Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Eemnes of directe omgeving.

100 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, betegelen van marmeren vloer en wanden, badkamer voorzien van tegelwerk, betegelen bestaande voer, tegels lijmen, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Eemnes:

Badkamer tegelen

De oude badkamervloer dient verwijderd te worden en de nieuwe vloer dient zo geplaatst te worden dat het water naar de douche drain loopt. De nieuwe vloer en wand dienen afgekit te worden. Afmeting circa; Badkamervloer 267 x 100 cm Douchevloer 50 x 120 cm Douchewand 120 x 228 cm Douchewand met kraanaansluitingen 77 x 228 cm.

Tegelvloer op de begane grond leggen

Ik heb 40 bij 80 cm tegels die gerectificeerd zijn. Deze moeten op de gehele begane grond van ongeveer 45 m2 gelegd worden. Ze moeten verlijmd worden op een vloerverwarming. Aangezien dit ook zo strak mogelijk moet worden heb ik zelf een leveling systeem gekocht. Het heeft mijn voorkeur dat het hier mee gelegd wordt. Indien ik dit via jullie kan laten doen zou dit mooi zijn. Dit zou dan in navolging van het stucwerk van 2-11 moeten gebeuren. Ik hoor graag of dit tot de mogelijkheid behoort.

Keukenwand laten betegelen

Ik wil graag de keukenwand laten betegelen en afkitten. De oppervlakte is ongeveer 3 m2. De tegeltjes die wij graag willen zijn; de metro wandtegels wit van 15 x 7,5 cm. Het gaat om de ruimte tussen de boven en onderkastjes. Ook achter de gaspitjes, zijn deze tegeltjes hier voor geschikt? De muur is beton. We hebben nog geen materialen aangeschaft.

Tegels leggen in de berging

In de berging van ons nieuwbouwappartement willen we tegels op de vloer. De berging is ongeveer 4 bij 2 meter. Tegels moeten nog uitgezocht worden.

Wanden tot 1.30 m toilet betegelen en ...

Wanden tot 1.30 m toilet betegelen en vloer badkamer van 5 m2. van de vloer is 1m2 een tegel verlaagd, dit stuk moet ook nog verwijderd worden. De ondervloer moet goed waterdicht worden want dat is het probleem geweest om de vloer te vernieuwen. Ook een randje, zo een tegen hoog, van ong 1.50 lang van de wand bij de doucheput moet waterdicht worden. Overige vloer is uit badkamer al verwijderd, zo ook wanden toilet. In de badkamer staat een wasmachine, deze moet even verwijderd worden en weer teruggeplaatst en aangesloten. In toilet, het wasbakje en toilet staan waarschijnlijk in de weg?

We gaan zelf de badkamer en WC ...

We gaan zelf de badkamer en WC vernieuwen. Het tegelwerk willen we laten doen, we gaan zelf alles eruit slopen, leggen zelf elektrischiteit en sanitair aan (bad en inbouwreservoir plaatsen we er al in). Er word bij een enkele muur wat vreez werk gedaan voor de leidingen. We weten niet of het nodig is om de muur vlak te maken, we kunnen zelf niet stuken. Gebruikt u cement? dan hoeft het niet vlak gemaakt te worden. De wanden moeten geheel tot bovenaan betegeld worden. We hebben zelf tegels bij een bouwmarkt besteld. De vloer in de badkamer moet iets aflopen naar de douche, we gaan zelf een aparte douchewand plaatsen.

Badkamer: vloer en wanden Wc: vloer en ...

Badkamer: vloer en wanden Wc: vloer en wanden (2x) Woonkamer: vloer