Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Houten of directe omgeving.

926 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: benedenverdieping laten betegelen, badkamer en woonkamer betegelen, garage betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer met vloerverwarming betegelen, toilet tegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Houten:

Badkamervloer opnieuw voegen, kitwerk vernieuwen

Opgeteld zijn er in onze badkamer ca. 21 meter voegen (vloertegels 60 x 60), die vervangen moeten worden. Bij het bad en de douchebak zou ca. 7 meter kitwerk vervangen moeten worden.

Muurtje achter het aanrechtblad betegelen met visgraad tegelmotief

Het gaat om een muurtje van 1.65m2.

Wanden badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer wanden laten betegelen. Het gaat hier om 22 vierkante meter. Het is vanaf halverwege tot aan het plafond.

Voeg- en kitwerk of tegelwerk vervangen in de douche

De voegen tussen de tegels in de douche moeten opnieuw gevoegd worden. De douche is een ruimte van +- 1.5 m2. De tegel die in de douche ligt is 60/60 en 40/60 cm. Het gaat op basis van wat wij kunnen waarnemen om 2x een halve tegel (60/60). De douche en het tegelwerk is +/- 8 jaar geleden nieuw geplaatst. Eén jaar geleden hebben wij dezelfde tegel in de douche ook opnieuw laten voegen door een tegelzetter. Echter laat dit dus opnieuw los. Tevens moet het kitwerk aan de zijkant van de douche opnieuw gedaan worden. Ook de douchedeur moet opnieuw ingehangen worden omdat deze momenteel water doorlaat.

Balkon betegelen

Op mijn betonnen balkon van ongeveer 15 m2 ligt een coating die op sommige plaatsen los laat (zie foto). Deze coating moet worden verwijderd. Daarna moeten tegels worden gelegd, die ik al heb.

Tegelvloer over tegelvloer in badkamer

Graag zou ik willen weten wat het kost als ik in mijn badkamer over mijn huidige tegels een nieuwe tegel laat leggen? Het gaat om ongeveer 4 m2 en bij de douchecabine loopt het beetje schuin af.

Vloer betegelen in hal en keuken

Ik wil graag de hal 5 m2 en keuken 13 m2 laten betegelen met 60 x 60 cm. De ondervloer is al geëgaliseerd. In hal moet op het kruipluik een droge loopmat komen. De keuken grenst aan de woonkamer, dus de tegelvloer moet even hoog worden. De tegels kopen wij zelf.

Keramische tegels leggen

Wij zijn opzoek naar een tegelzetter. Wij verhuizen in december naar een nieuwbouwwoning. Het gaat om het leggen en eventueel leveren van een keramisch parket voor de woonkamer en hal. De oppervlakte zal ongeveer 35 m2 - 40 m2 zijn. Wat zou de prijs zijn?

Keramische vloertegels leggen

Wij willen graag het volgende laten leggen: 60 x 60 keramische vloertegels met gezaagde kanten en dus kleine voeg. De ondergrond is een vlakke anhydriet vloer. Ik zorg ervoor dat de anhydrietvloer geschuurd wordt en met primer voorbehandeld. U zorgt voor de rest. Verwachte uitvoerdatum zal 1e of 2e week december zijn. Het betreft 90 m2 totaal oppervlakte.

Keukenwand betegelen

Ik wil de keukenwand laten betegelen. Het zijn tegels van 10 x 20 cm, en er moet ongeveer 2,5 m2 betegeld worden, waarvan 3 hoeken en ook een vensterbank, in 2 kleuren. Tegels worden door ons geleverd, overig materiaal graag mee berekenen in offerte.

Badkamertegels opnieuw voegen

Klus betreft het hervoegen van de doucheruimte. De douche is 1.60 breed, 2.30 hoog en 1.20 diep (9.20 m2). De tegels zijn 60 x 20 cm, afgewisseld met 60 x 10 cm. Het zijn ongeglazuurde tegels.

Douche na lekkage kitten en opnieuw tegelen

Lekkage gehad vanuit de douche door slechte kit en voegen. Douchevloer opnieuw tegelen (circa 1 m2; tegels 30 x 30 cm aanwezig) en badkamer (met name doucheruimte) opnieuw kitten. De oppervlakte is nog geen 1 m2.

