Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Utrecht of directe omgeving.

8007 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: groot tegelwerk uitvoeren, plavuizen leggen in de woonkamer, keuken, hal en WC, tegels leggen in visgraat motief, vloer met een houtlook tegel betegelen, voegloze vloertegels leggen, woning betegelen, tegels zetten in keuken, hal en sanitaire ruimtes, tegels zetten in nieuwbouw woning, woning betegelen, gehele begane vloer betegelen, tegelwerken buitenshuis en binnen, keramische tegelvloer vervangen, begane grond tegelen, vloer betegelen, tegelvloer leggen en eventueel egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Utrecht:

Voegen en kitwerk in de badkamer vervangen

Heer/ mevrouw, Heel graag vraag ik bij deze een offerte aan. Ik ben net verhuisd naar een huis in Ondiep en uit de bouwkundige keuring blijkt dat er wat vocht achter wat tegels in de badkamer zit. Ik zoek iemand die in de hoek van badkamer, waar de douche zit, de voegen er uit wil halen en opnieuw wil voegen. Ook het kitwerk ziet er hier en daar niet meer zo mooi uit dus dit zou ik ook hier en daar opnieuw willen laten doen. Het gaat om grote tegels van 30 x 60 cm dus het gaat om niet heel veel voegen. Het is een douche van 1 X 2 meter en 2,5 meter hoog.

Tegels zetten

Tegels zetten op een houten ondergrond. Ruimte ongeveer 15 vierkante meter

Wand betegelen in de keuken

Ik wil graag de wand in de keuken laten betegelen. Momenteel is het spachtelputz. Aanschaf van de tegels doe ik zelf. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter. Het is een wand met één hoek erin, en één stopcontact.

Wand keuken betegelen

Ik wil tegels van 30 x 60 cm laten zetten op de wand in de keuken, een oppervlakte van minder dan 2 m2, op dit moment spachtelputz.

Urgente tegelklus

Voor de nieuwe locatie voor het pop up restaurant van willen we graag een wand (21m2) betegeld hebben. We hebben de materialen. Belangrijk is dat de klus op vrijdag 16 februari, zaterdag 17 februari of maandag 19 februari geklaard wordt. Kunnen jullie helpen?

Betegelen van de keuken

Het gaat om het tegelen van de keuken, ongeveer 4 m2. Ik heb reeds 325 mm x 325 mm tegels aangeschaft. Ter voorbereiding moet 4 m2 parket worden verwijderd.

Badkamervloer betegelen

Graag oude vloer vervangen en nieuwe vloer betegelen en voegen. Afmeting badkamer 2 x 2.5 meter. Oude vloer was 60 x 60 cm. Nieuwe vloer wordt een Portugese tegel van 20 x 20 cm. Glaswand van de douche moet tijdelijk eruit en opnieuw geplaatst en afgekit worden.

Vloertegels leggen in de hal en de WC

Ik wil graag tegels laten leggen van 30 x 30 cm op de vloer van de hal die een L-vorm heeft en ongeveer 5 m2 bij elkaar is. In de wc (hangend) komen vloertegels met een motief van 20 x 20cm. De oppervlakte daar is 2,7 m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft. Dit kan eventueel in overleg met de vakman. Er ligt nu een houten vloer in, deze kunnen we er zelf uithalen.

Tegelwerk

Betreft: - WC wanden van ongeveer 6 vierkante meter met metro tegeltjes. - WC en keukenvloer ongeveer 6 vierkante meter met 30 x 30 centimeter zwart - keukenwand boven aanrecht ca. 2m2 met tegelmatjes 40x40 - achter wastafel ca. 1m2 metro tegeltjes

Tegelvloer vervangen in de keuken

Wij willen de tegelvloer van ongeveer 3 m² in onze keuken laten vervangen. De oude tegels moeten worden verwijderd en nieuwe gelegd op een betonnen vloer. We zullen zelf tegels van 30 x 30 cm of 60 x 60 cm kopen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegellaminaat kopen en laten leggen

Het laten leggen van tegellaminaat van de gehele appertement van 76 vierkant meter. En de woning is niet leeg. Er zitten nog inboedel in het huis.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag een keukenwand betegelen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2 en bevat 3 stopcontacten. De tegels leveren we zelf aan en zijn ongeveer 20x30 cm. Kunt u misschien een indicatie geven van de verwachte kosten voor het plaatsen? Bij voorbaat

Tegelwerk laten uitvoeren

10 m2 met plinten wat zijn de arbeidskosten ?

Badkamer betegelen

Ik zou graag zsm mijn badkamer willen betegelen. Vloer opp: 7,5m2. Wand: 16m2. Op de vloer komt een hexagon mozaiek en er moet een simpel patroon in langs de rand in een andere kleur (heb ik op tekening). Op de wand tegels van 15x15. Graag zou ik een offerte doen. De klus kan vanaf 27sept gedaan worden.

