Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramisch parket legno lijmen en voegen:

Keramisch parket Legno lijmen en voegen

Ik wil graag het keramische parket Legno laten leggen in een visgraat verhouding. Het gaat hierbij om +/- 45 m2. Zou u hierbij een prijs inclusief lijm en voegsel voor kunnen aanbieden. De tegels worden zelf geleverd. Er komt vloerverwarming onder. Graag zo snel mogelijk een prijsopgave.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramisch parket legno lijmen en voegen uit heel Nederland:

Tegels in de badkamer laten zetten

Vloer- en wandtegels keramisch parket van 1.20 meter bij 35 cm. Wand tegels kunnen over de over bestaande tegels gezet worden. Op de vloer komt een nieuwe cementvloer. Tegellijm en voegmiddel wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Keramisch parket laten leggen

Ik wil keramisch parket laten leggen in slaapkamer van ongeveer 10 m² op een bestaande betonnen vloer.

Keramische tegels leggen

Wij zijn opzoek naar een tegelzetter. Wij verhuizen in december naar een nieuwbouwwoning. Het gaat om het leggen en eventueel leveren van een keramisch parket voor de woonkamer en hal. De oppervlakte zal ongeveer 35 m2 - 40 m2 zijn. Wat zou de prijs zijn?

Tegels zetten gehele beneden verdieping

De benedenverdieping betegelen met keramisch parket in visgraat. De ruimte is 70 m2. Een nieuw opgeleverde woning.

Plinten aanbrengen op keramisch parket

Het keramisch parket ligt al, wil graag houten plinten. Nieuwbouw woning. Het gaat om ongeveer 75 meter plinten, dacht aan plinten van 58 mm.

Woonkamer betegelen met keramisch parket

Ik wil graag de woonkamer laten betegelen met keramisch parket in visgraat verband. Tegels 7x70cm ongeveer 44 m2. En 32 keramische plinten va 5x70cm. We regelen de tegels en plinten en voegsel zelf.

Tegels plaatsen in woonkamer

Ik zoek een tegelzetter die half augustus onze woonkamer (45 m2) zou kunnen betegelen met keramisch parket. Tegels etc. leveren wij zelf aan.

Keramisch parket laten leggen

Betreft leggen keramisch parket. Oppervlakte circa 50 m2. Te leggen tussen 10/15 juli in verband met een nieuwe keuken.

Aanbouw bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 3 x 5 meter. Huidige kozijnen en deuren hergebruiken (zie foto). Plafond op gelijke hoogte als bestaand. 1 kant buren is al 1,5 meter uitgebouwd. Wanden aanbouw gestuct. Plafond aanbouw afgewerkt met spackwerk. Cementdekvloer op gelijke hoogte als de bestaande vloer. 1 lichtpunt met schakelaar, 2 dubbele wandcontactdozen en 1 loze cai leiding. Vloerverwarming (in huidige huiskamer ligt al vloerverwarming, via kruipruimte zal de leiding verlegd moeten worden naar verdeler in het halletje. Verdeler moet ook uitgebreid worden, is nu 3 stuks). Keramisch parket moet gelegd worden in aanbouw (tegels regel ikzelf, lijm en cement door jullie). Buitenkraan verleggen. Zonnescherm verplaatsen. Tegels en schuttingen verwijderen. Optie erbij: openslaande deuren of schuifpui.

Uitbouw en fundering achter de nieuwbouwwoning maken

Medio maart 2017 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We overwegen een uitbouw van de woonkamer, 1,5 meter diep, 9 meter breed. Dit zal een verlengde worden van de woonkamer. De elektra zal moeten worden doortrekken en de openslaande deuren inclusief 2 kozijnen verplaatst. Verder mag het casco opgeleverd worden. Daarnaast willen wij een fundering voor een terras laten leggen voor een outdoor keramisch parket, 2 cm dik. Deze tegels zijn instabiel en hiervoor is een fundering nodig om het goed te kunnen leggen. Het terras zou ongeveer 3 meter bij 9 meter worden.

Partners

Partners van Casius