Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische tegels leggen:

Keramische tegels leggen

Het gaat om het leggen van keramiek tegels van het formaat 30 x 120 cm over een marmeren vloer voorzien van vloerverwarming. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 110 m2en is opgedeeld in 4 nagenoeg rechte ruimtes: Kantoor: 16 m2 Hal en toilet: 10 m2 Woonkamer: 54 m2 Keuken: 27 m2 De ruimtes zijn allemaal rechtstreeks met elkaar verbonden.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tegels leggen uit heel Nederland:

Tegelwerken buitenshuis

Wat wil je bekleden? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Voor welke toepassing dient de vloer? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand terras uitbreken en opruimen. Huidig terras is een betonnen terras waarop geen nieuwe tegels worden gelegd. Terras is 40m2. Wij twijfelen tussen keramische tegel of natuursteen. Wij zouden graag weten wat de kosten ongeveer zijn voor het leggen van het terras inclusief het uitbreken en afvoeren en exclusief.

Vloer betegelen

Ik wil graag de gang, hal, eetkamer en keuken van nieuwe tegels voorzien. De tegels zijn al gekocht en van de afmeting 60 x 30 cm gekalibreerd, en dienen in wildverband te worden gelegd. De tegels zullen worden gelegd over een bestaande tegelvloer (travertin) en keukenvloer (keramische tegels). De keukenvloer ligt iets lager, maar zal voorafgaand worden voorzien van primer en geëgaliseerd. Graag offerte voor leggen inclusief lijm en afwerking.

Toilet betegelen

Ik wil graag tegels laten zetten in de wc op de grond en aan de wanden. Oude tegels zijn al verwijderd, behalve achter het hangtoilet zelf. Hier moet ook nog een nieuwe gipsplaat achter komen (oude is verwijderd). Muren zijn vlak, maar niet voorbewerkt met een primer. WC is 0,85 x 2,48 m (korte wand) en 1,175 m bij 2,48 m (lange wand). Muurtje achter hangtoilet is 1,21 x 0,86 m. Muur daarboven 1,27 x 0,86 m. Achter het hangtoilet zelf komen kleine mozaïektegeltjes (Spirit Musk Mozaiek) 0,30 x 0,30 m. Voor de muur daarboven en de andere muren heb ik een witte keramische tegel (Snow white) 0,60 x 0,30 m. Keramische vloertegel (Spirit Musk) = 0,60 x 0,20 m. Ik heb geen tegellijm aangeschaft.

Keramische tegels zagen

Ik wil op locatie 12 keramische tegels laten zagen. Het gaat om 1 rechte zaagsnede per tegel.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Graag een tuin aanleggen van een nieuwbouwwoning. Tuin is reeds uitgegraven. Er ligt nu cementzand los in. We willen keramische tegels van 1.7cm dik laten leggen. Betreft 35 m2 in de voortuin en 10 m2 in de achtertuin. De achtertuin heeft geen achterom. Wat kost gestabiliseerd zand hiervoor? Wat kost het bestraten? Tegels schaffen wij zelf aan.

Keramische tegels in achtertuin leggen

Ik wil graag 35 m2 keramische tegels van 60 x 60 cm aanleggen in de achtertuin. Voorwerk gedaan door ons zelf. Wij regelen zelf ook de tegels.

Tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen

Tuin egaliseren, bestraten met nieuwe keramische tegels 90 x 90 cm oppervlakte 95 m2. Oude klinkers er uit halen en opnieuw bestraten ongeveer 70 m2. Aanleg graszoden 75 m2.

Cementdekvloer verwijderen

Wij willen graag de huidige zandcement dekvloer uit van onze begane grond verwijderd hebben. De vloer is ten dele 5 cm en voor de rest 3 cm dik. De oppervlakte is 100 m2. Het uiteindelijke doel is het plaatsen van vloerverwarming en een nieuwe egale cementdekvloer met keramische tegels.

Bestrating in de achtertuin aan laten leggen

Wij hebben een andere woning gekocht per 1 juli. Daar ligt nu een prachtige tuin in, maar wij vinden dit teveel tuin, teveel beplanting. Wij willen op een rand aan zijkant na de gehele tuin betegeld hebben. De tuin is 70 m2 groot en wij denken aan keramische tegels.

Keramische tegels leggen in huiskamer

Circa 24 m2 keramische tegels (30 x 1.20 meter) leggen in voorkamer. Er gaat 1 schuine hoek vanaf in verband met een open haard. Oude vloerbedekking wordt door ons verwijderd. Eronder ligt een cementdekvloer.

Partners

Partners van Casius