Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer tegels vervangen:

Badkamer tegels vervangen

Meerdere natuurstenen tegels zijn beschadigd (witte uitslag op zwarte vloer) nadat de vloer bij de wc beneden en de wc boven in de badkamer met azijn is schoongemaakt. In de wc beneden gaat het om 2 m2 en in de badkamer ook om 2 m2. Ik wil dit graag laten vervangen door nieuwe natuurtegels die ik in bezit heb. Vraag mij alleen af of deze vooraf gepolijst moeten worden of in ieder geval een voorbehandeling moeten krijgen.
Onze klant uit Hoogland (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer tegels vervangen uit heel Nederland:

Badkamer afbouwen en installeren

WIj gaan onze badkamer renoveren, deze is op de 1e verdieping. Het slopen en afvoeren oude materiaal doen wij zelf. Ik zoek iemand die de leidingen kan verleggen en aansluiten en de muren netjes kan stucen en tegelen en al het nieuwe sanitair kan installeren. Wil laten tegelen met grote tegels en op de plaats van het bad een inloop-douche met een drain. Afmeting van de badkamerruimte is 2,50 meter x 2,50 meter en plafondhoogte is 2,40 meter.

Bestaande bouw muren keuken en badkamer en plafond keuken stucen

De keuken moet voorzien worden van nieuw stucwerk op de muren en plafond. De muren van de badkamer dienen opnieuw gestuct te worden zodat er nieuwe tegels tegen aan kunnen

Badkamervloer egaliseren met gietvloer

Van een vloer met kleine blokjes tegeltjes 1 gelijke strakke giet vloer maken in de badkamer. Ongeveer 4 vierkante meter. Moet uiteraard dan daarna wel waterdicht zijn. Er komen geen tegels over heen.

Wanden en vloer badkamer en toilet voorzien van nieuwe tegels

Ik zoek een tegelzetter die de wanden in mijn badkamer en toilet kan voorzien van nieuwe tegels. Daarnaast moet de vloer van het toilet ook opnieuw betegeld worden. Dit moet gebeuren met 25 bij 50 cm tegels die nog niet aanwezig zijn. De oude tegels op de wanden/vloer moeten eerst verwijderd worden. Het betreft 16 m2.

Het laten renoveren van de gehele badkamer

Ik zoek een specialist die mijn badkamer in zijn geheel kan renoveren. Afmetingen lengte zijn 238, breedte 186, hoogte 240. Het betreft alles slopen inclusief de tegels. Opnieuw betegelen tot het plafond en nieuwe spullen plaatsen. Hangtoilet, douche, wastafel en handdoek radiator

Aanpassingen in onze badkamer

Wij willen in onze badkamer een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Het leggen van nieuwe vloertegels over de bestaande tegels (ca. 5,5 m2) 2. Het vervangen van de kranen van douche en bad 3. Het vervangen van het staand toilet met reservoir 4. Montage van twee hoekstopkraantjes voor de wastafel (zodat we daar zelf een nieuwe kraan op kunnen aansluiten) Details kunt u vinden in de bijlagen: één bestand gaat over het loodgieterswerk, het andere bestand over het leggen van de tegels. Wij zorgen voor de nieuwe tegels, douche- en badkraan en toilet met reservoir.

Installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten

Op 01-09-2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het gaat om het opbouwen van de dan gesloopte badkamer van circa 6 m2. Al het sloopwerk en de opbouw van nieuw muurtje voor een bouwkundig aparte toiletruimte wordt al door derden uitgevoerd. Wij hebben iemand nodig die tegels kan zetten, bad, douche, sunshower, kranen, etc kan plaatsen. Dus een installateur/loodgieter met ervaring en kennis van zaken. In de badkamerruimte: leidingen (ver)leggen tot tegelen tot plaatsen en monteren van al het sanitair. In de nieuwe (bouwkundig gescheiden) toiletruimte: nieuwe wc plaatsen, tegelen en aansluiten van sanitair Toiletruimte op begane grond: tegelen en aansluiten fonteintje. Loodgieterswerk: aansluiting wasmachine/droger, cv verleggen, leiding kraan beneden keuken. Indien mogelijk vanaf circa week 36/week 37 graag starten indien mogelijk.

Badkamer en wc tegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn badkamer en wc kan betegelen. De wanden en vloer zijn kaal. Betreft circa 15 m². Tegels zijn aanwezig.

Badkamer verbouwen

Ligbad eruit en muren opnieuw betegelen als het mogelijk is zelfde tegels gebruiken zo niet nieuwe graag in overleg met de vakman, voorzien van een inloopdouche en nieuwe bad meubel en scherm. 10 m2 ongeveer. Veel artikelen heb ik zelf al gezien online die ik eventueel zou willen hebben, dit wil ik dan ook graag bespreken met de aannemer.

Badkamer plaatsen

Ik zou graag een compleet nieuwe badkamer willen realiseren. Gaat om een nieuwbouwwoning in Schiedam. Alle spullen en tegels zijn aangeschaft. Wat moet er gebeuren: - WC plaatsen - Bad plaatsen - Douche inclusief drain - Wastafel meubel inclusief spiegel - Zandcement gestort worden - Radiateur plaatsen (stroom) Zie foto's voor afmetingen en hoe het er uit moet komen te zien.