Badkamer betegelen

Ik wil de wanden en vloer van onze badkamer graag opnieuw laten betegelen. De badkamer is 240 x 220 cm en 250 cm hoog. Ik maak graag een afspraak om de klus hier in te meten en mij te adviseren over de beste tegelmaat. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Plavuizen verwijderen uit huiskamer en hal

Wij willen 73 m2 plavuizen, 40 x 40 cm, laten verwijderen uit de huiskamer en hal. Hoekhuis, benedenverdieping. Container kan worden geplaatst. Na verwijdering egaliseren. Dient ongeveer eind juli 2017 te worden uitgevoerd.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.

Marmeren vloer in de WC leggen

WC vloer betegelen (1 meter x 0.90 meter) met stroken van marmer, zodat dit 1 geheel wordt met de bestaande vloer die in de gang ligt. In de gang moet 1 korte tegel vervangen worden door een langere zodat deze mooi doorloopt in de WC. De stroken marmer hebben wij in ons bezit. De huidige drempel komt te vervallen. De vakman zorgt voor de juiste lijm en dat de vloer mooi waterpas gelegd wordt. De opdrachtgever woont in Houten.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer en toilet opnieuw laten betegelen . Sloopwerk (oude tegels eraf en afvoeren in overleg ) Dat kan ik eventueel zelf . Badkamer vloer 2x3 meter . Hoogte plafond 2,4 meter . Er staan twee douche muurtjes in van 60 cm tot aan het plafond . Er moet een nieuw hang toilet in . Wastafel meubel maak ik zelf . Tegels leveren we zelf . Waarschijnlijk 60x30 voor de wand , en 30x30 voor de vloer . Toilet beneden is 1x1 meter ,hoogte 2,4 meter . Zelfde tegels , ook nieuw toilet erin . Geen wastafel. Reacties via mail ! Ben telefonisch slecht bereikbaar .

Badkamertegels vervangen op twee wanden

Graag zou ik twee wanden in mijn badkamer opnieuw willen laten betegelen, waarbij de oude tegels verwijderd dienen te worden. Totaal ongeveer 13 m2.

Toiletruimte renoveren

De tegels in mijn toilet beginnen los te laten, dus alle wanden moeten opnieuw betegeld worden. Uiteindelijk wil ik alles nieuw, dus ook de vloer wil ik eruit en opnieuw (zit vloerverwarming onder). Ook moet er een nieuw toilet + fonteintje geplaatst worden (toilet moet hoger gehangen worden dan nu). Ik heb al wel tegels gezien die ik leuk vind, maar nog niet gekocht, omdat ik eerst met de tegelzetter een gesprek wil. De ruimte is 1 bij 1.20 meter en 2.63 hoog.

Betegeling in de badkamer aanbrengen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen.

Achterwand keuken betegelen

Ik wil graag de achterwand in de keuken opnieuw laten betegelen. Het gaat om ongeveer 5 m2 meter schat ik. Er hangen kastjes en een afzuigkap. Er mag over de tegels heen betegeld worden of de oude tegels verwijderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering van nieuwe tegels, dit uiteraard in overleg.

Keuken laten betegelen

We krijgen een nieuwe keuken. De oude (inclusief de oude tegeltjes) halen we er zelf uit. Daarna zouden we graag nieuwe betegeling willen. We hebben nog geen tegels uitgezocht, zullen iets van 15 x 15 cm tegels worden. Geschatte oppervlakte 3 m2.

Vloertegels aanbrengen in nieuwbouw huis

Benedenverdieping 65 m2. Tegels 80 x 80

Woning betegelen op de begane grond

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een tegelzetter die de keramische tegels van 80 bij 80 cm wil lijmen en voegen inclusief zelf te leveren materiaal. Wij leveren zelf de tegels. Het gaat om 65 m2.

Werkvloer betegelen

De vloer in de werkvloer willen wij laten betegelen. De oppervlakte is 7 a 8 m2. De werkzaamheden dienen deze week uitgevoerd te worden.