Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramische vloertegels leggen:

Keramische vloertegels leggen

Wij willen graag het volgende laten leggen: 60 x 60 keramische vloertegels met gezaagde kanten en dus kleine voeg. De ondergrond is een vlakke anhydriet vloer. Ik zorg ervoor dat de anhydrietvloer geschuurd wordt en met primer voorbehandeld. U zorgt voor de rest. Verwachte uitvoerdatum zal 1e of 2e week december zijn. Het betreft 90 m2 totaal oppervlakte.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische vloertegels leggen uit heel Nederland:

Vloertegels leggen in cement

Het leggen van 4 m2 vloertegels in ruimte waar keuken stond. Het betreft het gedeelte rond de tegels die er liggen. 60 x 60 cm Mosa keramische tegels in cement met gedeeltelijk vloerverwarming. Tegels heb ik al in huis. Alleen het plaatsen dus.

Keramische tegelvloer leggen in een nieuwbouw appartement

Binnenkort wordt ons nieuwbouw appartement opgeleverd en we willen daar graag begin december 125 m² keramische vloertegels laten leggen van 120 x 30 cm. Er is een zandcement dekvloer aanwezig. We willen geen plinten. De tegels moeten los van de wanden worden gelegd en rondom worden afgekit. Dat is voorschrift in het complex, ter voorkoming van geluidsoverdracht. Wij ontvangen graag een offerte van een bedrijf dat in die periode tijd heeft voor deze klus.

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Keramische vloertegels verwijderen

Hi I would like to remove around 10-12 square meters of ceramic floor tiles and flatten the floor so that i can lay wooden floor on top. Could you please provide me with a quote? Thanks

Badkamer tegelen

Wat kost het betegelen van wand en vloer in een badkamer van 30 m2 en wand en vloer van toilet van 15 m2. Wandtegels 30 x 60 en vloertegels 60 x 60, normale keramische tegels

Keramische tegels leggen en wanden tegelen

Het laten leggen van keramische vloertegels voor een oppervlakte van ongeveer 100 m2 en 30 m2 wandtegels. Het appartement staat leeg en vloer is kaal.

Badkamer opnieuw tegelen

Ik wil graag mijn badkamer overtegelen. De bestaande kleine tegels mogen blijven zitten, hier overheen komen wand en vloertegels (keramische tegels). Ik moet ze nog aanschaffen, ik denk 60 bij 60 cm voor zowel wanden als vloeren en dan een stukje 40 bij 40 cm. Eventueel verwijderen van radiator en badkamermeubel indien dit mogelijk is. Betreft ongeveer 12 m2 (wand en vloer) met enkele aansluitingen waar de tegels ingezaagd moeten worden. Ik zal zelf de tegels aanschaffen, lijm en voeg kan eventueel ook zelf geregeld worden.

Keukenvloer betegelen

Wij overwegen om onze keukenvloer van 230 x 350 cm te laten betegelen met keramische vloertegels van ongeveer 30 x 30 cm. De ondergrond is schoon en vlak en hoeft alleen nog te worden voorgelijmd en daarna betegeld. We zullen zelf tegels aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloertegels leggen op de vloer

Ik wil graag tegels laten leggen beneden. Het komt over de gehele begane grond (zitten wel muren tussen) met een totale oppervlakte van 37,5 m2. Het zijn 60 x 60 cm (keramische) tegels. Deze zijn besteld en onderweg. De nieuwe vloerverwarming wordt ingefreesd. De vloer zal daarna niet meer geëgaliseerd hoeven te worden zei de vloerverwarmingsspecialist. Ik heb mij ook door hem laten vertellen dat de tegels dan met tegellijm geplaatst kunnen worden. Graag zou ik een offerte willen voor het leggen.

Vloertegels leggen en parket renoveren

Betreft het leggen van 53m2 keramische tegels (model Vintage Hout) van 15x90cm. Deze moeten geplaatst worden op de huidige plavuizenvloer. Geen sprake van vloerverwarming of iets dergelijks. Tevens wil ik een parketvloer van 24 vierkante meter laten schuren en in de kleurolie laten zetten. Graag een offerte inclusief benodigde materialen en BTW. In de derde week van september moet het worden uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius