Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Utrecht of directe omgeving.

7857 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: leggen tegels, woonkamer en sanitaire ruimten van nieuwbouwhuis tegelen, tegels zetten in twee badkamers, keramische vloertegels leggen, begane grond betegelen in een nieuwbouwwoning, tegelvloer aan laten leggen, vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning, vloertegels laten leggen, vloertegels laten leggen, tegelvloer in rijtjeshuis vervangen, badkamer betegelen incl. muurtje plaatsen in badkamer, vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal, tegels zetten in badkamer, badkamer tegelen, vloer tegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Utrecht:

Tegelwerk

Betreft: - WC wanden van ongeveer 6 vierkante meter met metro tegeltjes. - WC en keukenvloer ongeveer 6 vierkante meter met 30 x 30 centimeter zwart - keukenwand boven aanrecht ca. 2m2 met tegelmatjes 40x40 - achter wastafel ca. 1m2 metro tegeltjes

Tegelvloer vervangen in de keuken

Wij willen de tegelvloer van ongeveer 3 m² in onze keuken laten vervangen. De oude tegels moeten worden verwijderd en nieuwe gelegd op een betonnen vloer. We zullen zelf tegels van 30 x 30 cm of 60 x 60 cm kopen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegellaminaat kopen en laten leggen

Het laten leggen van tegellaminaat van de gehele appertement van 76 vierkant meter. En de woning is niet leeg. Er zitten nog inboedel in het huis.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag een keukenwand betegelen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2 en bevat 3 stopcontacten. De tegels leveren we zelf aan en zijn ongeveer 20x30 cm. Kunt u misschien een indicatie geven van de verwachte kosten voor het plaatsen? Bij voorbaat

Tegelwerk laten uitvoeren

10 m2 met plinten wat zijn de arbeidskosten ?

Badkamer betegelen

Ik zou graag zsm mijn badkamer willen betegelen. Vloer opp: 7,5m2. Wand: 16m2. Op de vloer komt een hexagon mozaiek en er moet een simpel patroon in langs de rand in een andere kleur (heb ik op tekening). Op de wand tegels van 15x15. Graag zou ik een offerte doen. De klus kan vanaf 27sept gedaan worden.

Terras met keramische tegels leggen

Op de begane grond, in de binnenstad van Utrecht, hebben wij een kleine tuin. Het oppervlak bestaat volledig uit bitumen. Graag willen wij hierop keramische tegels (60 x 60; nog niet aangeschaft) op stelpootjes. De tegels willen we graag iets hoger en laten aansluiten aan de loodslab (zie foto; nu is dit niet zo) De tuin is vrij recht toe recht aan, maar de muren niet allemaal haaks. Oppervlak is ongeveer 6.60 x 3 meter, met een uitsparing ter grootte van een deurmat, van een gat naar het kelderraam.

Tegels in de keuken plaatsen

Ik wil graag tegels in de keuken laten plaatsen. Het oppervlak is niet groot, zo'n 4 m2. Er liggen al tegels in en ik denk dat deze tegels (worden morgen geleverd) er overheen kunnen worden gelegd. Wel moet even worden gekeken hoe dat zit met de drempel (en de deur), maar ik verwacht geen gekke dingen, een vakman heeft daar waarschijnlijk meer verstand van. Hoe sneller het kan, hoe beter! De tegels zijn Marrakech tegels van de Praxis, 20 bij 20 cm. Ik ben zelf erg flexibel qua tijd (ochtend/avond/doordeweeks of weekend).

Badkamervloer en keukenwand betegelen

Wij zoeken een ervaren tegelzetter voor: 1. Badkamervloer van 1,90 bij 2,20 meter met drain. Deze hebben we laten afwerken met een gietvloer, maar we zijn niet tevreden over het resultaat. De leverancier van de gietvloer zorgt ervoor dat de vloer opgeruwd wordt, zodat hij geschikt is om betegeld te worden. Type tegel: groot, moeten we nog uitzoeken. 2. Keukenwand van 4,15 bij 0,30 meter. Type: 30 x 60 cm tegels, één strook. Graag een prijs exclusief tegels, inclusief overig materiaal.

Tegels in de keuken aanbrengen

Afzuigkap gaat weg wil tegels daarachter en naast 95 x 75 cm en 95 x 62 cm

Tile installation on a kitchenwall

In the kitchen there are 5 walls, with following dimensions: (height x width) 52x120 cm 30x64 cm 66x69 cm 52x223 cm 52x65 cm There are the cable canals in the wall which need to be filled with paste (2 canals, 0. 06m2 in total). Mozaiktegels van Gamma.

Wanden douche betegelen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het betegelen van onze muur in de douche. De douche is ongeveer 2,2 meter hoog en heeft een wand van 90 cm en een wand van 2 meter breed. Op dit moment zit er op de muur in de douche een verflaag op de muur. Verder is er een stenen plint van ongeveer 20 cm die op dit moment al in de douche gemonteerd is.

Woonkamer betegelen

Woonkamer betegelen van een nieuwbouwwoning. Een vloer met vloerverwarming.

Toilet betegelen

Omschrijving van de klus: Vloeren en wanden van toilet betegelen. Afmetingen zijn: 92 cm breed x 1.2 meter lang x 2.5 meter hoog. Afmeting tegels: vloer: 60 x 60 cm, wand 30 x 60 cm plus tegelstroken voor op de toilet koof. Wanden zijn gestuct. Geen voorwerk nodig en alle materialen zijn aanwezig, alleen mis ik nog een tegelzetter.

Tegels zetten in toilet

Ik wil graag mijn toilet laten tegelen. Het is een vrij kleine ruimte. Eén wand is niet helemaal vlak, de overige wanden zijn vlak. Op de vloer liggen nog tegels waar overheen geplakt kan worden. Aan wand achter het toilet komen tegel van 20 x 20 cm. De wand achter het toilet bevat een nis. De overige wanden en vloer komen korte tegen aan. Het zijn tegels van 60 x 60 cm die gezaagd moeten worden op 30 x 60 cm.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Toilet betegelen

Ik wil de wanden en vloer in mijn toiletruimte graag laten betegelen. Ik wil de wand achter het toilet laten betegelen met maat 20 x 20 cm. Die wand is 77 x 230 cm en er zit een koof in. Verder wil ik grote tegels van 60 x 60 cm laten zagen naar maat 30 x 60 cm. Die tegels moeten op de vloer en op 2 wanden worden geplaatst. De maat van die wanden is 77 x 230 cm en 87 x 230 cm. De vloertegels zitten er nog in en die kan ik eventueel zelf verwijderen. Tegels, lijm en voegmiddel zijn aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte. Ik werk onregelmatige diensten en kan niet altijd mijn telefoon beantwoorden. Ik reageer altijd op uw sms- of voicemailbericht. Ik wil deze klus graag voor eind juli laten afronden.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag een offerte van tegelzetten in mijn badkamer. Ik zorg dat de wanden klaar zijn met gipsplaten en de vloer geegaliseerd. Het gaat om ongeveer 16 m2 (diepte 1,5m x breedte 1,6m x hoogte 2,4m) Tegels zijn 50 cm x 20 cm met een gedeelte van 2 m2 kleinere tegels. Lijm, voeg en tegels heb ik al aangeschaft. Ik hoor graag van u Met vriendelijke groet,

Betegelen van de toilet

Ik wil het toilet laten betegelen. Over de bestaande tegels heen. De wand-en vloertegels heb ik nog niet. Deze moeten juist en passend zijn! Het is in een monumentaal pand. Eventueel een nieuw fonteintje met wandkraantje, waarvan de aansluitingen er al zijn. Vloeroppervlakte; 90 cm breed en 110 cm lengte. De vloer is kaal. Wanden; 100 cm breed en 100 cm lengte. Hoogte 183 cm.

Woonkamer en gang betegelen

In de herfst wordt mijn nieuwbouwwoning in Zeist opgeleverd. Ik wil graag weten of het mogelijk is en hoeveel het kost om de benedenverdieping te laten betegelen. De anhydrieten vloer met vloerverwarming wordt niet egaal opgeleverd; ik heb deze tegel in gedachten: Vloertegel Concrete 60,5x60,5cm 1,46 m²

Douche opnieuw voegen en kitten

De voegen van de douche moeten opnieuw gedaan worden. De douche is circa 100 x 100 cm. De wanden zullen iets van 3 meter hoog zijn. Bij elkaar is het dus 9 m2. Tevens een tegel vervangen. Er is een reservetegel voor aanwezig. En de kitranden in en buiten de douche opnieuw aanbrengen. Dat zal maximaal 10 meter. Optioneel ook bij de kraan kitwerk aanbrengen.

Badkamer tegelen

Wij willen graag nieuwe tegels op de badkamermuur en vloer. Tevens moeten de de oude eraf worden gehaald. Het is een kleine badkamer van 2.50 m2. Hoeveel kost het, hoelang zijn jullie er mee bezig om de oude tegels te verwijderen en nieuwe te plaatsen op alle muren en de vloer. De nieuwe lichtgrijze vloertegels zijn 60 x 60 cm en de wandtegels zijn gerectificeerde rechthoekige (ongeveer 20 x 40 cm) glanzende witte tegels. Al het sanitair is al uit de badkamer verwijderd. De muren moeten in zijn geheel betegeld worden en deze zouden net als de vloer ook egaal gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kitranden in doucheruimte vervangen

De kitranden in mijn douche zijn aan vervanging toe. Betreft volledig betegelde douche met grondoppervlakte van ongeveer 1 m2. Een wand heeft op ongeveer 1.20 meter een nis over de volle breedte. Die moet ook opnieuw gekit worden. Ten slotte de kitranden tussen de muren van de douche: 3 maal 2.50 meter hoog.

Vloertegels in de nieuwbouwwoning laten zetten

We stellen het op prijs als je voor ons een vrijblijvende offerte kunt opstellen voor het leggen van de tegels voor een 55 m2 ruimte. Dit is voor ons een nieuwbouw woning. De tegels die wij zelf zullen aanschaffen zijn 75 bij 75 cm.

Tegelvloer in de woonkamer leggen

Graag willen wij een voorstel voor het leggen van een keramische tegelvloer, de tegels zijn 60 x 60 cm. Oppervlakte waar het om gaat is begane grond (hal. Kamer) 18 m2, 1ste etage (woonkamer) 44 m2. Wij willen graag de prijs per m2 inclusief materiaal met o.a. passende kleur voeg weten. Optioneel willen wij ook weten wat de kosten zijn voor een vloerverwarming in de woonkamer. Als u meer vragen hebt dan horen wij dat graag. Wij zien uw voorstel met interesse tegemoet.