Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor gedeelte van de badkamer betegelen:

Gedeelte van de badkamer betegelen

Vloer van de badkamer betegelen en stukje van de wanden. een andere Tegel zetter is bezig geweest maar helaas door prive omstandigheden kan de klus niet afmaken. Wij zitten letterlijk en figuurlijk in een bouwval met twee kinderen.Moet met spoed gedaan worden. Wij hebben twee kinderen en kunnen geen gebruik maken van de douche en de wc.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte van de badkamer betegelen uit heel Nederland:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Douchegedeelte ( natte gedeelte )van badkamer opnieuw voegen en kitten. Tegels zijn 40 x 25. Het gaat om ca. 8m2. Tegels zijn ivoorwit met witte voegen. De vloertegels zijn grijs en de voegen zijn ook grijs

Badkamer stucen en gedeelte in betoncire

Badkamerwanden stucen (glad pleisterwerk) en gedeeltelijk betoncire. In totaal circa 15 a 16 m2. Huidige ondergrond van de wanden bestaat uit giboblokken en gedeeltelijk stucplaten.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Per half september gaan wij in een woning wonen met een hele kleine badkamer. We oriënteren ons nu op de kosten om de badkamer te vergroten. (Zie afbeelding) we willen de badkamer verwijderen op de huidige locatie en verplaatsen naar een gedeelte van de berging. Hiervoor moet een muur doorbroken worden. We willen in de muur (circa 1,2 meter) breed (zelf) een deur plaatsen. Het is een oude buitenmuur, maar inmiddels is er een ruimte achter gebouwd. We vermoeden dat de bovenverdieping (buitenmuur) op deze muur rust, maar dit weten we niet zeker. We vragen iemand die hier verstand van heeft om deze muur door te breken en een dragende constructie te plaatsen. Deur plaatsen we zelf, net als de afwerking.

Vloer in badkamer storten

Het gaat om het leggen/storten van een vloer van 2,20 x 3,40 meter en 6,5 - 7 cm dik, op zwaluwstaartplaten met vloerverwarmingsbuizen. Het is de badkamer. Er komen tegels overheen, en in 1 hoek is een douche met afvoergoot. Het douche gedeelte (0,90 × 1,20) moet op afschot naar de goot. De rest van de vloer moet gewoon horizontaal. Ontvang graag een telefoontje als er nog vragen zijn.

Vervangen laminaat na waterschade door lekkage

Na lekkage in onze badkamer is het kliklaminaat in gedeelte van aangrenzende gang en slaapkamer beschadigd. Ook is er schimmel onder het bestaande laminaat ontstaan op de ondervloer en wellicht zelfs hieronder. Bestaand laminaat en ondervloer dienen verwijderd te worden. Schimmel indien aanwezig op beton dient ook verwijderd/gereinigd te worden. Vervolgens dient er nieuw laminaat met ondervloer aansluitend op bestaande vloer geplaatst te worden (bestaande vloer is gelegd in 2014). Oppervlakte gang circa 3,00 meter x 1,90 cm en slaapkamertje 2,50 meter x 1,80 meter. Dient met spoed gerepareerd te worden. Ook hebben wij een offerte nodig voor onze verzekering.

Badkamer renoveren

Wij hebben het oude bad eruit gesloopt en daar moet een nieuw bad terug komen plus kranen en doucheset bij bad en douche gedeelte, wastafelmeubel moet geplaatst worden en mozaiek matjes om bad weer af te tegelen - Het materiaal hebben wij al aangeschaft, alle elementen komen weer op dezelfde plek terecht dus er hoeft niks met de leidingen worden gedaan.

Vloerverwarming leggen

Ik wil vloerverwarming in een renovatieproject van 48 m2 laten leggen, incl badkamer en slaap gedeelte. Het is 1 open ruimte. Ik ontvang graag een offerte.

Plat dak vernieuwen en uitbouw, meterkast, cv en vloerverwarming plaatsen

Binnenkort krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Het platte dak (+/- 120m2) moet worden vervangen, ook zijn er 5 kozijnen slecht en willen wij een uitbouw van 4*3 casco die wij willen gaan inrichten als badkamer. Er hoeft geen doorbraak met het oorspronkelijke huis te komen, omdat er al een raam zit die omgebouwd kan worden naar een deur. Ook moet de meterkast en cv ketel vervangen worden en willen wij vloerverwarming. Het esthetische gedeelte gaan we zelf doen. Voorkeur voor epdm, 5 hardhouten kozijnen en kantelkiep. prefab vloer is sws 140 m2

Badkamer verbouwen: leidingwerk, wc verplaatsen, wand plaatsen, tegelen

In ons nieuwe huis, waar wij 15 juni naartoe gaan verhuizen, willen wij de badkamer verbouwen. Om een beeld te krijgen van de huidige situatie, hebben wij een foto toegevoegd. We willen een douchecabine erbij op de plek van de huidige wc. De wc willen we apart hebben aan de rechterkant naast het bad. Hier zit een gang naar de slaapkamer. Er moet dus een gipswand richting slaapkamer voor een apart toilet worden getrokken. Dit moet allemaal mogelijk worden gemaakt qua leidingwerk. Het gedeelte dat nu gelige tegels heeft, willen wij opnieuw betegelen. Wij hebben wel tekeningen, maar de afmetingen staan er niet op, dus met zekerheid kunnen wij niet zeggen hoe breed het gedeelte bij het toilet is. De badkamer zelf is 2.37 m breed bij 2,17 m.

Badkamer plafond stucen

Het plafond is in 2 gedeelte verlaagd ivm een lightstrip. En er komen ook nog 4 spotjes. Wat wil ik weten wat kost glad afwerken Marmer Of andere ideeën. Ruimte is 2 x 2 m Wanden zijn betegeld met donker antraciet en de vloer met tegels met een houten look en de meubels met een noten look. Kraan elementen zwart en de douchekop komt uit het plafond (zwart)

Partners

Partners van Casius