Terras met keramische tegels leggen

Op de begane grond, in de binnenstad van Utrecht, hebben wij een kleine tuin. Het oppervlak bestaat volledig uit bitumen. Graag willen wij hierop keramische tegels (60 x 60; nog niet aangeschaft) op stelpootjes. De tegels willen we graag iets hoger en laten aansluiten aan de loodslab (zie foto; nu is dit niet zo) De tuin is vrij recht toe recht aan, maar de muren niet allemaal haaks. Oppervlak is ongeveer 6.60 x 3 meter, met een uitsparing ter grootte van een deurmat, van een gat naar het kelderraam.

Tegels in de keuken plaatsen

Ik wil graag tegels in de keuken laten plaatsen. Het oppervlak is niet groot, zo'n 4 m2. Er liggen al tegels in en ik denk dat deze tegels (worden morgen geleverd) er overheen kunnen worden gelegd. Wel moet even worden gekeken hoe dat zit met de drempel (en de deur), maar ik verwacht geen gekke dingen, een vakman heeft daar waarschijnlijk meer verstand van. Hoe sneller het kan, hoe beter! De tegels zijn Marrakech tegels van de Praxis, 20 bij 20 cm. Ik ben zelf erg flexibel qua tijd (ochtend/avond/doordeweeks of weekend).

Badkamervloer en keukenwand betegelen

Wij zoeken een ervaren tegelzetter voor: 1. Badkamervloer van 1,90 bij 2,20 meter met drain. Deze hebben we laten afwerken met een gietvloer, maar we zijn niet tevreden over het resultaat. De leverancier van de gietvloer zorgt ervoor dat de vloer opgeruwd wordt, zodat hij geschikt is om betegeld te worden. Type tegel: groot, moeten we nog uitzoeken. 2. Keukenwand van 4,15 bij 0,30 meter. Type: 30 x 60 cm tegels, één strook. Graag een prijs exclusief tegels, inclusief overig materiaal.

Tegels in de keuken aanbrengen

Afzuigkap gaat weg wil tegels daarachter en naast 95 x 75 cm en 95 x 62 cm

Tile installation on a kitchenwall

In the kitchen there are 5 walls, with following dimensions: (height x width) 52x120 cm 30x64 cm 66x69 cm 52x223 cm 52x65 cm There are the cable canals in the wall which need to be filled with paste (2 canals, 0. 06m2 in total). Mozaiktegels van Gamma.

Wanden douche betegelen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het betegelen van onze muur in de douche. De douche is ongeveer 2,2 meter hoog en heeft een wand van 90 cm en een wand van 2 meter breed. Op dit moment zit er op de muur in de douche een verflaag op de muur. Verder is er een stenen plint van ongeveer 20 cm die op dit moment al in de douche gemonteerd is.

Woonkamer betegelen

Woonkamer betegelen van een nieuwbouwwoning. Een vloer met vloerverwarming.

Toilet betegelen

Omschrijving van de klus: Vloeren en wanden van toilet betegelen. Afmetingen zijn: 92 cm breed x 1.2 meter lang x 2.5 meter hoog. Afmeting tegels: vloer: 60 x 60 cm, wand 30 x 60 cm plus tegelstroken voor op de toilet koof. Wanden zijn gestuct. Geen voorwerk nodig en alle materialen zijn aanwezig, alleen mis ik nog een tegelzetter.

Tegels zetten in toilet

Ik wil graag mijn toilet laten tegelen. Het is een vrij kleine ruimte. Eén wand is niet helemaal vlak, de overige wanden zijn vlak. Op de vloer liggen nog tegels waar overheen geplakt kan worden. Aan wand achter het toilet komen tegel van 20 x 20 cm. De wand achter het toilet bevat een nis. De overige wanden en vloer komen korte tegen aan. Het zijn tegels van 60 x 60 cm die gezaagd moeten worden op 30 x 60 cm.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Toilet betegelen

Ik wil de wanden en vloer in mijn toiletruimte graag laten betegelen. Ik wil de wand achter het toilet laten betegelen met maat 20 x 20 cm. Die wand is 77 x 230 cm en er zit een koof in. Verder wil ik grote tegels van 60 x 60 cm laten zagen naar maat 30 x 60 cm. Die tegels moeten op de vloer en op 2 wanden worden geplaatst. De maat van die wanden is 77 x 230 cm en 87 x 230 cm. De vloertegels zitten er nog in en die kan ik eventueel zelf verwijderen. Tegels, lijm en voegmiddel zijn aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte. Ik werk onregelmatige diensten en kan niet altijd mijn telefoon beantwoorden. Ik reageer altijd op uw sms- of voicemailbericht. Ik wil deze klus graag voor eind juli laten afronden.