Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in IJsselstein of directe omgeving.

445 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: steenstrips laten plaatsen, badkamer opnieuw betegelen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegelzetten bij badkamerproject, badkamer betegelen, hal en bijkeuken betegelen, vloer hal nieuwbouw woning betegelen met mozaiektegels, badkamermuren en douche bak tegelen tegelen, betegelen van keuken en badkamer, nieuwe tegels leggen op nieuwbouw stads balkon, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, doucheruimte betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in IJsselstein:

Keukenwand betegelen

Ik wil de tegels voor op de keukenwand betegelen. Het gaat om een oppervlak van 1.58 m2.

Tegels vervangen in badkamer

Er zijn diverse tegels stuk of beschadigd in de vloer van de badkamer. Deze moeten worden vervangen. Verder zullen daarna de voegen van de gehele badkamer in één kleur moeten worden gebracht. Het vloeroppervlak is circa 12 m2.

Badkamer betegelen

Ik zoek een tegelzetter voor 30 m2 in de badkamer. Tegels lever ik zelf. Het gaat om de wanden en de vloer.

Wand- en vloertegels zetten in badkamer

Ik wil graag mijn badkamer op nieuw te laten betegelen in verband met de lekkage. Het betreft het volgende: - Wand 1.20 meter breed bij 2.50 meter hoog; - Vloer 1.20 meter breed bij 1 meter diep, waar een afvoergoot aanwezig is. Het sloopwerk doe ik zelf. Het puin vervoer ik zelf.

Tegelen en voegen badkamerwandje

In mijn badkamer moet een wandje getegeld en gevoegd worden met 16 tegels van 30 x 60 cm.

Granieten vloer herstellen en aanvullen

Graag willen wij onze granieten badkamervloer herstellen en aanvullen. In de huidige vloer zitten nog gaten van oude aansluitingen en bevestigingspunten. Graag willen we ook zo een 30 a 40 cm aanvullen. Dan heeft de bestaande vloer nog wel wat oplap werk nodig gezien deze her en der versleten is. De vloer is in zijn geheel ongeveer 3 m2. Op bijgevoegde foto een indicatie van het ergste stuk. Daarnaast is de gemetselde schacht komen te vervallen waar dan bijgevuld dient te worden.

Tegelzetter gezocht met spoed

Ik heb een klus voor een nieuwe badkamer en ben opzoek naar een tegelzetter in IJsselstein voor het plaatsten van de vloer en wandtegels. Het betreft een kleine badkamer van 10 m2. Nu ben ik heel erg benieuwd vanaf wanneer dit mogelijk is? Aangezien de verbouwing al op zeer korte termijn gepland staat. En mijn oorspronkelijke tegelzetter helaas verhinderd is. De wand tegels heb ik zelf verwijderd en de nieuwe vloer tegels wil ik over de bestaande vloer tegels plaatsen. Het gaat om grote vloertegels en wandtegels.

Tegels uit de gang eruit halen en betegelen

Graag wil ik de tegels uit de gang eruit laten halen, die zijn voorzien van een lijmlaag. Hierna dienen er nieuwe tegels leggen van porselein. Het betreft ongeveer 7 meter en de maat van de tegels zijn 30 x 60 cm. Graag lijm en voegmiddel in de kleur donker grijs meeleveren. De tegels worden rond 2 of 3 augustus geleverd.

Tegels plaatsen in woonkamer

Ik zoek een tegelzetter die half augustus onze woonkamer (45 m2) zou kunnen betegelen met keramisch parket. Tegels etc. leveren wij zelf aan.

Keuken en toilet betegelen

In de week van 14-18 november wordt de nieuwe keuken geleverd, deze zal in deze week of maandag 21 november hooguit geplaatst worden. Daarna moeten er nieuwe tegels geplaatst worden. Het toilet willen we ook laten betegelen, dit kan over de oude tegels heen, we willen het dan aan de randjes mooi afgewerkt, zodat je geen dikke rand ziet. Het toilet is tot halverwege betegeld. Het zal in totaal om ongeveer 12 m2 gaan.

