Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Leusden of directe omgeving.

582 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, keuken, hal en wc betegelen, terras in de achtertuin leggen, badkamer laten betegelen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Leusden:

Wandtegels en vloertegels in de keuken plaatsen

Ik zoek een tegelzetter die vloer- en wandtegels kan plaatsen. Ik wil graag voertegels (23,3 bij 120 cm) laten plaatsen over de huidige voertegels (zitten voegen in die glad gemaakt moeten worden). De vloeroppervlakte is 5m2. Daarnaast wil ik wandtegels laten plaatsen, de wand is gestuukt en de tegels zijn 7,5 bij 30 cm en de oppervlakte betreft 2,5 m2. De tegels zijn reeds aanwezig.

Tegels in de douchehoek vervangen

Waar de nieuwe douchecabine, in een hoek van de badkamer,moet komen dienen de oude tegels te worden verwijderd en nieuwe tegels van 30 bij 30 cm aangebracht. Het gaat om in totaal 4,5 m2. Daarnaast zal er ook een nieuwe mengkraan gemonteerd moeten worden en een kwartronde inloopdouchecabine geplaatst op de vloer.

Betegelen van wanden

Het gaat om het betegelen van 2 hoeken tot aan het plafond en de rest van de ruimte tot ongeveer 1,5 meter hoog. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Badkamer betegelen en afwerken

Wanden: ondergrond cellenbeton en groene gipsplaten; circa 30m2; tegels 30*60 cm Vloer: zandcementvloer; 6-7 m2; tegels 60*60 of 34*34 cm Tegels regelen we zelf; ander materiaal (voegen, kit e. D) in overleg door ons zelf of vakman aanschaffen Uit te voeren in week van 16 juli (of 23 juli) a.s.

Vensterbank voorzien van tegels

Ik wil graag mijn vensterbank betegelen. Het betreft 3 stuks afmeting 1,20 cm lengte bij 14 cm breedte in de woonkamer.

Tegels in doucheruimte opnieuw voegen

Lekkage agv broos geworden voegen in doucheruimte. Tegels zouden uitgefreesd en opnieuw gevoegd moeten worden. Daarnaast mogen de kit randen ook vervangen worden. Douchecel meet 90 x 75 cm.

Leggen van vloertegels

Ik wil graag 35 m2 vloertegels laten leggen; maat 60 x 60 cm. De tegels zijn nog niet aangeschaft. Het gaat om het leggen van vloertegels in de hal, gang en tuinkamer (deze zijn aaneengesloten). Op dit moment ligt er laminaat, dit zal ik verwijderen. Eventueel moet de vloer geëgaliseerd moet worden.

Tegelvloer leggen in een appartementencomplex

Een gedeelte van de gezamenlijke vloer op de begane grond is door de kou los komen zitten. De tegels hebben waarschijnlijk te strak gelegen. Een deel is los gekomen. Nu zoeken we een tegelzetter die er nieuwe tegels kan plaatsen. De gehele begane grond is rond de 84 m2. Het losse gedeelte is ongeveer de helft, 40 m2. Ik ben op zoek naar een bedrijf die dit mogelijk deels opnieuw kan betegelen. Of geheel opnieuw tegelen. De vloer zal eerst geëgaliseerd moeten worden. We zijn op zoek naar een offerte deze twee opties. Ik kan er foto's van mailen of u kunt komen kijken.

Verweerde voegen in de douche vervangen

Wij wonen inmiddels 15 jaar in onze woning en ik heb onlangs geprobeerd het voegwerk in onze douche wat op te frissen, want dat is hard nodig. Ik heb gemerkt dat mij dat niet zelf lukt en daarom wil ik 37 strekkende meter oude voeg laten verwijderen en een nieuwe voeg laten aanbrengen. Ook moet er 9 meter kit worden vernieuwd, verdeeld over 3 wanden. Er is overigens geen sprake van lekkage. Ik ben even buiten Nederland, ik laat het werk graag even beoordelen in week 50 en ontvang daarna uw offerte. U kunt ook alvast per telefoon of email een afspraak met mij inplannen.

Badkamer opnieuw voegen

Ik wil rondom de inloopdouche de tegels opnieuw laten voegen. De oude voegen moeten eruit. De afmetingen zijn 3.30 x 2.20 meter met tegels van 60x30 cm (achterwand, grijze voeg) en 60x20 cm (zijwanden, witte voeg). Graag offerte met materiaal en arbeidskosten apart.

Betegelde douchevloer repareren

De douchebak in de badkamer heeft een tegelvloer waar de oude tegelvloer nog onder zit. Deze oude tegelvloer is moeilijk te verwijderen; dit is namelijk één geheel geweest met de badkamer. Het douche gedeelte is hierover heen gelegd. De tegels laten los en er komt steeds water onder te liggen; dus de lijm doet z'n werk niet meer en lost op. Wat zijn de mogelijkheden? A) een nieuw douche vloertje; met de kans dat deze weer los laat; B) een soort beton vloertje of iets dergelijks aanleggen in de douche ruimte; C) jullie hebben een nog beter idee. Graag na donderdag bellen.

