Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in De Bilt of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, granieten vloer in de keuken leggen, inclusief plinten, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, betegelen keuken, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, wC betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in De Bilt:

Tegels in voortuin leggen

We willen in de voortuin ongeveer 7 m2 aan bestrating laten leggen. Het gaat hierbij om een pad met een bochtje en een plek waar fietsen kunnen komen te staan. In de tuin ligt nu zand.

Tegel in de keuken zetten

Betegelen (Zellige 10 x 10 cm) van de achterwand van de keuken. Afmeting is 3.30 meter lang en 40 cm hoog. Twee stopcontacten aanwezig. Tegels worden verzorgd door opdrachtgever. De rest van het materiaal door vakman. Zie afbeelding tegels en keuken.

Keukenvloer

Wij hebben een keukenvloer van 12m2 van glad beton, er ligt nu zeil op; en dat willen we vervangen door een tegel. De ondervloer is glad, er kan zo op getegeld worden, weinig bochten, de vorm is een soort pijpela. Tegels zal ik zelf aanleveren.