Badkamertegels plaatsen

Ongeveer 9 m2

Badkamervloer opnieuw voegen

Wat is de prijs om in de badkamer voegen op de vloer te verwijderen en opnieuw te voegen? De vloer is ongeveer 6 m2. Er liggen tegels van 30 bij 30 cm. Er zit elektrische vloerverwarming onder.

Keuken betegelen boven het aanrecht

A.s. maandag wordt het werkblad van onze nieuwe keuken geplaatst alsmede de spatranden. De opnieuw gestuukte muren moeten tussen de spatranden en de onderzijde kastjes worden betegeld. Ook rond de vensterbanken moet opnieuw betegeld worden. Bij elkaar naar schatting 2 m2.

Badkamer opnieuw betegelen

We willen graag onze badkamer opnieuw betegeld hebben liefst incl. Aanbrengen vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat de oude tegels worden verwijderd. Oppervlakte vloer: 6m2 Muur: 20m2 Eventueel bad opnieuw plaatsen en nieuwe douche cabine plaatsen.

Tegelvloer keuken leggen

In mijn keuken wil ik een andere tegel hebben, deze heb ik al in huis. De oude tegel haal ik er zelf uit. De vloer is ongeveer 2 meter bij 2 meter. Wat er moet gebeuren is dat de vloer mogelijk geëgaliseerd dient te worden en daarna dient de nieuwe tegel gelegd te worden.

Wandtegels in douchegedeelte badkamer vervangen (130626-000054)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant op zo kort mogelijk termijn een offerte voor het verwijderen en vervolgens opnieuw aanbrengen van wandtegels in het douchegedeelte van de badkamer. Zover bekend hoeft er niets gedemonteerd en gemonteerd te worden. Afmeting tegels is 30 bij 60 cm. Exacte aantal vierkante meters is onbekend. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 130626-000054 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Onze badkamer van 2 bij 2 meter, 2 meter ...

Onze badkamer van 2 bij 2 meter, 2 meter 20 hoog moet opnieuw betegeld worden. Zowel de wanden als de vloer. 4m2 vloer en 13 m2 wand. Graag iemand die over een week of vier kan beginnen. Puur alleen tegelwerk.

Graag een prijsopgave om een tegelvloer ...

Graag een prijsopgave om een tegelvloer te leggen van 60m2. De tegels hebben een formaat van 90x45. Er is geen dekvloer, dus dat moet meegenomen worden. Vloerverwarming ligt er al. Het betreft een nieuwbouwhuis in De Meern, oplevering eind juni,begin juli. Zorgen zelf voor goede tegels. Alvast bedankt voor de moeite.

ik heb een hangend toilet gemaakt, nu ...

ik heb een hangend toilet gemaakt, nu moet deze worden betegelt (vloer en wand) Tegels wand zijn wit maat 31x45 Vloertegel is natuursteen Maten zijn:H=247 B=130 D=90 Vloertegel mag over bestaande vloertegels worden gelegd. Sanitair, water, afvoer is geregeld.

Het betreft kitwerk van de wanden boven ...

Het betreft kitwerk van de wanden boven de badkuip. Het kitwerk vertoont hier en daar zwart waardoor vocht "doorslaat" en lekkage ontstaat.

betegelen rondom 4 bewegwijzeringborden ...

betegelen rondom 4 bewegwijzeringborden t.bv. een toeristische route in de gemeente IJsselstein. 12*4=48 zwarte stoeptegels van 30x30cm. de ondergrond is een grasveld. werkzaamheden: * gras uitsteken * zand storten en ondergrond gelijk maken * betegelen met zwarte 30x30cm stoeptegels (deze s.v.p. ook inkopen)

heb een verbouwing van de badkamer in de ...

heb een verbouwing van de badkamer in de aanbieding, muurwerktegel 14.5m2 vloerwerktegel 1.5m2 en plaatsen van een bad, loodgietswerk??? svp met spoed