Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hoogland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hoogland heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hoogland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hoogland of directe omgeving.

248 klanten uit Hoogland bevelen een bij Casius in Hoogland aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hoogland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: benedenverdieping laten betegelen, badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer met vloerverwarming betegelen, toilet tegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, achtertuin betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hoogland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hoogland:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Douchegedeelte ( natte gedeelte )van badkamer opnieuw voegen en kitten. Tegels zijn 40 x 25. Het gaat om ca. 8m2. Tegels zijn ivoorwit met witte voegen. De vloertegels zijn grijs en de voegen zijn ook grijs

Badkamer betegelen

Separate doucheruimte betegelen. Het betreft ca. 2,5 m2 vloeroppervlak (een deel kan over de bestaande tegels heen) ca. 13,5 m2 wandtegels (onderste deel kan over de huidige wandtegels heen) De tegels hebben we al in huis.

Badkamer tegels vervangen

Meerdere natuurstenen tegels zijn beschadigd (witte uitslag op zwarte vloer) nadat de vloer bij de wc beneden en de wc boven in de badkamer met azijn is schoongemaakt. In de wc beneden gaat het om 2 m2 en in de badkamer ook om 2 m2. Ik wil dit graag laten vervangen door nieuwe natuurtegels die ik in bezit heb. Vraag mij alleen af of deze vooraf gepolijst moeten worden of in ieder geval een voorbehandeling moeten krijgen.

Keukenwand betegelen boven het aanrecht

Ik wil graag boven het aanrecht en rondom het raam tegels laten zetten totaal ongeveer 4,5 m2. Keuken is een hoek en net geplaatst. Tegels moeten nog uitgezocht worden.

Plavuizen leggen

Ik wil in de hal en de keuken plavuizen laten leggen. Er ligt al een plavuizenvloer, die moet worden verwijderd. Oppervlakte is totaal 43 m². Plavuizen gaan we zelf aanschaffen. Ook zal er gekeken moeten worden of de vloer egaal genoeg is.

Oude tegels verwijderen, afvoeren en ...

Oude tegels verwijderen, afvoeren en egaliseren. Nieuwe tegels leggen 60 x 60, betreft totaal 11 m2. Tegels zijn besteld. Later meer tegelwerk in de keuken.

De badkamer moet opnieuw betegeld worden ...

De badkamer moet opnieuw betegeld worden alleen de vloer en tegen het bad aan en alles opnieuw gekit worden.

Wanden en vloer betegelen

Wanden en vloer betegelen

tegels zetten op wand 12m2 tegels ...

tegels zetten op wand 12m2 tegels leggen vloer 6 m2

T.b.v. van de badkamer zoek ik een ...

T.b.v. van de badkamer zoek ik een tegelzetter die muur tegels zet en na egaliseren vloertegels zet. Oppervlak badkamervloer is ± 3,5m2 en muren ± 13m2.

Achterwand van keuken (ca 3 x 2 m) en ...

Achterwand van keuken (ca 3 x 2 m) en tegelrand van ca 3 x 0.25 m moeten met tegels van 10x10 cm betegeld worden. Er zitten een aantal inbouwstopcontacten in de wand.