Voegen in een tegelvoer vernieuwen

Wij hebben in onze woonkamer van 60 m² een 13 jaar oude tegelvloer met keramische tegels van 50 x 50 cm. De voegen zijn poreus en in slechte staat. Wij nodigen bedrijven graag uit om de voegen te beoordelen en ontvangen daarna een offerte voor vernieuwing daarvan.

Plavuizen vloer verwijderen

Ik wil een Eurowoning kopen waarin een plavuizen vloer ligt in de hal, de tuinkamer en op de 1e verdieping in de woonkamer. Ongeveer 75 m2 plavuizen verwijderen. Het afval daarna afvoeren. Voor zo ver ik weet zit er geen vloerverwarming onder. Huis van 1972.

Tegelvloer leggen met 80x80 tegels

Er dient een tegelvloer in de woonkamer, keuken en hal gelegd te worden. De vloeroppervlakte is ongeveer 95 m2 en wij hebben tegels van 80 bij 80 aangeschaft.

Natuursteen Travetin leggen

Graag ontvangen wij een offerte van een tegelzetter die ervaring heeft in het leggen van natuursteen. Het gaat om 75 m2 op de begane grond, travetin in Romeinsverband, inclusief de juiste lijm. Per 1 februari krijgen wij de sleutel. Er ligt ook vloerverwarming. Waarschijnlijk kopen we de tegels, maar deze hebben we nog niet gekocht.

Badkamer betegelen

Tegels wand (14 m2) en vloer (6 m2). Er zitten nu 2 lagen tegels op, wij verwijderen waarschijnlijk 1 of 2 lagen. "ombouw inbouw wc" maken of aangeven hoe plaatsen bad, ook vloer glad maken.

Tegelwerk van de muur en vloer bad eruit ...

Tegelwerk van de muur en vloer bad eruit . badkamer van boven naar beneden opnieuw betegelen. Doucheruimte met verlaagde vloer en nieuw sanitair plaatsen.

nieuwe badkamer, leidingwerk zit ...

nieuwe badkamer, leidingwerk zit ongeveer op zelfde plaats. nieuw tegelwerk ong. 5 m2 vloertegels, en ong. 28m2 wandtegels plaatsen en aansluiten van bad, douche, wastafel, wc. 2 nieuwe muurtjes voor douchecabine. Electrische vloerverwarming in vloer aanbrengen. Nieuwe radiator plaatsen en leidingen trekken naar cv 1 verdieping lager. Materiaal (bad, douchebak, radiatoren etc.) is aanwezig. Lijm, cement en leidingmateriaal niet. Sloopwerk oude badkamer graag apart benoemen in offerte. in woonkamer 2 nieuwe radiatoren plaatsen met nieuwe leidingen naar cv. evt. nieuwe cv-ketel (graag apart in offerte) woning is prefabbeton allemaal. leidingschacht aanwezig.

Vloertje egaliseren, ophogen ongeveer 1 ...

Vloertje egaliseren, ophogen ongeveer 1 cm, dan vloertegels van 50 bij 15 cm erop. Ongeveer 5 m2.

Tegelvloer voor woonverdieping van ...

Tegelvloer voor woonverdieping van nieuwbouwwoning met daaronder vloerverwarming, keramische tegels met houtlook van 66 bij 16 cm. 40 m2 ongeveer.

In onze nieuwbouwwoning (projectbouw)wil ...

In onze nieuwbouwwoning (projectbouw)wil ik een natuurstenen vloer leggen (Black Slate Mustang, leisteen, gekalibreerd, 60x60) Totale oppervalkte is ca. 65m2. graag offerte voor leggen incl. lijm, voegen etc. compleet op leveren. De vloer wordt vanuit de bouw opgeleverd met vloerverwarming. (naar verwachting 1e kwartaal 2009).

Eind maart, begin april zal in mijn ...

Eind maart, begin april zal in mijn toekomstige woning in Leusden een nieuwe badkamer, wc en keuken en geplaatst worden. Ik ben nu op zoek naar een tegelzetter die mij voor het totale tegelwerk een aantrekkelijke aanbieding kan doen. Het gaat om een badkamer met 16m2 wand (deels schuin aflopend plafond) en 6 m2 vloer, een wc met 5 m2 wand en 1 m2 vloer en een keuken met 3 a 4 m2 wand.

Betegelen van de nieuw te maken keuken, ...

Betegelen van de nieuw te maken keuken, vloerverwarming is reeds aanwezig en vloer is glad. Verder betegelen van de hal en de toilet. Bij de toilet zullen ook de wanden moeten worden betegeld. De planning is dat dit in de 3e week van september zal gebeuren.