betegeld en een ander deel is al betegeld. Ik heb al tegels besteld. Dit zijn vrij zware cementtegels. De leverancier verzekerde mij dat ze zeer geschikt zijn voor op de wand. De tegels zijn 60 bij 30 centimeter groot. De wand is 3.10 meter lang en deels 55 centimeter en deels 60 centimeter hoog. Er zitten twee stopcontacten in.

Voegwerk badkamer deels herstellen

Lekkage in de douchecel in de badkamer door haarscheuren in het voegwerk en mogelijk kitnaden. Dit is vastgesteld door een schade expert. Ik heb inmiddels de douchecel opnieuw gekit, helaas is er nog steeds lekkage. Het voegwerk zal nu opnieuw gedaan moeten worden.

Badkamer tegelen na breekwerk vanwege lekkage

Na lekkage is er een stuk van de badkamer open. Tegels moeten eruit en opnieuw betegeld worden. We zitten zonder douche, dus er is een beetje haast bij. 68m2 moet betegeld worden waarvan een groot deel de huidige tegels ook verwijderd moeten worden. vloer volledig wand een stuk opengebroken, deze wand tegelen totala 68 m2 in 1 kleur en 1 maat tegel

Grindvloer laten verwijderen, egaliseren en nieuwe tegelvloer leggen

Wij willen graag de bestaande grindvloer laten verwijderen. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden, zodat er een nieuwe tegelvloer, 60 x 60 tegels, gelegd kan worden. Het gaat hierbij om een oppervlakte van ongeveer 60 m2 op de begane grond. Graag horen we wat deze werkzaamheden gaat kosten.

Benedenvloer tegelen

Nieuwe vloer leggen/voegen. Tegels aanwezig, het gaat om een ruimte van 40 m².

Voegen in de doucheruimte opnieuw voegen

De voegwerk badkamer douchecabine laat los. Het oude voeg eruit halen en opnieuw voegen.

Tegelen van de toiletruimte en badkamer

Om onze verbouwing compleet te maken zoeken we een tegelzetter voor de toiletruimte en badkamer. Alle wanden zijn gestuukt en inmiddels droog. Op de vloer van 1 m² in de toiletruimte willen we tegels van 20 x 20 cm met een zwarte voeg. De wanden daar zijn 3,5 m² en daarop willen we witte tegels van 15 x 15 cm met een witte voeg en aan de bovenzijde een zwart sierlijstje (Listello). De vloer in de badkamer is 3 m² en daarop willen we dezelfde tegels als in de toiletruimte. Er is daar een douchedrain, dus de vloer moet enigszins op afschot. Op de vloer moet een kleine dorpel worden geplaatst. Op de wanden, 8,5 m² in totaal, komen tegels van 20 x 25 cm, liggend geplaatst, met een witte voeg. Aan de uiteinden komen 2 x RVS afwerkstrips van 260 cm. We hebben de tegels al in ons bezit, de overige benodigdheden laten we graag door de vakman meenemen. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die op korte termijn tijd hebben voor deze klus. Er is al gelegenheid om hiermee te starten vanaf maandag 19 december.

Badkamervloer betegelen

Ik wil graag mijn badkamervloer met inloopdouche opnieuw laten betegelen. Het gaat om een vloer met een oppervlakte van 3,15 vierkante meter. We willen hier een grote tegel laten leggen (+- 50 cm). We hebben de tegels. Tevens moet even de deuren van de inloopdouche worden weggehaald en teruggeplaatst. Eveneens moeten de oude tegels worden verwijdert en afgevoerd. Graag z.s.m. want de huidige voegen zijn poreus geworden en laten daardoor water door. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping. Na email kan ik ook een foto van de situatie sturen. Eerder offerte aanvraag gedaan maar helaas geen contact gehad.

Badkamervloer betegelen

Onze huidige badkamervloer laat wat vocht door de voegen. Wij zouden deze vloer zo snel mogelijk (!) willen laten vervangen. Klus: Weghalen van de deuren van de instapdouche. Verwijderen van de bestaande vloer. Leggen van een nieuwe vloer. Oppervlakte is 3.15 meter. Nieuwe tegels zijn aanwezig. Het gaat om een groot formaat tegels. De vloer moet verloop hebben naar de instapdouche. Bij voorkeur contact via e-mail.

Keuken tegelen met mozaïek

Ik wil graag mijn keuken laten betegelen met mozaïek tegeltjes (heb ik al aangeschaft). Er zitten nu mozaïek tegeltjes tegen de muur, en ik heb mij laten vertellen dat daar gewoon overheen betegeld kan worden, en ik heb speciale lijm en voegmiddel aangeschaft in dezelfde speciaalzaak waar ik de mozaïek tegeltjes gekocht heb. Onder de vellen mozaïek tegeltjes zit een soort papier. Het stukje dat betegeld moet worden is ongeveer in totaal 3 à 4 m2.