Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenwanden betegelen:

Keukenwanden betegelen

Het gaat om het betegelen van 2 wanden boven het aanrechtblad, volgens bijgevoegde ontwerpen. Huidige achterwand is betegeld. Tegels worden vooraf verwijderd, al moeten mogelijk de laatste restanten nog worden verwijderd. Lengte achterwand 2,0 meter en 3,1 meter. De hoogte van de achterwand is circa 0,60 meter over de gehele lengte. Bij het fornuis moet circa 0,75 meter worden afgewerkt (exclusief kitten) met profiel passend bij de tegels, wand- en vloertegel Nikea 20 x 20cm van Praxis en de achterwand (wit 9001). Tegels zijn reeds aanwezig. Overige materialen niet. Graag nadere afstemming over het exacte moment, aangezien de keuken wordt verbouwd. Naar verwachting ergens tussen 22, 23, 26 of uiterlijk 28 februari.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenwanden betegelen uit heel Nederland:

Keukenwanden en keukenvloer betegelen

In verband met nieuwe keuken, zou ik graag de wanden, raamzijde en rechterzijde, opnieuw willen laten betegelen. De muren zijn onlangs netjes gestuukt en voorbereid voor nieuw tegelwerk. Ik heb nog mooie muurtegels liggen die over zijn van betegelen van de badkamer en wc recentelijk. In totaal zou het hier gaan om ongeveer 15 m2 tegelwerk en inclusief netjes afkitten, yasmijn kleur. Daarnaast dient de vloer ook voorzien te worden van tegels. Hier zal het gaan om een oppervlakte van ongeveer 2.50 bij 3 meter.

Keukenwanden betegelen

Wanden betegelen van de keuken. De vloer mag ook. Ongeveer 10 vierkante meter.

Renoveren van de toiletruimte en betegelen keukenwanden

Toiletruimte begane grond (1.70 x 0.90 m) renoveren. Toilet vervangen voor zweeftoilet, wastafel plaatsen met een kastje eronder en de gehele vloer en wanden betegelen tot aan het plafond. Ook graag de keukenwand betegelen (5 x 3.20 m). Voorwerk doe ik zelf. Materialen sta ik open voor een mooie deal.

Wanden in de keuken betegelen

Ik ben opzoek naar een tegelzetter die voor mij de keukenwanden kan betegelen. Het gaat om een wand van 274 x 77 cm en een wand van 66 x 65 cm. Er zit nu stucwerk op die wanden. Over de levering van de tegels wil ik even overleggen. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier nog voor de kerst tijd voor heeft.

Keukenwanden betegelen

Ik wil graag nieuwe wandtegels laten plaatsen in onze keuken en vroeg me af wat de kosten hiervan zullen zijn. Het gaat om een klein keukentje met wandjes van grofweg gemeten 160 bij 220 cm, 40 bij 85 cm, 300 bij 75 cm, 40 bij 160 cm en 100 bij 55 cm. De ondergrond is ofwel oud tegelwerk ofwel glad stucwerk. We hebben de tegels nog niet aangeschaft, maar denken aan een grote tegelmaat. We ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie.

Keukenwanden betegelen

Ik wil graag de muren boven het aanrechtblad en een stukje muur naast de keuken laten betegelen. Het gaat om een gestucte ondergrond van in totaal ongeveer 5 m², die ik wil laten betegelen met kleine witte tegels van ongeveer 10 x 10 cm. Ik zal deze zelf aanschaffen. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Betegelen van de keukenwanden

Wij hebben een nieuwe keuken net laten monteren. Nu willen wij de wanden van de keuken betegelen. Er zijn ongeveer 3 m2, verdeeld over 3 wanden. Wij hebben bij Praxis de wandtegel Antiek Marmer Botticino gekocht. De tegel is 10 x 10 cm. De ondergrond is met gips dicht gesmeerd (waar de tegels weggehaald zijn). Misschien moet het nog iets geëgaliseerd worden. Graag willen wij een offerte voor dit klus.

Keukenwanden betegelen

We zijn bezig met renovatie van de keuken. Keuken staat, blad is geleverd en gemonteerd, nu moeten de wanden nog betegeld worden. Onderste rij tegels is reeds verwijderd, de rest van de oude tegels zit nog op muur. Tegels nog niet aangeschaft, maar keus al wel gemaakt (zie foto), deze graag tegelen in wildverband. In bijlage foto van keuken en tekening met maten. Het gaat om een hoogte van maximaal 65cm vanaf het aanrecht blad. Is het kleine muurtje tussen de ramen (zie foto) ook mogelijk om in wildverband te betegelen? Tegels zijn 5cm bij 40cm, 10cm bij 40cm en 15cm breed en 60cm lang, de tegels zouden sowieso deels op maat gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Keuken betegelen

Wij willen de keukenwanden laten betegelen. Het is een ruimte van 6 x 5,5 meter. Met verschillende deuren en ramen. Het is de bedoeling dat de ruimte tot +/- 40 m2 meter zal moeten worden betegeld met grote witte tegels van 30 x 60 cm. Oppervlakte totaal 40 m2. Bij voorkeur tegel op schoon metselwerk zetten.

Tegelwerk in de keuken

Keukenwanden en keukenvloer betegelen: Afmeting vloer 2 x 4 meter = 8 m2. 2 wanden 260 x 4 meter = 21 m2 en een stukje zijmuur ongeveer 0,5 m2. Tegels schaffen wij zelf aan.